- Αυτό το θέμα έχει 122 απαντήσεις, 32 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 εβδομάδες, 2 ημέρες πριν από τον χρήστη Kostão.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Νοεμβρίου 2024 στις 20:43 #132095Παναγιώτης ΒελισαράκοςΣυμμετέχων
Καλό αγώνα εύχομαι σε όλους!
Δεν θα μπορέσω να τρέξω λόγο τραυματισμού αλλά θα είμαι στο Καλλιμάρμαρο για να χειροκροτήσω τους δρομείς!10 Νοεμβρίου 2024 στις 06:42 #132096petransfhpΣυμμετέχωνΜόλις επιβιβάστηκα στο λεοφωρειο!
Λοιπόν κύριοι , καλή επιτυχία σε όλους!
Πάμε δυνατά!
Νίκο πιστεύω να φτάσω καλά στο 39.
Let’s make some history.
Bib 151.10 Νοεμβρίου 2024 στις 06:42 #132097petransfhpΣυμμετέχωνΜόλις επιβιβάστηκα στο λεοφωρειο!
Λοιπόν κύριοι , καλή επιτυχία σε όλους!
Πάμε δυνατά!
Νίκο πιστεύω να φτάσω καλά στο 39.
Let’s make some history.
Bib 151.10 Νοεμβρίου 2024 στις 20:21 #132100ΚαθηγητήςΣυμμετέχωνΚαλησπέρα. Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Πήλικα και την ομάδα του στη Νέα Σμύρνη για την πρόσφατη συνάντηση, τις συμβουλές και γενικά τον τρόπο που με έχει βοηθήσει εδώ και χρόνια ο Νίκος. Μεγάλο μέρος της αξιοπρεπούς πρώτης συμμετοχής μου σε ΑΜΑ οφείλεται ξεκάθαρα ΚΑΙ σε αυτόν. Να είσαι καλά Νίκο! Πάω…να κάνω διατάσεις τώρα….χαχα
10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:40 #132102EldaΣυμμετέχωνΚαλέ, τι θα γίνει; Δε θα πείτε εντυπώσεις; Να τις πούμε εμείς οι θεατές πρώτα;
Κατ αρχήν συγχαρητήρια σε όλους είτε πιάσατε τους στόχους σας είτε όχι, όλοι κάνατε σπουδαίο αγώνα κ να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας!
Εγώ πρώτη φορά μετά από πόσες, 5 η 6 αν δεν κάνω λαθος φορές ως θεατης-εμψυχωτης που ζήλεψα τους δρομείς κ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ μέσα. Πέρυσι τους έβλεπα να περνάνε οι περισσότεροι κατάκοποι κ εξαντλημένοι από τη ζέστη ενώ εγώ με το τύμπανο μου κ το αμανικο μπλουζακι μου ήμουν μια χαρά. Φέτος τους έβλεπα όλους να πετάνε ενώ εγώ παρά το μπουφάν είχα ξεπαγιασει από το κρυο κ τουρτουριζα. Ο καλύτερος δρομικος καιρός από το 2012 κ μετά που τρέχω εγώ μαραθώνιο, τυχεροί όσοι είχατε κάνει καλή προετοιμασία κ τρέξατε με τέτοιο καιρό.
Άντε, περιμένουμε εντυπώσεις από τους πρωταγωνιστές.
ΥΓ. Είδες Εχετλε για να υπάρχει το τύμπανο στο 39 πώς ο δεύτερος έγινε πρώτος? (Τακτική κ σαχλαμάρες, όλα το τύμπανο τα έκανε!)
11 Νοεμβρίου 2024 στις 08:36 #132103Nikos PilikasΣυντονιστήςΣυγχαρητήρια σε όλους!
