- Αυτό το θέμα έχει 218 απαντήσεις, 63 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη πριν από τον χρήστη ΖΑΧΑΡΙΑΣ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
8 Νοεμβρίου 2019 στις 21:03 #113700TAKISSSΣυμμετέχων
Καλή επιτυχία και απο μένα σε όσους τρέχουν!!!! Elda μιας και το ανέφερες ξέρεις αν με τα πολλά saltsticks, υπερνατιαιμία που λες, μπορουν να προκληθούν κράμπες? Πέρσι σε μαραθώνιο είχα κράμπες απο το 25ο χλμ χωρίς να έχω ζοριστεί καθόλου και το ψάχνω. Ηταν η πρωτη φορά που έπαιρνα saltsticks και έπαιρνα κάθε 5χλμ εναλλάξ με τζελάκι απο την αρχή. Τα saltsticks τα είχα βάλει ξεχωριστά την κάθε κάψουλα σε αλουμινόχαρτο, αλλα φίλος μου είπε οτι τα έχει στα μικρά πλαστικούλια που εχουν την βανίλια την σκόνη για τα γλυκά και καθε ένα το ανοιγε πολυ ευκολα με το καπάκι παρά να παλεύεις να ξεδιπλώσεις το αλουμινόχαρτο.
8 Νοεμβρίου 2019 στις 21:46 #113708ΣτέλιοςΣυμμετέχωνΚαλη επιτυχια σε ολους! 5αρηδες,10αρηδες και 42αρηδες ! 🙂
Την Κυριακη, λεω να σας κανω παρεα στο γνωστο σημειο στο 39ο. Απο τι ωρα θα βρισκεστε εκει?
Σκεφτομαι να ειμαι εκει γυρω λιγο πριν περασουν οι πρωτοι … καπου στις 11 υποθετω.Εαν οι καιρικες συνθηκες επαληθευτουν και ειναι οντως βλαμενες, αυτο που θα εκανα εγω ειναι αναπροσαρμογη στοχου.Ετσι και βρασεις απο την υγρασια και τον νοτια, πολυ λιγα πραγματα μπορεις να κανεις.
8 Νοεμβρίου 2019 στις 21:47 #113710StefanosM (papako)Συμμετέχωνμαγνήσιο είχες πάρει από πριν?
Εγώ τις τελευταίες μέρες παίρνω μια δόση την ημερα8 Νοεμβρίου 2019 στις 22:56 #1137129 Νοεμβρίου 2019 στις 01:06 #113714ΣτέλιοςΣυμμετέχων@tazi , Ολος ο καλος ο κοσμος βλεπω! Χαιρομαι ιδιαιτερως που θα σε γνωρισω και εσενα απο κοντα . 🙂
9 Νοεμβρίου 2019 στις 08:06 #113716ΜΑΝΩΛΗΣΣυμμετέχωνΚαλό τερματισμό σε όσους τρέξουν την Κυριακή!!! 🙂
Αν δεν σας κάνει κόπο γράψτε με τι παπούτσια θα τρέξετε την αυθεντική.
Πήρα κάτι παπούτσια για easy αλλά μάλλον έφαγα ήττα…9 Νοεμβρίου 2019 στις 10:04 #113718EldaΣυμμετέχωνΕυχαριστουμε για τις ευχες και για το support. Eγω θα τρεξω με τα saucony freedom, ειναι το δευτερο μου ζευγαρι με το πρωτο ετρεξα 3 μαραθωνιους, εχει φτασει τα 1242 χλμ και αντεχει ακομα.
9 Νοεμβρίου 2019 στις 10:23 #113724kostasΣυμμετέχωνκαλημερα και καλη επιτυχια σε ολους!! καλους τερματισμους και μακαρι να στρωσει λιγο ο καιρος να μας κανει το χατηρι.
