@big-blue χιλια ευχαριστω επισης ο,τι καλυτερο αντε και pb!!
και σε ολους παιδια καλη επιτυχια και καλους τερματισμους!
οποιος εχει και κανα tip για εμας τους υπερψαρωμενους (ηδη παιζει αγωνια) ευπροσδεκτο, μαζευω απο coach απο εργομετρη, να δω πως θα τα εφαρμοσω ολα χαχα!
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους στο μεγάλο αγώνα της επόμενης Κυριακής. BIB NUMBER: 00765 – BLOCK:2
Μακάρι να πάνε όλα καλά στον αγώνα γιατί στην προετοιμασία είχαμε διάφορα απρόοπτα και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή….
παιδιά πότε σας ήρθε το μειλ για το bib number και το block που είστε; Εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα..
Μήπως παίζει ρόλο ότι είναι ο πρώτος μαραθώνιος και λογικά θα είμαι στα πίσω block?
Τρίτος σερί μαραθώνιος και μάλλον ο τελευταίος.. 28197 Block 12 με λιγότερα χλμ στα πόδια μου απο τις προηγούμενες φορές (που έτσι κι αλλιώς είναι λίγα γύρω στα 240 φέτος) θα πάω σιγα σιγά να κάνω τον τρίτο τερματισμό μου…. Παπουτσια nike zoom fly 3.
Αγαμέμνωνα, σερί χάλια καιρό απ´ το 2012 έχει.
Και φέτος έτσι δείχνει η τάση.
Δεν το καταλαβαίνουν τα αστροπελέκια του σεγας, να τον μεταφέρουν 2 εβδομάδες μετά.
Έχει αλλάξει κ η ώρα και το 9 είναι αργά!
@big-blue Ηλία, προφανώς είναι πιο σημαντικό να αλλάξουν την ονομασία, το λογότυπο, απο φέτος και το μετάλλιο (όλα προς το χειρότερο) παρά να ασχοληθούν με τη μεταφορά του αγώνα προς το τέλος Νοεμβρίου/αρχές Δεκεμβρίου, την ωρα εκκίνησης και την υπερβολική σπατάλη εμφιαλωμένου νερού.