Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 219 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Δέν πειράζει Νίκο!!! και εγώ σόλο το κανόνισα το ΠΠ αμέσως μετα την έκθεση.
    Ζάκ ισχύει αυτό που λές, το ένοιωσα στο 30ρι flat που έκανα και έπαιζα με το ρυθμό όποτε ήθελα εγώ, και όχι όποτε ήθελαν οι ανηφοροκατηφόρες!!

Σήμερα η τελευταία προπόνηση, 10Κ@MP, μάλον θα γινει μέσα στην μπανιέρα, για προσομοιωση των συνθηκών του αγώνα

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Από την μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους που θα σταθούν στην εκκίνηση, καλό αγώνα και καλό τερματισμό!!!
    Να πάνε όλα, όπως τα εύχεστε και να τον τερματισμό σας, να τον συνοδεύσει ένα πλατύ χαμόγελο!!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Ευχαριστούμε Γιώργο. Τις περισσότερες φορές με βρίσκει με καντήλια…
    Θυμάμαι μια φωτογραφία του Dejan σε έναν τερματισμό, που ήταν σκασμένος, με έναν χρόνο που γι πολλούς από εμάς τότε φάνταζε τρομερός…

naftony
    Συμμετέχων

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στον ΑΜΑ και ο καθένας να εκπληρώσει τον προσωπικό του στόχο. Πάνω από όλα υγιής (και στεγνός 😂) τερματισμός.
    Υ. Γ. Ηλία @big-blue έχεις συνηθίσει την υγρασία, δε μασάς από αυτά

tazi
    Συντονιστής

@panosdimi Οχι φιλε, σκοπος ειναι να τον παω tempo, ο αγωνας που θα τρεξω αγωνιστικα ειναι αυτος του ΣΔΥΑ σε δυο εβδομαδες, εκει θα δω που βρισκομαι και αναλογα φανταζομαι θα προσαρμοσω στοχους και προπονηση. Σε αυτη τη φαση θεωρω οτι αγωνιστικα ειμαι γυρω στο +-39 οποτε το Σαββατο με βλεπω γυρω στο 40, ειναι και δυσκολο δεκαρι μη το ξεχνας. Εσυ για ποσο πας? Αν μπορουμε ωραια θα ητανε να τρεχαμε παρεα.

PanDex
    Συμμετέχων

@tazi θέλω να το πάω αγωνιστικά. Πέρυσι είχα κάνει ενα 39.38, φέτος ιδανικά θα ήθελα να κάνω ένα sub39. Υπολογίζω ότι ένα 20′ το πρώτο 5αρι και ένα 19 παρά το δεύτερο είναι το πλάνο.

tazi
    Συντονιστής

@panosdimi Καλη επιτυχια τοτε, ευχομαι να σου βγει. Μη παρασυρθεις πολύ απο το πρωτο κατηφορικο χιλιαρι, ειναι υπουλο το πρωτο μισο. Προκαταβολικα συγχαρητηρια για την επιδοση!!

chamav
    Συντονιστής

Ή κατηφόρα της Πανεπιστημίου είναι από τα πράγματα που αξίζει να παρασυρθείς σε αυτή τη ζωή.

PanDex
    Συμμετέχων

@tazi χαχα εντάξει κάποια δεύτερα τα μαζεύεις αλλά όντως θέλει προσοχή. Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι καλό και ευχάριστο αγώνα!

Elda
    Συμμετέχων

H προετοιμασια τελειωσε χθες, πηρα και το νουμερο, ειναι κοκκινο, θα το παμε σετ του ασπρου-μπορντο αυτη τη φορα. Ξεκινησα να υπολογιζω περασματα και μετα λεω τι βλακειες κανω, με 4 μποφορ κοντρα ανεμο τι περασματα να υπολογισεις, παμε με την αισθηση και βλεπουμε και ο,τι βρεξει ας κατεβασει, κυριολεκτικα ομως. Καλη επιτυχια σε ολους και καλη ανταμωση με οσους μας κανετε support στους δρομους!

Vicky
    Συμμετέχων

Καλή επιτυχία σε όσους τρέχετε την Κυριακή.
    Εύχομαι να σας βγει ο αγώνας όπως το θέλετε!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Μαρία, μη σε απογοητεύει ο καιρός από τώρα. Και το 2017 είχαμε κόντρα αέρα. Τότε έκοψα απ΄ το 5ο χλμ, τουλάχιστον 5”/Κ, έως το 13ο. Στις ανηφόρες, δε μας έπιανε ο καιρός, έκοβε, και έτσι βγήκε ένα τρελό -4 negative, παρόλο που μέσα στην πόλη φυσούσε!
    Τα περάσματα πρέπει να βγουν και μετά το διαχειριζόμαστε ανάλογα.
    Εξάλλου, απ΄το 2012 καρότσι μας πάει ο καιρός, μάθαμε πλέον. Όταν δε θα τον τρέξω, θα σας ενημερώσω. Θα έχει 13 βαθμούς και ευνοϊκό αέρα.

chrisbat
    Συμμετέχων

Εσείς οι εμπειροτεροι….
    αν κάποιος με πολύ έντονη εφίδρωση είχε σκοπό να τερματίσει σε 4:30:00 και είχε προγραμματίσει να πάρει 4 saltstick ανά 50-55 λεπτά, τώρα με αυτές τις συνθήκες πόσα πρέπει να πάρει; Τι άλλο θα κάνει καλό στο σώμα μας γενικότερα;;

tazi
    Συντονιστής

@chrisbat Νερο ανα 2,5 οπωσδήποτε, οσο για τα saltstick δεν νομιζω να υπαρχει καποια αντενδειξη για overdose οποτε ανετα πας στα 6 αν τα χρειαζεσαι κατι ομως για το οποιο δεν εχω αποψη.

Elda
    Συμμετέχων

Nερο, νερο και ξανα νερο. Το πιο επικινδυνο σε αυτες τις καιρικες συνθηκες ειναι η αφυδατωση. Η συννεφια σε συνδυασμο με τη βροχη και τον κοντρα αερα μπορει να δημιουργησουν την ψευδαισθηση της δροσιας και να μην αντιλαμβανεται καποιος οτι εχει αναγκη για ενυδατωση, σε αντιθεση με τη ζεστη και τον ηλιο οπου θες συνεχεια να πινεις νερο. Αυτες οι καιρικες συνθηκες ειναι πολυ υπουλες και θελει πολλη προσοχη να φροντισει καποιος, ιδιαιτερα αν ιδρωνει πολυ, να ενυδατωνεται συνεχεια. Επειδη ομως το πολυ νερο μπορει να δημιουργησει ανισορροπια ηλεκτρολυτων και υπονατριαιμια, γι αυτο συστηνεται και η ληψη saltsticks, πιστευω 5-6 ειναι καλα, παραπανω καλυτερα οχι γιατι μετα μπορει να φτασουμε σε υπερνατριαιμια. Τα saltsticks καλο ειναι να τα εχετε σε αλουμινοχαρτο ή καποιο κουτακι (αν κι αυτο εχει τον κινδυνο να πεσει ολο το κουτι) γιατι θα διαλυθουν με ιδρωτα και βροχη.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 219 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.