Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας – 2024

41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας – 2024

• Αυτό το θέμα έχει 113 απαντήσεις, 31 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 49 λεπτά πριν από τον χρήστη theolvs16.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 114 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostão
    Συμμετέχων

Όντως Τάσο το 2016 ήταν, το θυμάμαι γιατί ήταν και ο πρώτος μου και όλα μας πήγανε κόντρα.

gtroupis88
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας, πωλείται συμμετοχή για μαραθώνιο 55€ λόγω έκτακτου ταξιδιού.

g.troupis88@gmail.com

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας και καλή Κυριακή!

22ρι στο ρυθμό μαραθωνίου είχε το πρόγραμμα σήμερα με πολλά ζιγκ ζαγκ λόγω κέντρου που είχε πολύ κόσμο λόγω 28ης.

Ότι πρέπει για να συνηθίζω τις προσπεράσεις, αφού με την ανακοίνωση της λίστας εκκίνησης, βρίσκομαι στο δοξασμένο Block 12 ή αλλιώς στο 1ο…από το τέλος! Εμπειρία θα είναι κι αυτή! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ενδεχόμενη ζέστη, καθώς ξεκινάμε 9:45 και με το 4ωρο που θέλω να κάνω πάνω κάτω, θα είμαι στο Καλλιμάρμαρο λίγο πριν τις 2! Ελπίζω να είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα ως τότε.

2 εβδομάδες έμειναν, λίγες προπονήσεις και οι περισσότερες σχετικά εύκολες! Άντε και ανυπομονώ να σηκώσω τη μισή expo!

dpap147
    Συμμετέχων

7235 – Block 5 …… Άντε λίγες μέρες ακόμη…..

big-blue
    Συμμετέχων

Άμα τρέξεις κύριε διαχειριστά, παρατάω το 2ο μπλοκ και έναν εφικτό στόχο του 3:30 και πάμε παρέα.
    (Ποιος πάει για πρωινή προπόνηση αύριο. Άντε να τελειώνουμε, έτοιμοι είμαστε λέμε!)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλά, λέμε και καμιά σαχλαμάρα για να περάσει η ώρα…

Άμα τρέξεις κύριε διαχειριστά…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Κι εγω από το 5ο θα ξεκινήσω…
    Φέτος παρα την εξαιρετική πορεία της προετοιμασίας δε σκοπεύω να εγκλωβιστω σε χρονικό στόχο όπως περισυ (dnf). Το ρεκόρ διαδρομης θα βγει σβηστά μιας και δεν έχω καλή επίδοση στην Αθηνά. Το ατομικό μπορεί να έρθει μονο με σωστή διαχείριση. Όσο πιο σωστή η διαχείριση, τοσο πιο κερδισμένος θα βγω. Ο καιρός δείχνει για μια από τα ίδια με θετικές τάσεις. Εύχομαι όλοι να χαρούμε τις ωρες που θα χτυπήσουμε τα σώματα μας στη μαραθωνος , και να πάρουμε το καλυτερο που θα μας αναλογεί στη δουλεία των προηγούμενων μηνών, τη συγκεκριμένη μέρα. Μια βαθιά ανάσα λοιπόν και ας κυλήσουν οι τελευταίες μέρες χωρίς απρόοπτα που θα ανακατέψουν το χάρτη μας!!! Παμε γερά συντρεχτες!!! Ολα ειναι ευθεία!!!

dpap147
    Συμμετέχων

Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα κάνω ατομικό ρεκόρ… τρέχω πρώτη φορά !!
    Ο καιρός συμπαθητικός προβλέπεται, αν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά προβλέψεις 14 ημερών… Πάντως αν έχει 14 – 15 βαθμούς στις 9 το πρωί καλά δεν είναι;; Άντε να φτάσει 20 στις 1.
    Άντε να γνωριστούμε και από κοντά … Άλλος στο 5ο;;;

DenVas
    Συμμετέχων

Καλησπέρας. 1ος Μαραθώνιος και εγώ άρα και εγώ PB. 7 block

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλή εβδομάδα, μαραθωνοδρόμοι!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 εβδομάδα, 1 ημέρα πριν από Nikos Pilikas.
    dpap147
    Συμμετέχων

Ευχαριστούμε πολύ Νίκ!! Εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί χθες πήγα με την οικογένεια στο Μουσείο της Ακρόπολης (προγραμματισμένη επίσκεψη από μηνός) και μετά σε εστιατόριο για φαγητό…. για να δούμε θα τη γλυτώσω ή την Τετάρτη – Πέμπτη θα έχω τίποτα δέκατα…. Δεν το ξανακάνω… όλη τη βδομάδα μέσσσσααα, παντόφλες, τσαγάκι και εφημερίδα…εε podcast για τον ΑΜΑ εννοούσα……. Καλή εβδομάδα!!

dpap147
    Συμμετέχων

Το link στο άρθρο για το carbo loading δεν μου ανοίγει. Μήπως μπορούμε να το επαναφέρουμε;;

Odysseas
    Συμμετέχων

Νίκο ευχαριστούμε!

@dpap147
    Παρασκευη πηγα υποχρεωτικα σε μια εκδηλωση σε εξωτερικο χωρο αλλα με αρκετο κοσμο. Ολοι φυσιολογικοι εγω σαν τον βλαμμενο με την μασκα…. και… μαντεψε, ολη η παρεα χωρις τη μασκα μια χαρα! Εγω απο χθες δεκατα μπουκωμα και πονολαιμο! Εχω 7 στα 7! Δεν εχω καταφερει ποτε να οληκληρωσω το φορμαρισμα οπως πρεπει γιατι την τελευταια βδομαδα παντα μα παντα ειμαι με ιωση και με το αγχος πως θα ξυπνησω το πρωι του αγωνα!

dpap147
    Συμμετέχων

Καλά εσύ Οδυσσέα έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ. Του χρόνου κάτι σε ξεμάτιασμα μόνο θα δουλέψει!!
    Τώρα χυμούς καλή διατροφή και καλή ανάρρωση!
    ΥΓ. Και εγώ εδώ που τα λέμε ένα κάτι στο λαιμό το νιώθω….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Το λέμε και το ξαναλέμε, συντρέχτες: πρώτος στόχος είναι να φτάσεις στην εκκίνηση.

ΥΓ: Το έφτιαξα το link για το carbo loading.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 114 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.