Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    onera
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Πρώτος μου μαραθώνιος (και πρώτο ποστ στο φόρουμ) καλό αγώνα να έχουμε όλοι!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Δεν δηλωσα χρονο προηγουμενου μαραθωνιου και με εβαλαν 11ο block μαζι με τους βαδιστες. Ενταξει, θα ξεκινησω επικεφαλης του block, ομως ξερει κανεις ποσα λεπτα καθυστερηση θα φαω περνωντας τους αργους δρομεις απο τα προηγουμενα block? Στα ποσα χιλιομετρα θα αρχισει να αραιωνει η κινηση ωστε να τρεχω ελευθερα?

Skargas
    Συμμετέχων

(BIB): 2103 Block Εκκίνησης: 4,…. και μου έφυγε το άγχος, γιατί πρόπερσι, φίλος, στο ίδιο επίπεδο με ‘μένα, τοποθετήθηκε στο 7 block, και του βγήκε η ψυχή στις προσπεράσεις! Εύχομαι σε όλους, καλόν αγώνα και να το ευχαριστηθούμε, στο μέγιστο δυνατό!!!!

StefanosM
    Συμμετέχων

@ Alexandros
    επειδή ξεκινάς στο 11 θα βρεις πολλούς αργούς δρομείς μπροστά σου. Θεωρώ ότι μέχρι το μέχρι το 5 θα πηγαίνεις ζιγκ-ζαγκ και μέχρι την νέα μάκρη (10) θα έχεις πολύ κίνηση. Μέτα θα είναι άνετα γιατί είναι όλος ο δρόμος δικός σου.

chriskapsio
    Συμμετέχων

BIB 11209 και γκρουπ 8. Για πρώτο μαραθώνιο θα πάω συντηρητικά στα πρώτα 30 και βλέπουμε. Στόχος υγιής τερματισμός και εάν προκύψει sub 4 θα έχω διπλή χαρά!

stressbuster
    Συμμετέχων

ΒΙΒ 17357 block 11.

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

@Skargas καλημέρα . Τι χρόνο έχεις δηλωσει;

Skargas
    Συμμετέχων

@sirchrisgr καλημέρα. 3:37:05 από Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη. Πέρυσι με 3:40:48, πάλι από Θεσ/νίκη, με είχαν στο block 5 !!

Kostão
    Συμμετέχων

Μια ερώτηση, παιδιά. Κάποιος από εσάς έχει πάει σε πιο πίσω μπλοκ από αυτό που ανήκει για να βρεθεί με κάποιον φίλο του; Και αν ναι, μέτρησε κανονικά ο χρόνος του; Η άλλη επιλογή προφανώς είναι να σταθείς στην άκρη του δρόμου και να περιμένεις.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Η εξήγηση που μου δωθηκε από τη διοργάνωση ήταν πως επειδή η εγγραφή μου ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με καταχώρησαν σε όποιο μπλόκ είχε περιθώριο. Πάλι καλά που δε με έβαλαν στο πρώτο με τα άλογα… Μονή λύση, παρκάρισμα στο πλάι και ο Τάσος μπροστά στο 5ο!!!

gotthard
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.

Συγγνώμη που ποστάρω link από άλλο site αλλά διάβασα το άρθρο και πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε κι εσείς.

http://www.runningnews.gr/item.php?id=38753

Katerinahb
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! ΒΙΒ 17509 block 11. 2ος Μαραθώνιος! Καλό αγώνα σε όλους!

savinio
    Συμμετέχων

BIB 5072 Block 5

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Μόλις ήρθε
    Bib 3335 κ στο 4ο
    Πολλά τριάρια, ας γράψει 3 μπροστά…

Fotoc
    Συμμετέχων

Γνωρίζετε Πόσα είναι τα συνολικά block?
    Για κάποιο λόγο με βάλανε στο 5o. Δεν νομίζω να είμαι τόσο γρήγορος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.