Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Καλό αγώνα παιδιά, και να δούμε ποιος θα μπορέσει να κοιμηθεί σήμερα.

big-blue
    Συμμετέχων

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους! Τρελή αϋπνία, άγχος (;) και τα σχετικά…
    Άντε να τελειώσει και αυτή η αηδία της υδατανθράκωσης (τρώγοντας γράφω…).
    Καλό τερματισμό σε όλους!

Joot20
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους . Η μεγάλη μέρα έφτασε , η αγωνία έχει χτυπήσει ταβάνι . Καλό και υγιή τερματισμό να έχουμε.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλημέρα και καλό τερματισμό σε όλους !!! Και τώρα παρτυυυυ!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα! Καλο αγωνα με υγιη τερματισμο και γιατι οχι και με PB!!

Etien
    Συμμετέχων

Καλημέρα παιδιά !!
    Καλή δύναμη!! Καλή επιτυχία!!
    Με θάρρος οι πρωτάρηδες !!

Ευχαριστώ.

Nikolas
    Συμμετέχων

Μου αρέσει που θα είχαμε βοριαδάκι. Τζίφος! Ζέστη απο νωρίς και άντε πάλι να λεω στον εαυτό μου τρέχα καημένε μην σε προλάβει η ζέστη.
    Η ζέστη ήρθε κι εγω άνοιξα ρυθμό μέχρι που άρχισα να πονάω στην κοιλιακή χώρα αριστερά δεξια, μάλλον απο τα τζελ, και σιγά σιγά να κουτουλάω τοίχο. Μόλις πήγαινα στο 4.50 πονούσα υπερβολικά. Έπρεπε να χαλαρώσω πολύ για να μπορώ να τρέχω.
    Και δώσε του πόνο, και δώσε του χαζοτρέξιμο. Κάπως έτσι σήμερα βασάνισα τον εαυτό μου. Καλυτερη ατομική επίδοση (3.43..) και δυστυχώς ήρθε με περπάτημα και πολύ πίεση. Αρνητικό δεύτερο μισό. Με κουρασμένα πόδια (Σφίξανε πολύ στις ανηφόρες) που τους έλειπε η προπόνηση ή η ξεκούραση. Δεν είμαι σίγουρος…
    Δεν πέρασα καλά στην διάρκεια του αγώνα. Κρίμα
    Τώρα είναι ωραία, φαγητό σοκολάτα καφές!!! Έχουμε κάτι να σχολούμαστε για καιρό…
    Καλή ξεκούραση σε όλους, συγχαρητήρια σε όλους.

Etien
    Συμμετέχων

Συγχαρητηρια σε ολους οσοι συμμετειχαν , παιδια !!Μπραβο σας !!!

Πιστευω οι συνθηκες ηταν πολυ καλες , συμμαχος ελαφρυς ανεμος !! Για μενα ηταν πολυ ωραια εμπειρια ,ημουν 4ο μπλοκ , τερματισα χωρις προβληματα . Ειχα ως στοχο κατι μεταξυ 3;15 εως 3;20 , αλλα θεωρω οτι με πλοκαρισε στα πρωτσ χιλιομετρα η πολυ κινηση κ πηγα λιγο αργα απο τον σχεδιασμο μου !!
    Any way , ο χρονος μου ηταν 3;25 τελικα !!

Θα επανελθω φυσικα με αναλυτικη περιγραφη ☺☺☺

Χαρηκα που συναντησα αρκετους απο εσας εδω μεσα !!!

Ευχαριστω !!!

big-blue
    Συμμετέχων

03:16 αλλά δεν ξέρω net time, περιμένουμε τη διοργάνωση..
    Γλυκόπικρη γεύση, θέλει σκέψεις το αύριο…
    Ζέστη (6η χρονιά σερί), αέρας, μπουρ…λο το στάδιο που υποτίθεται κάνεις ζέσταμα, έχω ξενερώσει

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Διδακτική η αυθεντική για μένα! Θα αναλύσω προσεχώς τον αγώνα! Ο χρόνος δεν βγήκε, αλλά δε με πειράζει. 4:03:41 . Να ευχαριστήσω τον Γιώργο και τον Τάσο που με συντροφεψαν στα ζόρια!!! Στα ζόρια χτίζονται οι φίλοι!!! Για την κερκίδα και το όλο κλίμα στην ανάλυση! Φιλιά από Χανιά!!!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας!

4:05:09 για μένα χθες και επιτέλους… Έσπασα το 4ωρο, προς τα πάνω χαχαχαχα! Θα υπάρξει κι από εμένα περαιτέρω ανάλυση της απίστευτης εμπειρίας που έζησα, για την ώρα ξεκούραση!

