Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας – 2024

41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας – 2024

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 128 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panoszr Καλημέρα, Πάνο.
    Θεωρητικά θα έλεγα ότι είσαι περίπου στο 3:35. Με δεδομένο όμως ότι τρέχεις πρώτη φορά κλασική (έχεις κάνει ξανά μαραθώνιο;), δεν είμαι βέβαιος ότι πρέπει να πας οριακά. Στην θέση σου θα πέρναγα κάπου στο 1:50. Σε αυτά δεν υπολογίζω το σφρίγος της ηλικίας σου, που ίσως σου δώσει κάτι παραπάνω στην κατηφόρα.

Panoszr
    Συμμετέχων

Μάλλον έχεις δίκιο Νίκο, πρώτος μαραθώνιος οπότε καλύτερα συντηρητικά ώστε να δω την αψίδα και ας είναι 3:40. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω για negative split, ελπίζω να συμφωνήσει και το σώμα στα τελευταία 10.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@ Kalogeridis : Σιγά μην τους ζητήσω να με βάλουν και στους Elite να με περάσουν 20.000 κόσμος μετά! Στο τέλος θα είμαι, να σε περάσω σα σταματημένο κάπου στο 30! xD

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panoszr Πέρνα ατσαλάκωτος σε 1:50 και μετά το πιθανότερο είναι να ανοίξεις στην ανηφόρα. Έχεις πολλά χλμ μπροστά σου για να μαζέψεις.
    Δεν ξέρω αν είσαι γυμνασμένος αλλά και μόνο ηλικιακά το μυικό σου θα σου επιτρέψει να βαρέσεις μετά τον Σταυρό. Πρόσεχε μόνο μην ανοίξεις απότομα μετά το 32. Την πάτησες.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@@tzatzikis90 θα το πάω με safe progressive πρόθεση, οποτε δε παίζει το σενάριο σου. Ψάξε τα θετικά της υπόθεσης… η άσχημη πίσω όψη μου είναι ένας καλός λόγος να μείνεις 1χλμ πίσω μου… συμφιλιωσου με την ιδέα… άλλωστε τα Γιάννενα είναι τόσο κοντά για να διαγράψεις τις μνήμες σου!!! Θα προσπαθήσω να σου δώσω επιπλέον ανάλογες μνήμες, μιας και απο την άνοιξη θα πρέπει να συνηθίσω την ιδέα της νεανικής σου πίσω όψης!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Καλημέρα στο όμορφο παρεάκι!
    Ώρα να δώσουμε παραγγελία για Τζελάκια…

Elda
    Συμμετέχων

Kαλημερα παιδια. @Echetlos σου εχω κακα μαντατα. Το 50αρι στο Τειχιο το Σαββατο μου σακατεψε το δεξι γονατο (ειχα ενοχλησεις απο τον αγωνα της προηγουμενης Κυριακης αλλα ειχαν περασει νομιζα και στις 3 ωρες ξαναβγηκε ο πονος με τον οποιο περπατοέτρεχα για τις επομενες 7 ωρες!, ενταξει το αποτελειωσα προφανως). Οποτε γιοκ ματαθωνιος για μενα, γιατι και καλα να ειμαι μεχρι τοτε δεν αξιζει να ρισκαρω υποτροπη για μαραθωνιο ασφαλτου που εχω τρεξει τοσες φορες, για νεο αγωνα βουνου θα το εκανα. Ο τερματισμος μου προχθες το αξιζε το τιμημα που πληρωνω τωρα, δεν το μετανιωνω, ηταν εμπειρια και μαθημα για μενα και τις αντοχες που μερικες φορες ξεχναω οτι διαθετω!

Παμε λοιπον γερα συντρεχτες support στο 39 με το γνωστο τυμπανο!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Περαστικά, Μαρία. Και μαζέψου λίγο…

Δώσε μου την συμμετοχή σου. Προτιμώ να τρέξω απ’ το να σ’ έχω δίπλα μου!

