Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 219 συνολικά)
  • Συντάκτης
    karakatsanisg
    Συμμετέχων

Δεύτερος μαραθώνιος φέτος 4435 στο 4ο μπλοκ. Εύχομαι καλό τερματισμό σε όλους.

thanasisnk
    Συμμετέχων

καλημερα και καλο μηνα!Bib 3928,Block 4

hapagan
    Συμμετέχων

Δεύτερος μαραθώνιος και για μένα. Θα είμαι στο μπλοκ 10 όπως πέρυσι. Άντε να δούμε…

thanasisnk
    Συμμετέχων

καλημερα και καλο μηνα!Bib3928,Block 4

kostas
    Συμμετέχων

@big-blue χιλια ευχαριστω επισης ο,τι καλυτερο αντε και pb!!

και σε ολους παιδια καλη επιτυχια και καλους τερματισμους!
    οποιος εχει και κανα tip για εμας τους υπερψαρωμενους (ηδη παιζει αγωνια) ευπροσδεκτο, μαζευω απο coach απο εργομετρη, να δω πως θα τα εφαρμοσω ολα χαχα!

Steven Tsok
    Συμμετέχων

Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους στο μεγάλο αγώνα της επόμενης Κυριακής. BIB NUMBER: 00765 – BLOCK:2
    Μακάρι να πάνε όλα καλά στον αγώνα γιατί στην προετοιμασία είχαμε διάφορα απρόοπτα και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή….

tsakataman
    Συμμετέχων

παιδιά πότε σας ήρθε το μειλ για το bib number και το block που είστε; Εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα..
    Μήπως παίζει ρόλο ότι είναι ο πρώτος μαραθώνιος και λογικά θα είμαι στα πίσω block?

Elda
    Συμμετέχων

@theolvs, την Τριτη ηρθαν τα μεηλ και ερχονται σε ολους ανεξαρτητως μπλοκ. Τσεκαρε τις λιστες εκκινησης κι αν δεν εισαι μεσα παρε τηλ στο ΣΕΓΑΣ.

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Τρίτος σερί μαραθώνιος και μάλλον ο τελευταίος.. 28197 Block 12 με λιγότερα χλμ στα πόδια μου απο τις προηγούμενες φορές (που έτσι κι αλλιώς είναι λίγα γύρω στα 240 φέτος) θα πάω σιγα σιγά να κάνω τον τρίτο τερματισμό μου…. Παπουτσια nike zoom fly 3.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

@theolvs τσέκαρε και στα junk mail σου

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Bib 1463 block 3…

Αλλά θα τρέξω με τα 1400 v5..

Και ανυπομονώ να πάρω και το v6!!

Σερί 4 χρονιές μας έχει λιώσει στην ζέστη μήπως φέτος μας κάνει το χατίρι για λίγη ψύχρα??🤞👏

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Bib 1463 block 3…

Αλλά θα τρέξω με τα 1400 v5..

Και ανυπομονώ να πάρω και το v6!!

Σερί 4 χρονιές μας έχει λιώσει στην ζέστη μήπως φέτος μας κάνει το χατίρι για λίγη ψύχρα??🤞👏

big-blue
    Συμμετέχων

Αγαμέμνωνα, σερί χάλια καιρό απ´ το 2012 έχει.
    Και φέτος έτσι δείχνει η τάση.
    Δεν το καταλαβαίνουν τα αστροπελέκια του σεγας, να τον μεταφέρουν 2 εβδομάδες μετά.
    Έχει αλλάξει κ η ώρα και το 9 είναι αργά!

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

@big-blue Ηλία, προφανώς είναι πιο σημαντικό να αλλάξουν την ονομασία, το λογότυπο, απο φέτος και το μετάλλιο (όλα προς το χειρότερο) παρά να ασχοληθούν με τη μεταφορά του αγώνα προς το τέλος Νοεμβρίου/αρχές Δεκεμβρίου, την ωρα εκκίνησης και την υπερβολική σπατάλη εμφιαλωμένου νερού.

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Δεν θυμάμαι φέτος που , αλλά σε κάποιον αγώνα μας έδωσαν μπουκαλάκι 330 ml αντί για 500ml και το χάρηκα πάρα πολύ!

Είναι που είναι δύσκολος αγώνας έχουμε και την ζέστη 😥🥴

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 219 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.