Έχοντας ζήσει όλη την προηγουμένη δεκαετία του Κλασικού, χάρηκα πάρα πολύ που μετά από 13 χρόνια ο καιρός σας έκανε επιτέλους το χατήρι. 11η χρονιά στην Φειδιππίδου και όπως είπε και η Μαρία, πρώτη φορά είδα τους δρομείς τόσο καλά.Καλή αποκατάσταση!
11 Νοεμβρίου 2024 στις 09:19 #132104DejanΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια σε όσους το προσπάθησαν!
Έτρεξα φέτος το 10ρι έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από τους αγώνες. Θλιβερό ή όχι δεν μου έχει λείψει ο μαραθώνιος. Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι το δεκάρι το ευχαριστήθηκα και ας μη πήγε ακριβώς όπως περίμενα αν και πήγε σχετικά καλούτσικα. Όσοι τρέξαμε το δεκάρι είχαμε αρκετή κόντρα αέρα στο πήγαινε στο ανηφορικό κομμάτι. Η επιστροφή όμως ήταν απόλαυση ^_^.
11 Νοεμβρίου 2024 στις 11:41 #132105tzatzikis90ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σας!
Ας ξεκινήσω εγώ ο αργός!
Έχοντας τρέξει 2 κλασικές διαδρομές ως τώρα, η τελευταία το 18, είπα να το δοκιμάσω πάλι φέτος, ξεκινώντας κάπου μέσα στον Απρίλιο ουσιαστικά από το 0, αφού τα προηγούμενα χρόνια έτρεχα 2-3 φορές το μήνα και αν, το πολύ 10χλμ τη φορά. Έχτισα μια κάποια βάση ένα τριμηνο και τέλη Ιουλίου ξεκίνησα προετοιμασία με 4 προπονήσεις την εβδομάδα. Η προετοιμασία βγήκε αρκετά καλά, παρά την ταυτόχρονη κούραση από τη δουλειά και κάτι δικές μου τροποποιήσεις κατά το δοκούν, σήμα κατατεθέν μου!
Είχα άδεια από την Πέμπτη για να ξεκουραστώ και να έχω χρόνο να οργανώσω τα πάντα. Πήγα στη μάλλον πιο πλούσια και οργανωμένη έκθεση του κόσμου και μέσα σε 4 ώρες αγόρασα 5-6 σακούλες πράγματα! Την Παρασκευή ξαναπήγα βέβαια για 2-3 ώρες λόγω Καλογερίδη! Είναι δίπλα μου ευτυχώς, οπότε σχετικά μικρό το κακό, αν και κουράστηκα αρκετά.
Την Πέμπτη έτρεξα 8 χλμ σε ρυθμό αγώνα, το Σάββατο 4 χλμ και 4 ανοίγματα και.. φύγαμε για την Κυριακή!
Ξύπνησα 5 το πρωί μετά από σχεδόν 8ωρο ύπνο, έφαγα πρωινό κι πήρα το λεωφορείο από Συγγρού φιξ. Στο δρόμο παντού λεωφορεία λεωφορεία λεωφορεία, έπαθα πλάκα! Φτάνουμε κάποια στιγμή Μαραθώνα, ετοιμάζω σιγά σιγά αυτά που θα πάρω μαζί μου, αφήνω την τσάντα στους εθελοντές και κατευθύνομαι προς την αφετηρία. Άπειρος κόσμος παντού, άλλοι να κάνουν ζέσταμα, άλλοι στην ουρά για τις τουαλέτες, άλλοι να τουρτουρίζουν απ το κρύο μέσα στα πόντσο. Εγώ πάλι, όντας στο μπλοκ 12, απλά περίμενα!
