Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    giorgostatsis
    Συμμετέχων

Τάσο κατα την γνώμη μου τα 35 ειναι αρκετά. Προσωπικά οταν βάζω χρόνο-στόχο πλέον μέχρι 28 άντε 30 πάω εγώ.
    Ενα άλλο που κάνω είναι να μην ξεπερνάω φέτος τις 2:30 ώρες στο long άντε το πολύ 2:40
    Ετσι οι προπονήσεις μετά μου είναι πιο καλές, ειδικά τα τέμπο, εχε υπόψιν να βάζεις κ διαδρομές με κλίση (οχι υπερβολες ομως) λόγω “αυθεντικής” διαδρομής. Βέβαια ο καθένας τα “δικά του” τα ξέρει καλύτερα..
    Για τι χρόνο πάς στην Αθήνα; Θα πας μαζί με το…”παλτό”;;

Echetlos
    Συντονιστής

Ακριβώς!

Ενα άλλο που κάνω είναι να μην ξεπερνάω φέτος τις 2:30 ώρες στο long άντε το πολύ 2:40

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Διάβασα παλτό? Παρών!!! Ναι αρχηγέ μου!!! Θα έρθεις μαζί μας!!! Βραδυποριακος, ταλαιπωριακος!!!

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Παναγιώτη ξεκίνησα χαλαρά εδώ κ ενα μήνα με στόχο τερματισμό “στύλ εκάβ” (εως 4,30)
    Εδώ κ 10 μέρες ομως οι προπονήσεις βγαίνουν αρκετά πιο καλά απ οτι περίμενα και ισως αλλάξει κατά πολύ το σχέδιο… Σε 2 βδομάδες θα ξέρω εαν μπορώ να παλέψω το 4ωρο, κάνω μεχρι τωρα πολλά ελεύθερα κ τέμπο, οι ελάχιστες διαλλειματικές είναι ψιλοχαλαρές με μικρή ξεκούραση όμως!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

γεια και πάλι!

Χαίρομαι που συμφωνούμε για το 35ρι (too much!) κι έτσι θα κάνω 30 ή 32 στη θέση του.

Άρα τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν κι ότι βρέξει ας κατεβάσει!

@giorgostatsis
    Μαζί θα πάμε με το παλτό Γιώργο, ελπίζω να πάμε για κάτι κοντά στο 4ωρο (τουλάχιστον) για να μη με σκάσει! Ευπρόσδεκτος να έρθεις μαζί μας βεβαίως βεβαίως! Θα πάρουμε και τη Βίκυ (@Vicky) μαζί και θα τραβάμε ο ένας τον άλλον μη τυχόν δούμε τίποτα που να μοιάζει με Καλλιμάρμαρο! Κι αν όχι, θα μας βγει φτηνότερο και το ταξί 😀

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Στην ιδέα ότι θα υπάρξει τέτοιο γκρουπ, ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η ανυπομονησία μου…
    Υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να συντρεξουμε αφού οι δυνατότητες σας δεν είναι για τα κυβικά μου.
    Τώρα όμως είναι η ευκαιρία μου, νιώθοντας δυνατός να σταθώ κοντά σας … Δεν υπάρχει ιδανικότερο σενάριο επιστροφής στην κλασική μετά από 5 χρόνια!!! Ίσως αν ήταν καλά και ο @verbouts να μιλούσα για πληρότητα.
    Οι προθέσεις μου είναι να βγω ατσαλακωτος στο 32 σε χρόνο που να μου επιτρέπει το 3:48:59. Ικανοποίηση για κάτω του 3:55. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

naftony
    Συμμετέχων

Εχοντας φάει και εγώ σοβαρές φάπες έχοντας ξεκινήσει αγώνα πιο γρήγορα από το κανονικό, στον ΚΜΑ πρέπει να ξεκινήσεις με το μ. ο. του pace ή πιο αργά (π. χ. εγώ θέλω μ. ο. 6:10) . Να ξεκινήσω με αυτό; @Kalogeridis ευχαριστώ και πάλι

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με τους παλμούς, ασχολείσαι καθόλου? Αν ναι , τότε άκου αυτούς και φρόντισε στο ξεκίνημα της ανηφορας να είσαι ολοφρεσκος. Με Ρυθμό στο ξεκίνημα ίδιο με το επιθυμητό μέσο Ρυθμό, δε πιστεύω να είσαι ολοφρεσκος. Προσωπικά θα ξεκινήσω αμυντικα. Θα βάλω παλμούς σημάδι. Αν πας αποκλειστικά με Ρυθμό, έχε ανοιχτό το μυαλό σου για να διαβάσεις την αίσθηση σού ώστε να μην εγλωβιστεις σε ασηκωτο Ρυθμό. Μην ευχαριστείς. Είσαι αρκετά έμπειρος. Με δυο Αθηνες στο ενεργητικό σου , δεν επιτρέπεται να κάνεις κακή εκτίμηση αγώνα. Εγώ ξεκίνησα στην Αθήνα και φέτος πάω για δεύτερη φορά με στο να πάρω το αίμα μου πίσω. Έξυπνα όμως.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ο καλός μας κοουτς θα μας ανεβάσει κανένα επίκαιρο ή ξαποσταινει κοιμώμενος στις δάφνες της επιτυχίας του Βερολίνου?

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

Χαχαχαχα! @Kalogeridis έρχεται σύντομα νέο άρθρο. 😛

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Αν μετά το άρθρο σου κάνω ατομικό, δεσμευομαι να σε ταιζω σταφύλι , ρογα- ρογα μέχρι το επόμενο ρεκόρ. Ο μυστακοφορος αμφιβάλλω αν σου βγάζει τέτοια γούστα…

naftony
    Συμμετέχων

Νέα ερώτηση. Τη Κυριακή αντί LR θα τρέξω ημι. Με τι ρυθμό με συμβουλεύετε να πάω 3 εβδομάδες πριν τον κλασικό ; Με ρυθμό μαραθωνίου, πιο αργά ή όλα μέσα για τελικό τεστ;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εμένα μου δίνει δύο επιλογές.
    Α) αγωνιστικό ημιμαραθώνιο ολα μέσα για να πάρω εκτίμηση χρόνου αλλά σε διαδρομή ανάλογη του αγώνα
    Β) 16-22 χλμ έντονο αερόβιο (Ρυθμός αγώνα)
    Και στα δύο με προθε και αποθε, 27-28 θα βγουν σύνολο.
    Προσωπικά θα κάνω τέστ ημιμαραθώνιου. Βέβαια το πρόγραμμα σού μπορεί να έχει άλλη φιλοσοφία, οπότε αν είσαι χρεωμένος από προηγούμενες εβδομάδες ίσως ι αγωνιστικός ημιμαραθώνιος να μην είναι καλή ιδέα. Ρε παιδιά ένας προπονητής να δώσει φώς… Τον έχω καταστρέψει τον άνθρωπο!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Και το Λονγκ είναι καλή λύση πάντως, γράφοντας τα δεύτερα μισά σε επιθυμητό Ρυθμό αγώνα. Τα πρώτα άνετα.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Το τεστ ημι 3 εβδομάδες πριν τον αγώνα το κάνεις όλα μέσα. Αλλιώς κάνε 32ρι. Το έντονο αερόβιο ημι δε βοηθάει πουθενά.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.