Δεν δηλωσα χρονο προηγουμενου μαραθωνιου και με εβαλαν 11ο block μαζι με τους βαδιστες. Ενταξει, θα ξεκινησω επικεφαλης του block, ομως ξερει κανεις ποσα λεπτα καθυστερηση θα φαω περνωντας τους αργους δρομεις απο τα προηγουμενα block? Στα ποσα χιλιομετρα θα αρχισει να αραιωνει η κινηση ωστε να τρεχω ελευθερα?
(BIB): 2103 Block Εκκίνησης: 4,…. και μου έφυγε το άγχος, γιατί πρόπερσι, φίλος, στο ίδιο επίπεδο με ‘μένα, τοποθετήθηκε στο 7 block, και του βγήκε η ψυχή στις προσπεράσεις! Εύχομαι σε όλους, καλόν αγώνα και να το ευχαριστηθούμε, στο μέγιστο δυνατό!!!!
@ Alexandros
επειδή ξεκινάς στο 11 θα βρεις πολλούς αργούς δρομείς μπροστά σου. Θεωρώ ότι μέχρι το μέχρι το 5 θα πηγαίνεις ζιγκ-ζαγκ και μέχρι την νέα μάκρη (10) θα έχεις πολύ κίνηση. Μέτα θα είναι άνετα γιατί είναι όλος ο δρόμος δικός σου.
BIB 11209 και γκρουπ 8. Για πρώτο μαραθώνιο θα πάω συντηρητικά στα πρώτα 30 και βλέπουμε. Στόχος υγιής τερματισμός και εάν προκύψει sub 4 θα έχω διπλή χαρά!
Μια ερώτηση, παιδιά. Κάποιος από εσάς έχει πάει σε πιο πίσω μπλοκ από αυτό που ανήκει για να βρεθεί με κάποιον φίλο του; Και αν ναι, μέτρησε κανονικά ο χρόνος του; Η άλλη επιλογή προφανώς είναι να σταθείς στην άκρη του δρόμου και να περιμένεις.
Η εξήγηση που μου δωθηκε από τη διοργάνωση ήταν πως επειδή η εγγραφή μου ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με καταχώρησαν σε όποιο μπλόκ είχε περιθώριο. Πάλι καλά που δε με έβαλαν στο πρώτο με τα άλογα… Μονή λύση, παρκάρισμα στο πλάι και ο Τάσος μπροστά στο 5ο!!!