Η εκκίνηση άργησε πολύ για εμάς τους τελευταίους, ξεκινήσαμε λίγο μετά τις 10. Προσωπικός “στόχος” αρχικά ήταν το sub 4, που βάσει προπονήσεων και φορμαρίσματος θα έβγαινε σχετικά άνετα. Από την άλλη δεν είχα ιδιαίτερο στόχο φέτος, αφού η αποχή τόσων ετών δεν μου επέτρεπε να κυνηγήσω κάποιο προσωπικό ρεκόρ ή χρόνο. Είχα κάνει λοιπόν κάποιο πλάνο στο μυαλό μου, αλλά ξεκινώντας από το τελευταίο μπλοκ κατάλαβα πως κάτι τέτοιο μόνο απλό δεν ήταν. Η διαφορά ταχύτητας ήταν αναμενόμενα μεγάλη, αλλά και ο δρόμος στενός, με αποτέλεσμα στα πρώτα 20+ χιλιόμετρα να κάνω συνέχεια ζιγκ ζαγκ και απότομες αλλαγές ρυθμού, που είχαν αντίκτυπο σωματικό αλλά και ψυχολογικό. Χαρακτηριστικά θυμάμαι σε δύο περιπτώσεις που είχα τον επιθυμητό ρυθμό χιλιομέτρου και μη βρίσκοντας μετά διέξοδο να προσπεράσω, τελικά βγήκαν 10-15″ πιο αργά. Παρά τις δυσκολίες ωστόσο, παρέμενα σχετικά κοντά στο sub 4, αρκεί να έκανα ένα δυνατό δεκάρι στο τέλος. Οι ανηφόρες βγήκαν σχετικά καλά, αλλά κάποια στιγμή η συνεχόμενη κούραση με κατέβαλε, με αποτέλεσμα να περπατήσω λίγο στο 28-29 και να νιώσω πως τα πόδια έχουν ξεμείνει από δυνάμεις. Κάπου εκεί αναπροσάρμοσα το στόχο μου και έβαλα πλώρη για κάτι καλύτερο από το 4:05:10 που είχα στην τελευταία (και χειρότερή μου) κλασική. Στη συνέχεια σταμάτησα στους σταθμούς 30-35-40 για να πιω ένα ολόκληρο ποτήρι κόλα και περπάτησα επίσης λίγο στην ανηφόρα του Σταυρού. Κατά τα άλλα το τελευταίο δεκάρι βγήκε σε καλό ρυθμό (παίζει να έχω κάνει negative split επιτέλους) και τερμάτισα σε 4:03:10.
Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την αγώνα μου. Ίσως αν ήμουν σε ένα πιο μπροστινό μπλοκ με λιγότερες αυξομειώσεις ρυθμού, ίσως αν είχα κάνει περισσότερη προπόνηση σε ανηφόρες (πράγμα δύσκολο εδώ στο Νιάρχο που μένω), ίσως αν έκανα ενδυνάμωση σε γυμναστήριο.. να έπιανα τον αρχικό μου στόχο. Αλλά μικρό το κακό!
Αυτό που χάρηκα πολύ ήταν πως παρά το ότι από το 28 και μετά ένιωθα τα πόδια μου πάρα πολύ βαριά και πιασμένα, από τη μέση και πάνω ήμουν τέλεια! Αν δεν κάνω λάθος 1η φορά στα χρονικά μαραθωνίου μου που είμαι τόσο καλά από άποψη αίσθησης και πνευματικής διαύγειας! Είχα τόσο καθαρό μυαλό και βλέμμα που αλληλεπιδρούσα με τον κόσμο ως το τέλος, έψαξα εγώ ο ίδιος τη Μαρία και το Νίκο στη Φειδιππίδου (ευχαριστώ που με περιμένατε!), είδα για πρώτη φορά (κι όμως!) το άγαλμα του δρομέα στο 41 και γενικά ένιωθα απροσδόκητα καλά!
Μετά τον αγώνα βέβαια με το ζόρι περπάτησα ως τα πράγματα, αναμενόμενο υποθέτω. Μια μέρα μετά, νιώθω αρκετά καλύτερα από τις προηγούμενες φορές.
Όσο για το τι θα φέρει το μέλλον… κανείς δεν ξέρει!