εγω θα τρεξω με τα elite 9, να ρωτησω το κλασικο σημειο ειναι στην φειδιππιδου? δεν σας ξερω βεβαια αλλα να ριξω τις ματιες μου!9 Νοεμβρίου 2019 στις 11:09 #113726harris_vakΣυμμετέχωνεγω φέτος θα τρέξω πρώτη φορά με Nike Flyknit.Όσο για τα saltsticks που ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω ,λόγω της υγρασίας θα πάρω απο το 7,5χλμ έως το 32,5χλμ ανα 5χλμ. Τα βάζω σε κουτάκι πλαστικό απο depon και με βολεύει αρκετά.
9 Νοεμβρίου 2019 στις 11:17 #113728ΑλέξηςΣυμμετέχωνΕύχομαι καλό αγώνα και τερματισμό σε όλους και να απολαύσουμε όσο μπορούμε την κλασσική με τις οποιες δυσκολίες της.
Όσο για εμένα,χαρούμενος και μόνο για το οτι θα σταθώ και πάλι στην αφετηρία του αυθεντικού μετά από 6 χρόνια.9 Νοεμβρίου 2019 στις 12:37 #113732Nikos PilikasΣυντονιστήςΣυντρέχτες, τα λέμε στην Φειδιππίδου!
Όλα να πάνε καλά!9 Νοεμβρίου 2019 στις 12:49 #113734Steven TsokΣυμμετέχωνΌταν κρατάς στα χέρια σου το πακέτο συμμετοχής ενός μαραθωνίου, σου έρχονται στο μυαλό όλες οι προπονήσεις που έκανες, οι ώρες που ξόδεψες κάτω από τον καυτό ήλιο, τ ατελείωτα χιλιόμετρα, οι ανηφόρες, οι αγώνες, οι πόνοι στα πόδια, οι στιγμές που η καρδιά σου έδινε τη δύναμη να προχωρήσεις όταν τα πόδια κ το μυαλό σε είχαν εγκαταλείψει πριν 5-6χλμ…. Νιώθεις ότι έφτασες στο στόχο σου κ σ αξίωσε η μοίρα να σταθείς γι ακόμα μια φορα στην εκκινηση του αυθεντικού μαραθωνίου, ένας μεταξύ των 22.000 αθλητών…. Μπορεί φέτος τα πράγματα να μην πήγαν όπως θα ήθελα, μπορεί να έγιναν πολλά που δε μπορεσα να ελέγξω, μπορεί οι συνθήκες κ οι καταστάσεις να ήταν εναντίον μου, ΑΛΛΑ το σπουδαίο ΚΑΙ σημαντικο είναι ότι την Κυριακή θα είμαι στην εκκινηση κ ελπίζω μετά από λίγες ώρες κ στο καλλιμαρμαρο… Άλλωστε αυτό είναι το νόημα του Μαραθωνίου… “Να συνεχίζεις ακόμα κ όταν όλα πάνε χάλια”… Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να έχουν έναν όμορφο αγώνα κ έναν υγιή τερματισμό…
9 Νοεμβρίου 2019 στις 12:51 #113736chamavΣυντονιστήςΤο 5άρι δεν φτάνει στη Φειδιππίδου.
9 Νοεμβρίου 2019 στις 14:08 #113740manoleeΣυμμετέχωνΕντωμεταξύ λιγότερο από μια μέρα πριν και άντε βγάλε άκρη για τον αυριανό καιρό στα διάφορα sites
Προσωπικά θα προτιμούσα βροχή και οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που βρίσκουμε κάθε χρόνο αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μια απ τα ίδια
Οπως και να έχει καλή επιτυχία για αύριο ,ειδικά σε όσους έχουν σκοπό να “κοπανηθούν”9 Νοεμβρίου 2019 στις 15:01 #113746OdysseasΣυμμετέχωνΠηγα στην expo σημερα κατα τις 11 και ειπα να παρκαρω λιγο μακρυα για να περπτησω λιγο. Ειχε τετοια ζεστη και ο ηλιος εκαιγε που ισως τελικα θα ειμαστε τυχεροι αν βρεχει απο το να ειχε την σημερινη ζεστη και ηλιο
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.