Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 7ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

7ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 45 συνολικά)
  • Συντάκτης
    chamav
    Συντονιστής

Το άλλαξα, μπορείς να δοκιμάσεις;

Δε δινετε και τη δυνατοτητα να βαλουμε ετικετες? Θα το δουν πιο πολλοι ετσι, απο τον εναν στον αλλον θα παει.

chamav
    Συντονιστής

Φωτογραφίες εδώ.

Lion
    Συμμετέχων

Απίστευτη ζέστη και υγρασία. Διαδρομή σίγουρα μεγαλύτερη, το Fenix3 έγραψε 21,62k, θυμάμαι και τον Τούμα να το λέει πέρσι ή πρόπερσι (πόσο μάλλον φέτος, που άλλαξαν τη διαδρομή. Παρολαυτά, PB για μένα με 1.39.17 (1.39.12 με το Fenix). Δε θεωρώ PB το περσινό στο Μυστρά (1.36.03) καθώς εκεί το ρολόι έγραψε 20,24k και σίγουρα η διαδρομή ήταν μικρότερη. Σήμερα λοιπόν μέσο pace 4.35 (σύμφωνα με το Fenix) και δεδομένων των συνθηκών με ικανοποιεί απόλυτα.
    Χάρηκα πολύ Νίκο (echetlos) και Νίκο (tazart) που τα είπαμε και Μαρία (Elda) για την γνωριμία 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@lion75 Κων/νε συγχαρητήρια, εξαιρετικός χρόνος!
    Κι εγώ χάρηκα που γνωριστήκαμε κι από κοντά, φίλε.

Lion
    Συμμετέχων

Σ’ ευχαριστώ πολύ Νίκο!!

Elda
    Συμμετέχων

@Lion75

Παρολαυτά, PB για μένα με 1.39.17 (1.39.12 με το Fenix).

Συγχαρητηρια για το PB, δεν το χεις με τις διαδρομες και τα PB οπως φαινεται, ή σε μικροτερη θα το κανεις ή σε μεγαλυτερη!!!
    Κι εγω χαρηκα που σε γνωρισα!

Lion
    Συμμετέχων

Δυστυχώς έτσι φαίνεται 🙂
    Υπάρχει κάποιος ΗΜΙ που να είναι ΣΩΣΤΑ μετρημένος και να ενδείκνυται για PB; Της Αθήνας σίγουρα δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία καθώς έχει πολλές ανηφόρες.

chamav
    Συντονιστής

Νομίζω ότι του Αγρινίου είναι απόλυτα ακριβής, αλλά έχει τις σχετικές ανηφορίτσες του.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αγρίνιο, Τρίκαλα, Ναύπλιο είναι μετρημένα.

Nikos Gal
    Συμμετέχων

και λευκαδα μετρημενη και γρηγορη, αλλα τουλαχιστον φετος πεφτει αργα και θα υπαρχει θεμα ζεστης.
    Τρικαλα η καλυτερη για PB

Elda
    Συμμετέχων

Tρικαλα σαφως, μετρημενη διαδρομη και φλατ. Ολοι εκει πανε για PB, εγω δυστυχως δεν τα εχω καταφερει να παω, φετος που το ειχα αποφασισει το εβαλαν 2 εβδομαδες πριν το Μεγαλεκο αντι για 3 που ειχε αρχικα ανακοινωθει, οποτε δεν πηγα.

billant
    Συμμετέχων

Κακή τακτική απο οτι τελικά φανηκε χθες…ηθελα pace 5.15-5.16 σταθερο για 19 χλμ για να δώσω μετά περισσότερο για χρονο κάτω από 1.50 και pb… αλλά ηρθε 5.15 εώς 5.22 για 16km για να έρθει η καθίζηση μετά….Ότι και να έγραψε,όπως και να νοιώθεις , το να κανεις το 1ο μισό 55.20 και το 2ο 1.02.25 δεν δικαιολογείται…Μου εμεινε μονο το τρελο 60αρι σπριντ με την κοπελιά στο τέλος ,πιο γρηγορο απο την πιο γρηγορη διαλλειματική….

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Εμένα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως η μια στροφή ήταν σχεδόν 11,5 και οι δύο στροφές 21,7??
    Εσείς οι ημιμαραθώνιοι, για πείτε… οι δυο γύροι ήταν ακριβώς ίδιοι??

Elda
    Συμμετέχων

@Orcatattoo, πρωτον η μια στροφη δεν ηταν 11.5 αλλα 11.3-11.4 περιπου απ οσο ξερω απο διαφορους που ετρεξαν. Δευτερον ο ημι ηταν κοντα στα 21.4 πραγματικη αποσταση. Οι 2 γυροι δεν ειναι οι ιδιοι γιατι αυτοι που τρεχουν τον ενα γυρο μπαινουν στο σταδιο και τερματιζουν, ενω οι λοιποι συνεχιζουν ευθεια και η διαδρομη που ακολουθουν δεν ειναι απολυτως η ιδια με αυτη του πρωτου γυρου, το πρωτο χλμ του πρωτου γυρου δεν επαναλαμβανεται στο δευτερο.

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Σωστό!
    Thanks

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 45 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.