Συγχαρητήρια σε όλες/όλους για τις επιδόσεις σας! Σπύρος και Ιερεμίας πέταξαν (Ο Ιερεμίας απογοητεύτηκε με το 3.07, εντάξει γελάω φίλε μου!), ενώ ο Καλογερίδης και ο Χρήστος έβαλαν ψηλά τον πήχη για να έχω κάτι να κυνηγάω σε περίπτωση που ξαναβρεθούμε στο Μαραθώνα! Μπράβο και πάλι!
Καλή αποκατάσταση!!!
ΥΓ. Ο καιρός, αν και αρκετά καλός, σίγουρα δεν ήταν αυτός που αναμενόταν. Αρκετή συννεφιά στο Μαραθώνα δεν υπήρξε ποτέ, ευνοϊκό βόρειο άνεμο εγώ προσωπικά δεν ένιωσα και σε κάποια σημεία τον έφαγα και κόντρα. Ήλιο σε όλη σχεδόν τη διαδρομή, αλλά σίγουρα με πολύ καλές θερμοκρασίες για αγώνα!
11 Νοεμβρίου 2024 στις 11:56 #132106chriskapsioΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια στους φίλους που έτρεξαν και στους εθελοντές που χωρίς αυτούς αγώνας δεν υπάρχει.
Έτρεξα το μαραθώνιο και φέτος με αμφιβολίες σχετικά με τις προπονήσεις μου.
Ο καιρός στην αρχή ήταν δροσερός. Στη συνέχεια του αγώνα δεν κατάλαβα δροσιά ή ζέστη-είχα ανεβάσει θερμοκρασία ο ίδιος!
Αν και είχα πλάνο αργά στην αρχή ώστε μετά το 32 να έχω πολλές δυνάμεις το σχέδιο πήγε άπατο!
Ξεκίνησα γρηγορότερα στην αρχή παρασυρμένος από τους υπόλοιπους συνδρομείς στο γκρουπ μου, γλυκάθηκα νομίζοντας πως <<μπορεί>> να έχω το ρυθμό, κράτησα +2 λεπτά από το πλάνο στον ημιμαραθώνιο και μέχρι το τέλος των ανήφορων και μετά το 32 που λογικά θα έπρεπε ομαλά να ανεβάσω αρκετά το ρυθμό δε βγήκε. Χάρηκα που είδα τα παιδιά στο 39, υπόψιν πως μετά από τόσα χλμ είναι το τελευταίο boost πριν τερματίσουμε.
Τελικά τερμάτισα με σφιγμένα πόδια, ευχαριστημένος για το νέο pb 3:45 αλλά με θετικό πέρασμα ημιμαραθωνίου 2:10. Την επόμενη φορά με πιο πολύ μυαλό!
Τερματισμός παρέα με @kalogeridis και με τα παιδιά του!11 Νοεμβρίου 2024 στις 14:53 #132111OdysseasΣυμμετέχωνΚαλημερα κ απο μενα, φετος δεν πηγα ακριβως οπως θα ηθελα, εκανα 3:50 ενω ηθελα κατι μεταξυ 3:35-3:40, βεβαια η προετοιμασια μου ηταν ελλιπης αφου ουσιαστικα μεχρι αρχες οκτωβρη εβγαζα απλα τα χλμ τεμπελικα χωρις να κανω κανενα σοβαρο προγραμμα, τεμπο, διαλειμματικες κτλ. Οποτε και παλι καλα να λεμε! Αυτο φανηκε και στο positive split που εκανα με 9 λεπτα παραπανω στο δευτερο μισο.
Τα VF2 με ταλαιπωρησαν αφανταστα και με κουρασαν παρα πολυ, με πονους στα πελματα και στα ισχυα που δεν ειχα με αλλα παπουτσια. Δεν ειναι για μενα για τετοιες αποστασεις. Για 5-10 και δυνατες προπονησεις μια χαρα αλλα ως εκει!
