- Αυτό το θέμα έχει 218 απαντήσεις, 63 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη ΖΑΧΑΡΙΑΣ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:58 #113434ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχων
Σε ποσειδωνεια ηταν κ νομιζω κ σε καλολαιρινο του νιαρχου
3 Νοεμβρίου 2019 στις 15:17 #113452FotocΣυμμετέχωνκαλησπέρα,
χαριζεται συμμετοχη για τον μαραθωνιο. Οποιος ενδιαφερετε pm.
3 Νοεμβρίου 2019 στις 15:26 #113454big-blueΣυμμετέχωνΤα περάσματα-σχεδόν-βγήκαν.
Τώρα μένει ο καιρός…
Χρήστο, πως τα βλέπεις;3 Νοεμβρίου 2019 στις 16:24 #113456EldaΣυμμετέχωνEγω παντως τον αερα βλεπω να ειναι το προβλημα. Να θες Β-ΒΑ και να εχεις Ν-ΝΔ, κοντρα αερα στις ανηφορες, τελειο! Και φυσικα με το νοτια παει πακετο και φουλ υγρασια. Η θερμοκρασια-για μενα τουλαχιστον- αν ειναι 15-22, 23 το πολυ δε θα ειναι θεμα, αν εχει και λιγη συννεφια που λενε ακομα καλυτερα. Βροχη μαλλον δεν προβλεπεται, ο αερας ν αλλαζε και ολα καλα!
3 Νοεμβρίου 2019 στις 19:01 #113466stratusΣυμμετέχων@big-blue Ηλια οτι λεει η Μαρια,για την ωρα.Οχι ιδανικα αλλα οχι και κατι τρομερο.
3 Νοεμβρίου 2019 στις 22:54 #113468aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΓια το θέμα του αέρα, μερικές σκέψεις, που έχω παρατηρήσει και στην πράξη:
Κατ’ αρχήν, αν θυμάμαι καλά, η αντίσταση είναι ανάλογη του τετραγώνου της ταχύτητας. Άρα οι γρήγοροι δρομείς (ή ο ίδιος δρομέας αν πάει πιο γρήγορα) επιβαρύνονται δυσανάλογα (όχι αναλογικά) με την αύξηση της ταχύτητας.
Επίσης, οι δρομείς με μικρό ΔΜΣ (και η Μαρία και εγώ ανήκουμε στην κατηγορία), επιβαρύνονται περισσότερο.Προφανώς και δεν κάνουμε άνοιγμα ή επίθεση άν βλέπουμε κόντρα ριπές αέρα και προσπαθούμε να μιμηθούμε τον Κιπτσόγκε στο INEOS και να κολήσουμε πίσω από κάποιον ή κάποιους μπροστινούς που πηγαίνουν στον επιθυμητό για εμάς ρυθμό.
4 Νοεμβρίου 2019 στις 10:44 #113478Sokrates SokratisΣυμμετέχωνBid 23130 block 11,
2ος Μαραθώνιος για εμένα, στόχος το Καλλιμάρμαρο και η αγκαλιές γυναίκας κόρης και αγέννητου στην κοιλιά! Αν ο χρόνος είναι έστω και λεπτό καλύτερος από τον προηγούμενο είναι έξτρα χαρά! Δυστυχώς ή ευτυχώς οι 14+ ώρες καθυμερινής δουλειάς είναι εμπόδιο στις σωστές προπονήσεις, το έχω πάρει απόφαση αυτό οπότε πορεύομαι έτσι και απολαμβάνω αυτά που μπορώ! Έτσι κι αλλιώς το ότι τρέχω από το τέλος του 2016 (πρώτο 5αρι μου ever, ήταν αυτό του Χαλανδρίου τον Οκτώβριο του ’16) και έχουμε Νοέμβριο του 2019 και πάω στην εκκίνηση του 2ου μου Μαραθωνίου είναι ήδη αρκετό για εμένα! Καλή διαδρομή σε όλους λοιπόν με πρότιστη την υγεία και δευτερεύουσα την προσωπική επιτυχία όπως την θέτει ο καθένας ξεχωριστά!4 Νοεμβρίου 2019 στις 13:43 #113490tsakatamanΣυμμετέχων@Elda σε υπερευχαριστώ για την απάντήσή σου!!!! Μου έδιωξες όλο το άγχος. Όλα καλά τελικά. 😀
4 Νοεμβρίου 2019 στις 14:27 #113496stressbusterΣυμμετέχωνΠροχθες κρυωσα αλλα το αντιμετωπισα γρηγορα.
Χθες με θυμηθηκε η μεση μου μετα απο 3 χρονια.
4 μηνες πειθαρχειας και προπονησης κοντευουν να πανε χαμενοι.
Παιρνω Norgesic ,ευχομαι μεχρι την Πεμπτη να με αφησει να τρεξω τον αγωνα.4 Νοεμβρίου 2019 στις 16:09 #113506chriskapsioΣυμμετέχων@stressbuster περαστικά! Αυτό το κακό να κάνεις προετοιμασία 4-5-6 μήνες και λίγες μέρες πριν τον αγώνα κακά στραβά να συμβαίνουν μου σπάει τα νεύρα!!!
4 Νοεμβρίου 2019 στις 16:34 #113508EldaΣυμμετέχωνΠεραστικα Νασο. Ευχομαι να ναι απλα σημαδια του tapering και οπως ηρθε να φυγει.
Το νεο μεταλλιο πώς σας φαινεται?
4 Νοεμβρίου 2019 στις 16:51 #113516OdysseasΣυμμετέχωνγια ancient meme καλο ειναι :p ασχημο… όχι μονο η αναπαρασταση αλλα και η πίσω πλευρα κακοσχεδιασμένη. το παλιο ηταν κλασης ανωτερο
4 Νοεμβρίου 2019 στις 18:03 #113518giorgosgrΣυμμετέχωνκαλή επιτυχία σε όλους stressbuster εύχομαι να γίνεις κάλα και να τρέξεις κανονικά , μπράβο στο κουράγιο και την προσπάθεια που έχετε καταβάλει για να τρέξετε σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα , κάλο τερματισμό και του χρόνου ελπίζω να συμμετέχω και εγώ με το καλό !
4 Νοεμβρίου 2019 στις 18:06 #113520ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΚαλησπερα παιδιά κ καλο αγωνα σε ολους. Παιζει να βρουμε καμια συμμετοχή τελευταίας ωρας σε 5αρι?για εμας που δεν ειμαστε ακομα για τα 42..
4 Νοεμβρίου 2019 στις 18:34 #113522naftonyΣυμμετέχωνΓια αυθεντικός μαραθώνιος θα έπρεπε να έχει ένα μετάλλιο διαφορετικό, πρωτότυπο, ιδιαίτερο, κάτι που να ξεχωρίζει και όχι ένα στρογγυλό κοινότυπο. Όχι ότι μου άρεσε και πολύ το προηγούμενο αλλά αυτό είναι χειρότερο. Σε πολλούς τοπικούς αγώνες που έχω πάει έχουν καλύτερα. Δηλαδή μαζεύτηκαν τόσοι σπουδαίοι καλλιτέχνες για να φτιάξουν αυτό;
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.