Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 211 έως 219 (από 219 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Μπράβο ρε @dim77 !!!
    Τέτοιο χρόνο, με τόση λίγη προσπάθεια;
    Έχεις δρομικό ή άλλο αθλητικό υπόβαθρο;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@stressbuster όλα όσα σου έγραψαν οι φίλοι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Ας υποθέσουμε ότι προπονητικά έγιναν όλα τέλεια και έλαβες την πληροφορία για ένα συγκεκριμένο Ρυθμό αγώνα.
    Ας δώσουμε και ένα περιθώριο απόκλισης 5-10″ λόγω οποιονδήποτε συνθηκών.
    Πάμε τώρα στο μαλωμα..
    Έχω πχ ένα μπουσουλα που μου ζητάει το 6’/χλμ για 42+.
    Αν στα πρώτα 2-3 χλμ παρατηρήσω ότι καρδιακά είμαι πιο πάνω από όσο πρέπει, εννοείται θα κόψω ταχύτητα και θα παρακολουθώ την καρδιά. Αν με το πέρασμα της ώρας πιάσουν επιθυμητές τιμές , μπαίνω ξανά σε ελεγχόμενα αυξημένο ρυθμο, όχι με σκοπό να μαζέψω τη χασουρα των αργών χλμ.
    Θέλει συνεχή στρατηγική και αναπροσαρμογή ανά πάσα στιγμή.
    Αν οι παλμοί μείνουν ψηλά σημαίνει ότι πιθανόν κάποιος άλλος παράγοντας υγείας, δε σου επιτρέπει τη συγκεκριμένη μέρα να αποδώσεις τα μέγιστα. Το κρατάς ως δεδομένο και πας τον αγώνα σε safe condition για να μη δεις το dnf( προσωπική επιλογή) ή κατεβαίνεις από το καράβι για να μη χρεωθείς με ταλαιπωρία 40+χλμ και βάζεις κάποιον άλλο κοντινό στόχο…
    Όλα αυτά θα τα μαθαίνεις στην πορεία , όπως όλοι μαθαίνουμε κάτι καινούργιο σε κάθε χλμ που γράφουμε στις σόλες μας.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σε μένα , σε γκρούπ κοινού στόχου , είχα θέσει βέτο, ότι θα αφήσω την παρέα να φύγει μπροστά αν έβλεπα πάνω από 145 παλμούς μέχρι τον ημι. Ήξερα τα όρια ασφαλείας μου ( ίσως έπαιρνε κι άλλο αλλά δε ρισκάρω γενικά) και όταν δουλεύω για δύο στόχους τη χρονιά , δε θέλω να πατάω ευκαιρίες στον αέρα.

Dim77
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ @big-blue . Τρέχω απο το 2012 και τα 3 τελευταία τρέχω τον κλασικό μαραθώνιο. Κάνω 4 προπονήσεις την εβδομάδα όλη την διάρκεια του έτους σταθερά, εκτός από την αποκατάσταση μου αυτή την περίοδο. Βεβαία εκτός προετοιμασιας δεν φτάνω πάνω από 35-40 χλμ την εβδομάδα.

big-blue
    Συμμετέχων

@dim77 με μόλις 4 προπονήσεις/εβδομάδα και με 60Κ μέγιστο, είσαι σούπερ!
    Και όλο τον άλλο χρόνο, έως 40Κ/εβδομάδα;;;
    Έκανες άλλο άθλημα παλιότερα;
    Από κιλά, είσαι κατηγορία φτερού;
    Να μας φτιάξεις πρόγραμμα:)

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλησπέρα στην παρέα.Τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μου φέτος στην αγαπημένη αυθεντική διαδρομή.Θα έλεγα πως παρά τη βροχή και την αυξημένη υγρασία και θέμα στον αριστερό τετρακέφαλο μετά το 32ο χλμ,τερμάτισα σε 3ω 42 λ και ήμουν καλύτερα σωματικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (3ω 54 λ το 2017 και 3ω 43 λ το 2018). Πάμε για καλύτερα στα επόμενα!

ΖΑΧΑΡΙΑΣ
    Συμμετέχων

Καλησπερα κι απο μενα….αθλητης του @iwannhs καταφερα κι εφετος παρα την λιγη βροχουλα να βελτιωσω το προσωπικο μου ρεκορ στην κλασικη κατα 7 λεπτα κανοντας 3:16:00.Φυσικα κι οφειλεται στην πολυ καλη δουλεια του coach παρότι μπορω να κανω μονο 3 προπονησεις την εβδομαδα….Επομενος στοχος η Βιεννη αν ειμαστε καλα…και καποια στιγμη το Σπαρταθλο παρεα με την @nikejda.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kavarnis Πες και την ηλικία σου, Ζαχαρία…

ΖΑΧΑΡΙΑΣ
    Συμμετέχων

2/2/1961 γενηθεις….αλλα βαστω καλα

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 211 έως 219 (από 219 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.