Οσο για τον καιρο, προσωπικα το κριτηριο για τον καιρο, αν ειναι ιδανικος η οχι, περισσοτερο απο την θερμοκρασια ειναι τα συννεφα και η ηλιοαφανεια! Δεν ηταν τραγικα οπως περυσι η προπερσι, αλλα και παλι επειδη ειχε ηλιοφανεια για μενα δεν ηταν το ιδανικο που ακουγαμε τις προηγουμενες ημερες.
Τελος ευχαριστουμε για αλλη μια φορα την παρεα του Gorun στηςν Φειδιππιδου, προλαβα και χτυπησα το χερι του Νικου τελευταια στιγμή!
Να ειμαστε ολοι γεροι και του χρονου με το καλο!
11 Νοεμβρίου 2024 στις 15:05 #132114big-blueΣυμμετέχων11ος Κλασσικός μαραθώνιος για εμένα. Τρέχοντάς τον συνεχόμενα απ´ το 2012, με ένα διάλειμμα πέρσι λόγω γονάτου συν το 2020 που δεν έγινε λόγω Covid. Μια προετοιμασία ελλιπέστατη. Πρώτη φορά τόσο μικρή, ούτε 2,5 μήνες, όταν συνήθως είναι 4 γεμάτοι (18 εβδομάδες). Με απίστευτα λίγα χλμ/εβδομάδα (<50/εβδομάδα ΜΟ). Δεν πρέπει να τα γράφω αυτά, αλλά ο καθένας ας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Δεν υπήρχε χρόνος, δεν υπήρχε όρεξη, είχε απίστευτη ζέστη, υπήρχαν (και υπάρχουν) περιττά κιλά. Με τόσα λίγα χλμ θα το έλεγες κ ψιλοχαζομάρα να θέλει κάποιος να τρέξει μαραθώνιο, ειδικά τον Κλασσικό. Και θράσος να ζητάς κ ένα 03:30. (Βασικά παρακάτω ήθελα, ειδικά με τις σημερινές καιρικές συνθήκες, οι οποίες ήταν οι καλύτερες απ το 2011! Έτσι είναι όμως, μια φορά θα κάτσουν οι συνθήκες, εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος, αν σου κάτσει θα βγουν όλα όμορφα. Αλλιώς, του χρόνου!) Όλα πήγαν βάσει του – όποιου – σχεδιασμού απ την εκκίνηση μέχρι το 31,6 χλμ., εκεί που είναι ο Σταυρός της Αγ. Παρασκευής, η τελευταία δυνατή ανηφόρα. (Για τους μη μυημένους, ο Κλασσικός έχει ανηφόρες απ το 11ο ως κ το 31,6χλμ. Και άλλη μια για κερασάκι στην τούρτα, στο 39ο ). Εκεί όμως που πραγματικά ξεκινάει ο αγώνας, μετά το 33 δηλαδή, ενώ το καρδιοαναπνευστικό δούλευε άψογα, τα πόδια έμπαιναν σε safe mode. Αν δεν τα έχεις πιέσει στις προπονήσεις, που πας ρε Καραμήτρο να θες να πιέσεις στο 33+; Πάλι καλά που δεν τα πήρα στη μασχάλη κ με πήγαν ως το Καλλιμάρμαρο με σχετική άνεση και χωρίς τρελούς πόνους. Τέλος καλό, όλα καλά. Μπήκε ένα καλούτσικο αποτέλεσμα, δεδομένων των συνθηκών (03:30:25), στο σακούλι, και πάμε παρακάτω. Η περσινή μη συμμετοχή στο μαραθώνιο ήταν πολύ δύσκολα διαχειρίσιμη ψυχολογικά, οπότε φέτος έπρεπε να επανέλθουμε. Τώρα ξεκούραση, αποθεραπεία, ενδυνάμωση κτλ. Τις εκθέσεις κρασιών να τις γράψω; Καλή αποκατάσταση σε όλους! Ραντεβού στο Μαραθώνα, το Νοέμβρη του 2025!
