Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Etien
    Συμμετέχων

Απο το 20ο κ μετα θα αραιωνει η κινηση !!

Ευχαριστω,

Etien
    Συμμετέχων

2958 ο αριθμος μου, με δηλωση χρονου Κλασσικης 3;19 κ με εχουν στο 4ο μπλοκ . Πως τα φτιαξανε ετσι φετος , δεν ξερω !!!,!

Ευχαριστω .

Etien
    Συμμετέχων

Για ενημέρωση [:)]:

1) 1500 δρομείς περισσότεροι απο πέρυσι .

2) Το 2ο μπλοκ πελιλαμβάνει λιγοστούς δρομείς με λιγότερο των 3 ωρών και το Π.Π. και ξεκινούν μαζί με τούς Elite .

3) Το 3ο μπλοκ περιλαμβανει 1000 δρομείς που ξεκινάει 3” μετά το 2o !!

Ευχαριστώ ! [:)]

hapagan
    Συμμετέχων

Πρώτος μαραθώνιος και για εμένα. Δήλωσα τον χρόνο του ημιμαραθωνίου της Αθήνας (2:00:57).

BIB 12025, Block 9

onera
    Συμμετέχων

έχω την απορία από χθες που ήρθε το email με τα block, πως είμαι τοποθετημένη στο 8ο μπλοκ, ενώ δεν δήλωσα καμία επίδοση και μέχρι τότε δεν είχα τρέξει μαραθώνιο, ούτε ημιμαραθώνιο; Δεν θα έπρεπε να είμαι στα δύο τελευταία; όχι ότι παραπονιέμαι βέβαια!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Αν δήλωσες τελευταία στιγμή, μπήκες όπου υπήρχε περιθώριο.αλλιως δε ξέρω. Εδώ τους ζήτησαμε να πάμε παρέα ανεξάρτητου μπλόκ και έβαλαν εμένα 4 και τον άλλο 5. Το ζητήσαμε και γραπτώς και τηλεφωνικά. Ας δώσουμε ελαφρυντικού όμως ότι διαχειρίζονται χιλιάδες αιτήσεις που πρέπει να ελέγχονται για τα αληθή στοιχεία οπότε … Συγχωροχάρτι!!!

onera
    Συμμετέχων

Την ημέρα που άνοιξαν οι εγγραφές έκανα τη δήλωση οπότε δεν είναι αυτό. Απλά και η δική μου παρέα είναι στο τελευταίο και δεν κάναμε αίτημα διότι θεωρήσαμε ότι αφού δεν έχουμε επιδόσεις θα είμαστε εκεί. Μικρή σημασία έχει βέβαια, εννοείται ότι με τόσο κόσμο, ειδικά φέτος, χρειάζονται πολλοί εθελοντές κ.λπ. για να διοργανωθεί όπως πρέπει ένα μεγάλο δρομικό γεγονός. Ξέρετε από προηγούμενα έτη πόσο είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις εκκινήσεις;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@mania Πέρσι ίσχυε αυτό (λογικά κάτι παρόμοιο και φέτος)

Ώρα Εκκινήσεις
    09:00 1ο block: Εlite athletes & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, 2o block: 300 επιδόσεις <3 ώρες
    09:00 3ο block: οι 1.000 καλύτερες επιδόσεις
    09:02 4ο block: οι επόμενες 2.000 επιδόσεις
    09:06 5ο block: οι επόμενες 2.000 επιδόσεις
    09:10 6ο block: οι επόμενες 2.000 επιδόσεις
    09:14 7ο block: οι επόμενες 2.000 επιδόσεις
    09:19 8ο block: οι επόμενες 2.000 επιδόσεις
    09:24 9ο block: οι επόμενες 1.700 επιδόσεις & εγγραφές χωρίς επίδοση
    09:29 10ο block: οι επόμενες 2.500 επιδόσεις & εγγραφές χωρίς επίδοση
    09:34 11ο block: Υπόλοιποι 3.000 δρομείς & βαδιστές
    09:38 Ο τελευταίος βαδιστής περνά τη γραμμή της εκκίνησης

stressbuster
    Συμμετέχων

Το 11 block είναι το τελευταιο?
    Με τους περιπατητες μαζι και οι τρεχαλητοι?
    Και γιατι με βαλανε στο τελος?
    Πως θα σαρωσω τους ρυθμοι?
    Χεχε πλακα πλακα επειδή είμαι κομματάκι ανταγωνιστκος καλυτερα ετσι να παω τα πρωτα ησυχος και μετα θα εχει ανοιξει φανταζομαι οποτε βιρα κι εχει ο Θεος.
    🙂

Echetlos
    Συντονιστής

Για τους “πρωτάρηδες”, η πολυκοσμία στην αρχή είναι η συνταγή της επιτυχίας. 😉

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@stressbuster με φώτο το μπουλμαστιφ να ευχαριστείς που δεν άνοιξαν 12ο μπλόκ μόνο για σένα!!!

stressbuster
    Συμμετέχων

Ο ΄΄προεδρος” είναι ηρεμος εφόσον είναι χορτατος 🙂 Αν και πιθανολογω θα τα εχανε με τοσους πολύχρωμους ανθρώπους.

Η αληθεια είναι όταν δηλωσα συμμετοχη αρκετους μηνες πριν εκανα τα 5χλμ σε 35 λεπτα και αυτόν τον χρονο δηλωσα.

Βεβαια η προετοιμασια και η προσηλωση εφεραν πολύ καλα αποτελέσματα και βελτιωση για την κατασταση μου.Τα 5χλμ πχια σε 23 λεπτα!!!

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Πέρσι 9 μπλοκ, φέτος 11 μπλοκ 19068. Έτσι οπως είμαι στόχος μονο να μπορέσω να ξεκινησω (κάκωση στον αστραγαλο, ισχιαλγία + τραβηγμα στον δικέφαλο) και εχω άλλες 10 ημέρες να βγεί κάτι ακόμη…. μέχρι την νέα Μάκρη με βλέπω να κάτσω και για καφεδακι.

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Απο θέμα επίδοσης περίμενα να είμαι στο 9 αλλα επειδή είχε γίνει μπέρδεμα με την συμετοχή μου και μου πρόσθεσαν τελευταία στιγμή μπήκα στο 11 δεν αλλάζει κατι για μενα.

Stratos_al
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους συντρέχτες, φέτος δεν θα κάνω την τρέλα να είμαι Μαραθώνα, αν πρώτα ο θεός είμαι Αθήνα θα τρέξω τα 10 χλμ για να περιμένω μετά να σας δω στην Κουδούνα πριν την Ηρώδου Αττικού.
    Πολλές ευχές για όλους, για καλό τερματισμό.

Και επιφυλάσσομαι σύντομα, πολύ σύντομα για μια έκπληξη προς όλους σας. Ένα δώρο από εμένα και έναν συντρέχτη, που η Κλασσική μας έχει κάνει μια γροθιά. Ένα δώρο για να ακολουθεί τα βήματά σας σε όλη την Αυθεντική διαδρομή….
    Σε αναμονή, νομίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είμαστε σε θέση να σας το χαρίσουμε.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.