@ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ σ’ ευχαριστώ πολύ… Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ διαδρομή είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη υπόθεση που κρύβει πολλές παγίδες. Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος
Σταύρο καλή επιτυχία!
Με…σεβασμό στην αρχή, αλλά όχι φόβο!!
Εβλεπα τους πίνακες του Αντωνάκη κ είναι απίστευτο το τί κερδίζουν μετά το 30 όσοι είναι καλά κ δεν κάνανε την μ@λ@κι@ να καρφώσουνε απο το 25
@elda @chavman εάν στην διαδικασία της εγγραφής έχει επιλεγεί με “τικ” να μην συναινεις να χρησιμοποιείτε το όνομα σου σε λίστες τότε δεν φαίνεται. Όμως στην πραγματικότητα είσαι. Απλά δεν δημοσιοποιείται.
Καλησπέρα.
Για μένα πρώτη φορά στην Κλασική Διαδρομή.
Έχω τρέξει τρεις φορές στη Θεσσαλονίκη στον Μ. Αλέξανδρο. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Στη Θεσσαλονίκη φέτος έκανα 3:55…Εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες της διαδρομής στόχο έχω πάνω απόλα να χαρώ όσο γίνεται τον αγώνα. Με δεδομένο όμως την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αλλά και την καλή παρέα που θα έχω, κρυφός πόθος το personal best…
Καλό αγώνα σε όλους….
Παιδιά καλό αγώνα σε όλους εύχομαι.. Πρώτη φορά για μένα και η προσμονή βαράει κόκκινα! Εύχομαι όσους δε καταφέρει να τους πάει το σώμα τους στον τερματισμό, να τους πάει η ψυχή τους… με ασφάλεια πάντα.