Υ.Γ.1. Κάποια φιλαράκια πήγαν καλά, κάποια καλύτερα, κάποια όχι , ο Γιώργος Γκιαούρης super! Το σπάσιμο του τρίωρου ήταν ένα στοίχημα που παλεύαμε καιρό οι δυο μας (γι αυτόν εννοείται), ατελείωτες συζητήσεις, προπονήσεις κτλ, ήρθε επιτέλους φέτος. Αν κ είναι για ΠΟΛΥ πιο κάτω, αλλά αυτός κ αν μπαίνει σε safe mode…
Υ.Γ.2. Όσοι δεν το έχετε ζήσει, ελάτε μια φορά ως θεατές σε κάποιο σημείο. Είναι συγκινητική η βοήθεια, η συμμετοχή μάλλον του κόσμου, σε αυτόν τον αγώνα.
Υ.Γ.3. Δείτε την τελευταία φωτογραφία: ο Μαραθώνιος 2024 σε νούμερα. Αν ψάξουμε κ τις κρατήσεις σε κλίνες, θα πάθουμε πλάκα. Μιλάμε για το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της πόλης, κάθε χρόνο!
Υ.Γ.4. Χίλια ευχαριστώ στην ομάδα του gorun.gr και προσωπικά στον Nikos Pilikas που μου έχει δώσει τόσα πολλά, όλα αυτά τα χρόνια!
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 εβδομάδες, 5 ημέρες πριν από big-blue.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 εβδομάδες, 5 ημέρες πριν από Nikos Pilikas.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 εβδομάδες, 5 ημέρες πριν από Nikos Pilikas.
11 Νοεμβρίου 2024 στις 15:09 #132116dpap147ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα. Μετά βίας μπορώ να κάτσω στη καρέκλα και να γράψω. Ο χθεσινός αγώνας, ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα. Το πλάνο για τον αγώνα πήγε κατά γράμμα έως το 25 όπου άρχισα να ανεβάζω παλμούς και να βαραίνουν τα πόδια. Στο 30 κατάλαβα τι σημαίνει ΤΟΙΧΟΣ. Κράμπες, κράμπες και κράμπες. Εως το 35 περπατοτρέξιμο και μετά σαν να συνήθησα τον πόνο και τερμάτισα με 7΄/km. Εκ του αποτελέσματος το πλάνο ήταν μη ρεαλιστικό. Ας είναι… γηράσκω αει διδασκόμενος!
Τουλάχιστον είδα Καλιμμάρμαρο!! Καλή αποκατάσταση σε όλους.11 Νοεμβρίου 2024 στις 15:14 #132117Nikos PilikasΣυντονιστήςΣε γενικές γραμμές και βάσει των υπολογισμών, από τον 35χλμ/ώρα ευνοϊκό άνεμο (όπως έδινε χθες) έχεις ένα κέρδος 10″-15″/χλμ σε effort.
Αν λοιπόν κάποιος τρέχει π.χ. στο 5:40, η προσπάθειά του αντιστοιχεί σε ρυθμό 5:55. Όσο πιο αργά πας δε, τόσο αυξάνεται και το όφελος.
Μην ξεχνάμε ότι ο αέρας από πίσω δεν γίνεται αντιληπτός όπως ο κόντρα. Εκεί είναι όμως και βοηθάει.11 Νοεμβρίου 2024 στις 15:56 #132123Chris RoseΣυμμετέχωνΔεν συμφωνώ καθόλου ότι οι ανηφόρες δεν αποτελούν πρόβλημα αλλά δήθεν οι κατηφόρες. Αν ήταν έτσι όλοι θα έτρεχαν πιο γρήγορα στις ανηφόρες και ο ΑΜΑ θα ήταν από τους εύκολους μαραθώνιους παγκοσμίως. Ότι ισχύει για κάποιους επειδή ίσως έχουν πρόβλημα με τους τετρακέφαλους στην κάθοδο δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους.
