Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Καλημέρα.
    Για τον καιρό γνωρίζουμε κάτι;;

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Για τον καιρό δυστυχώς ακόμα δεν ήμαστε σίγουροι 100%.

Όσον αφορά pace makers δεν υπάρχουν στον Αυθεντικό, τουλάχιστον μέχρι και πέρυσι.

Αλλά αν υπήρχε τέτοια διαφοροποίηση θα την διαλαλούσαν με τυμπανοκρουσιες!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα! Διατιθεται συμμετοχη φιλου δρομεα για τον Αυθεντικο block 5απλο πακετο 25ευρω. τηλ 6972241130 Γιωργος.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Η συμμετοχη δοθηκε.

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Καλό αυτό γιατί είναι κρίμα να μην τρέξει ο μέγιστος δυνατόν αριθμός δρομεων

Alexandros
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους! Αν υπάρξει διαθέσιμη κάποια συμμετοχή για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο , υπάρχει ενδιαφερόμενος.

big-blue
    Συμμετέχων

Η ΕΜΥ δείχνει ωραίο καιρό-αν εξαιρέσεις την πρωινή υγρασία-κάτι το αναμενόμενο για την περιοχή μας.
    http://www.emy.gr/emy/el/forecast/prognostikos_xartis_kairou_agona?date=2018-11-06&valid=2018-11-10%2009:00:00&race_param=weather&race=Marathonios

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Για μας τους “βόρειους” ζεστουλα θα έχει αν υπολογίσουμε και την εσωτερική θερμοκρασία μας…
    Το ευχάριστο είναι πως δείχνει να μας βοηθάει το αεράκι..
    Την υγρασία δεν την γλιτώνουμε έτσι και αλλιώς!!

big-blue
    Συμμετέχων

Προφανώς ζέστη Αγαμέμνωνα, αλλά τα τελευταία 6 χρόνια μας έχει τρελάνει στη ζέστη, ενίοτε και σε κόντρα αέρα. Υγρασία έχει πάντα, όσο περνά η ώρα θα πέφτει βέβαια.
    Η παραπάνω πρόγνωση δείχνει καλή, τουλάχιστον για τερματισμούς ως 4-5 ωρών απ ότι θυμάμαι

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλύτερα να αλλάξουνε την ημερομηνία διεξαγωγής και να το πάνε Δεκέμβριο η την άνοιξη.
    Εγώ με 25 βαθμούς και τον ήλιο να χτυπάει κατακουτελα, αν και προπονήθηκα σκληρά αποκλείεται να τρέξω.

billant
    Συμμετέχων

Καλησπερα, στις γυναικες τελικα δεν θα τρεξει ουτε η ρεμπούλη ούτε η πριβιλετζιο???

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

@billant καλησπέρα, η Πριβιλέτζιο ανέβασε στο instagram κάτι τύπου “τόσες μέρες για τον αγώνα των 10χλμ”, οπότε εικάζω ότι θα κατέβει εκεί. Διαβάζω επίσης στο sportsfeed (http://sportsfeed.gr/2018/11/06/ta-favori-kai-ta-aoutsinter/) ότι ούτε η Ρεμπούλη κατεβαίνει.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@sotiris_diamantopoulos πωπωπω ένας κουτσομπολης!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Alexandros_papakwstas φίλε μου, για όλους το ζόρι είναι ίδιο. 18500 θα σταθούμε δίπλα σου υπό ίδιες συνθήκες. Αυτές είναι ο αστάθμητος παράγοντας. Μέχρι την άνοιξη σκεφτόμουν ανάλογα για τον μαραθώνιο της Κρήτης.Φετος ήμουν αρνητικός στο να κατέβω στον αγώνα μέχρι το τελευταίο βράδυ. Σταθερά υψηλή υγρασία, πολύ ζέστη και αφρικανική σκόνη. Τελικάμλ η συμμετοχή μου σε αυτό τον αγώνα με ωρίμασε δρομικα , αφού οι συνθήκες που έβαλα στο πλάι ήταν παζλ δύσκολο. Έκανα τον σωστότερο αγώνα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή . Δεν ήρθε ρεκόρ, αλλά στην Ελλάδα, αν δε πετύχουμε ευκαιριακές καιρικές συνθήκες, μόνο η Θεσσαλονίκη και το Ναύπλιο μπορούν να δώσουν.
    Όπως και να χει , φέτος ο καιρός μάλλον δε θα αποτελέσει εμπόδιο, οπότε σου εύχομαι καλοταξιδος!!!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Εγώ ακόμα περιμένω κάτι ανακοινώσεις από τον σεγας η τον εσκαν…….
    Δε ξέρω……
    Σιγή ιχθύος….

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.