Skargas
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους, που βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, σ’ αυτούς που τερμάτισαν, αλλά και σ’ αυτούς που προσπάθησαν και για οποιαδήποτε λόγο, δεν τους βγήκε, και εγκατέλειψαν!! Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο,που σε όλη τη διαδρομή, μας χειροκροτούσε και μας ενθάρρυνε!!!
    Φέτος,η προετοιμασία πήγε πολύ καλά,και αυτό φάνηκε, στη βελτίωση, κατά 14 λεπτά, του περισυνού 3:52:14 .
    Ο χρόνος φέτος, 3:38:14, και δεν μπορώ, παρά να είμαι ευχαριστημένος, αν και στην άκρη του μυαλού μου είχα, να ξεπεράσω την καλλίτερα επίδοση μου, ( 3:37 ), που έκανα την πρωταπριλιά στη Θεσσαλονίκη, μα στο τελείωμα, μετά το σαράντα, δεν πήγαιναν τα πόδια! ( Pace στο 40 4:56 , στο 41 5:05 ,και στο 42 5:16 )
    Και πάλι τα συγχαρητήρια μου σε όλους!!!!

manolee
    Συμμετέχων

Καλημέρα κι από μένα
    Συγχαρητήρια σε όλους όσους στάθηκαν στην εκκίνηση και πάλεψαν
    Για άλλη μια φορά έπεσε πολύ ξύλο χθες , προπόνηση και αγώνας δεν ήρθαν καν κοντά , 3:52 , 15-20 λεπτά εκτός ενός ρεαλιστικού στόχου
    Γενικά είδα πολλές εγκαταλείψεις και κακές επιδόσεις , ο καιρός copy paste από όλες τις προηγούμενες φορές , πήρα ωραίο χρωματάκι τουλάχιστον
    Είδα την παρέα του GORUN στη Φειδιππίδου , αλλά αναγνώρισα και χαιρέτησα μονο τον γκουρού με high 5
    Οπως λεέι και ένας φίλος πριν τον αγώνα , από Τρίτη να μαζευτούμε να δούμε τι έφταιξε

Steven Tsok
    Συμμετέχων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και συγχαρητήρια σε όλους…. Η μαγική χρονιά “2018” συνεχίστηκε και χθες στον Αυθεντικό ΜΑραθώνιο και επιτέλους πετύχαμε το πολυπόθητο SUB3H !!! Το χρονόμετρο σταμάτησε στο 2.58.22!!!!!!! Όλα πήγαν τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος…. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες που θ’ αναλύσουμε και τα δεδομένα μας….

Elda
    Συμμετέχων

Πολλα συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν κι ας μη βγηκε σε ολους ο χρονος που ηθελαν. εξαλλου μιλαμε για την κλασικη, οπου προπονηση και αγωνας τις περισσοτερες φορες δεν ερχονται κονται που ειπε και ο @manolee.

@Etien
    συγχαρητηρια στρατηγε, σταθερη αξια κι ας καθυστερησες στην αρχη, εμεις σε απολαυσαμε να περνας αρχοντικα απο το σημειο μας!

@big-blue
    , συγαρητηρια για το PB (ή κανω λαθος?), αλλα γιατι αναμεικτα συναισθηματα? PB και μαλιστα στην κλασικη ειναι τεραστια επιτυχια, ειδικα στα επιπεδα χρονου που εισαι εσυ, ισως να ηθελες πιο κατω βασει προπονησεων, αλλα και παλι ειναι ενας εκπληκτικος χρονος!

@kargas
    , Συγχαρητηρια και σε σενα, να ξερεις οτι ενα λεπτο πανω στην Αθηνα σε σχεση με τη Θεσσαλονικη, ουσιαστικα ΕΙΝΑΙ PB. Με ενα φλατ μαραθωνιο την ανοιξη σπαει ανετα.

@steven_tsok
    Συγχαρητηρια για το sub3, εκπληκτικος χρονος!

@tzatzikis90
    και @kalogeridis Συγχαρητηρια για τον αγωνα σας κι ας μη σας βγηκε οπως θελατε, σιγουρα ειναι διαδακτικη η κλασικη, εμενα με εχει διδαξει οτι οσο και να προσπαθω δε θα καταφερω ποτε να κανω κατω απο 4:20 (4 φορες 4:21-4:26), κι ας εχω 3 sub4 στη Θεσσαλονικη! Τυμπανο λοιπον και παλι τυμπανο!

Kαι τελος να πω κι ας μην εχει γραψει ακομα πολλα συγχαρητηρια στη @vicky που με αψογη διαχειριση και negative split καταφερε αλλο ενα sub4!

Πολυ χαρηκα που σας ειδα ολους, καλη ξεκουραση και καλη αποκατασταση τωρα και παμε για νεες περιπετειες!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.