Προσωπικά πήγα σχετικά καλά χτες με PB για ΑΜΑ και 2ο καλύτερο χρόνο όσον αφορά τους μαραθώνιους(3:06:24 με PB 3:05:13). Σε όλους τους μαραθώνιους μετά τον 3ο(Μέγας Αλέξανδρος)παθαίνω δυστυχώς κράμπες στην αριστερή γάμπα. Χτες δεν έπαθα τίποτα και δεν σταμάτησα καθόλου. Μετά δε το 32ο χλμ. η ταχύτητα ανέβηκε και κάποια χλμ. έγιναν σε ρυθμό πιο γρήγορο από το ρυθμό στόχου που ήταν 4:15/χλμ(το 33ο σε 4:10, το 39ο σε 4:08 και το 42ο σε 4:12). Οι ανηφόρες όμως στο 21ο, στο 26ο και στο 31ο μου κόστισαν(4:50,4:50 και 5:10 αντίστοιχα) με αποτέλεσμα ήδη από το 30ο να γνωρίζω ότι και αυτή τη φορά δεν επρόκειται να σπάσω το τρίωρο. Οπότε ευχαριστημένος γενικά και αισιόδοξος ότι σε διαδρομή φλατ θα επιτευχθεί ο στόχος.
Odysseas μου κάνει εντύπωση που είχες πρόβλημα με τα VF 2. Όλους τους μαραθώνιους τους έχω τρέξει με VF(4%, VF 1,VF 2) και AF 1 και ειδικά με το VF 2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ειδικά χτες τα πόδια(από τον αστράγαλο και κάτω) ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και η λεπτή κάλτσα που είχα βάλει για την οποία είχα μία ανησυχία αρχικά, ανταπεξήλθε τέλεια. Ta VF 1 αντίθετα, με τα οποία έκανα το παραπάνω ΡΒ μου είχαν κοστίσει το μεγάλο νύχι στο αριστερό πόδι. Επίσης, πριν μερικές βδομάδες έτρεξα με αυτά τον νυχτερινό ΗΜ της Θεσσαλονίκης και 2 φορές σταμάτησα γιατί λύθηκε το κορδόνι στο δεξί παπούτσι κάτι που δεν μου είχε συμβεί στο παρελθόν με το ίδιο παπούτσι. Τa AF 1 πάλι είναι λίγο βαριά για μένα(1,78 και 63 κιλά)και σε σε συνδυασμό με το μικρό drop(4)πιστεύω ότι συντέλεσαν στις κράμπες τη 1 φορά που τα έβαλα σε μαραθώνιο(και κάποιες άλλες σε ΗΜ). Οπότε σκέφτομαι για την άλλη φορά κάτι σε VF 3 ίσως.11 Νοεμβρίου 2024 στις 16:05 #132124JeremyalfistiΣυμμετέχωνΕχουμε την πίκρα μας έχουμε και τον Τάσο να μας κλέβει! Πλάκα κάνω!! @tzatzikis90
Μετά από το σπάσιμο του τρίωρου την άνοιξη σε άλλο μαραθώνιο και το περσινό 3:06 στον ΑΜΑ φέτος είχα μόνο έναν στόχο. Να σπάσω τρίωρο στην κλασσικη. Δεν έγινε. Έγραψε 3:01:45. Πόνεσε δεν θα κρυφτώ. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία μου.
@echetlos Σε χαιρέτησα στο 39. Δε με κατάλαβες πιστεύω ειδικά στην αρχή.
Συγχαρητήρια σε όλους και έχω να πω ότι ο Σπύρος είναι case Study! Τα σέβη μου -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.