Elda
    Συμμετέχων

Αχαχαχα!!! Εσυ να τρεχεις κι εγω να ειμαι στο 39 να σου κανω support με το τυμπανο και τι στον κοσμο!!!!

ΑΜΑ χωρις Echetlo στο 39 δεν υφισταται, οποτε θα με ανεχτεις για μια ακομη χρονια. Υποσχομαι να μην κανω πολλη φασαρια!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@elda περαστικά Μαρία… κρίμα… ξεκουρασου και άκου το σώμα σου. Πολύ σωστά θέτεις τις προτεραιότητες σου και αξιολογεις ανάλογα! Εύχομαι να ανακαμψεις και να μπεις εστω για τουρισμό , γιατί και ο τζατζικακης μη φαντάζεσαι ότι θα καλπασει. Η παρουσία σου ίσως τον κρατήσει σε εγρήγορση. Αν τον αφήσουμε μόνο του θα περάσει δυσκολες στιγμές! Για τον κακόμοιρο τον νέο, κάνε την υπέρβαση!!!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@Elda Τι άλλο θα σκεφτείς Μαρία μου για να μην το τρέξουμε μαζί!? περαστικά σου κι ελπίζω να επιστρέψεις το συντομότερο!

@Kalogeridis
    Λέγε λέγε εσύ κι έχω αρχίσει να φορμαρίζομαι επικίνδυνα!

Στα δικά μου τώρα, προχθές το 32ρι βγήκε αρκετά καλά, πήρα ψυχολογία και πλέον ρίχνουμε χιλιόμετρα σιγά σιγά και μετράμε αντίστροφα για τη γιορτή! Το μόνο που με ανησυχεί κάπως είναι ο δυνατός αέρας των τελευταίων ημερών, που αν τυχόν υπάρχει και στον αγώνα, θα ζοριστούμε πολύ! Ακόμα θυμάμαι έναν (το 16 αν δεν κάνω λάθος) που με έπαιρνε πίσω κι έβαζα επιπλεον ενέργεια για να συνεχίσω, με αποτέλεσμα να σκάσω εντελώς σε κάποια φάση. Εκεί βέβαια ήμουν και 10+ κιλά λιγότερα, που μάλλον είναι καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ευτυχώς στα τελευταία μπλοκ που θα είμαι, θα έχω σε όλο τον αγώνα κόσμο κοντά, οπότε θα ψάχνω για παγοθραυστικά αν είμαστε τόσο άτυχοι πάλι!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 6 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από tzatzikis90.
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

@tzatzikis90 αναμενόμενο ήταν το ξεπεταγμα σου. Αν το είχες πάρει απόφαση από την άνοιξη, με 3 μήνες επιπλέον, θα μιλούσαμε με εντελώς αλλά δεδομένα. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν… δεν εχω και τόσο άσχημη πλάτη νομίζω!!! Δε σου κρύβω πως μιας και λογω ανηφορας δε πρόκειται να δω στο ρολόι το χρόνο που αντιστοιχεί στις προπονήσεις μου, ήδη κοιταω για άνοιξη και το Ναύπλιο που θα με βόλευε, δεν έχει ανακοινώσει κάτι… μείνε σε δράση για να παρεις κεφάλι ξανά σε Θεσσαλονίκη ή Ναύπλιο! Παμε γερά νιατο μου!!! Λιγο μας έμεινε. Η προσέγγιση του παγοθραυστικου θα είναι πιθανόν η safe επιλογή μου… στα λονγκ που είχα μικρό ευρος έναρξης με τελείωμα δεν ήταν όπως τα ηθελα και μου δώσανε αμφιβολίες για το τελευταίο μέρος του αγώνα. Σε αυτο που το χώρισα σε 3 κομμάτια με προοδευτικοτητα στην πίεση , πηγε εξαιρετικά, ανεξοδα και πολύ συμπαθητικά σε ρυθμο…

gtroupis88
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας,

Πως γίνετε η μεταβίβαση συμμετοχής?

Odysseas
    Συμμετέχων
    gtroupis88
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ πολύ Οδυσσέα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 128 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.