- Αυτό το θέμα έχει 71 απαντήσεις, 16 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη tse89.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
27 Νοεμβρίου 2019 στις 09:32 #114614manoleeΣυμμετέχων
200 συμμετοχές περίπου θα έχει , αν βάλουμε τα παιδιά του club και φίλους μένουν ελάχιστες διαθέσιμες ,οπότε λογικό
27 Νοεμβρίου 2019 στις 15:34 #114646savinioΣυμμετέχωνΔήλωσα και εγώ, πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνα. Στόχος το sub40min. Για να δούμε αν η προπόνηση μαραθωνίου δουλεύει και αντίστροφα.
27 Νοεμβρίου 2019 στις 15:52 #114650Nikos PilikasΣυντονιστής@skaratatis Δουλεύει Σάββα, θα το δεις.
Κατά την γνώμη μου πάντως, αν θεωρείς ότι είσαι οριακά για <40,ίσως να ήταν καλύτερα να μπεις στο γκρουπ 40-45 ώστε να μην παρασυρθείς.27 Νοεμβρίου 2019 στις 15:59 #114652EldaΣυμμετέχωνΔε νομιζω οτι χωριζουν με χρονους τα γκρουπ, αλλα με ατομα βασει επιδοσης, δηλ οι 30-35 πιο αργοι στο πρωτο γκρουπ, οι αμεσως επομενοι 30-35 στο 2ο κοκ, οπως γινεται και στον αυθεντικο, ωστε να ειναι σχεδον ισος ο αριθμος των αθλητων σε καθε γκρουπ. Επισης δε δηλωνεις το χρονο που στοχευεις αλλα το χρονο που εχεις πετυχει που λογικα ειναι πιο αργος (σε καποια παλιοτερα λιοφιλια δηλωνες το χρονο στοχο αν θυμαμαι καλα που κατ εμε ειναι και πιο σωστο), οποτε σε καθε περιπτωση δε θα τοποθετηθεις σε πιο γρηγορο γκρουπ.
27 Νοεμβρίου 2019 στις 17:01 #114654savinioΣυμμετέχωνΕγώ Μαρία είχα δει παλιές προκηρύξεις και έτσι δήλωσα το χρόνο στόχο. Περυσινό 10άρι έχω στο 42 αλλά θεωρώ πως είμαι πολύ καλύτερα φέτος. Νίκο συμφωνώ με την παρατήρησή σου, ελπίζω να τηρήσω το πλάνο.
27 Νοεμβρίου 2019 στις 17:05 #114656aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΉταν αναμενόμενο να εξαντληθούν αστραπιαία οι συμμετοχές μιας και δέν υπάρχουν και πολλοί αγώνες σε στίβο, αλλά είναι και δωρεάν (βέβαια προσωπικά σκοπεύω να δώσω πολύ περισσότερα στο κοινωνικό παντοπωλείο από όσα θα έδινα για μια απλή συμμετοχή)
Για αυτό και είχα γράψει καλύτερα να είχαν χαμηλότερο όριο από τα 50 λεπτα, ώστε τουλάχιστον να μπορέσουν να πάνε αυτοί που ειναι γρήγοροι στα πόδια και όχι γρήγοροι στα δάχτυλα (clicks).Όσον αφορά τους χρόνους, σκεπτόμενος όπως ακριβώς ο Νίκος δήλωσα 41.40 που ειχα στα Κυριακίδεια 2019 και όχι 39.30 στο Νιάρχος 2019 (κατηφόρα). Καλύτερα σε λίγο πιο αργό group και να τρέχεις μπροστά μόνος σου στο ρυθμό που έχεις στόχο, παρά να παρασυρθείς από πιο γρήγορους, ειδικά αν αρχίσεις να “τρώς” γύρους. Ακόμα και ψυχολογικά να το δείς, καλύτερα στις πρώτες θέσεις ενός λιγο πιο αργού group παρά, με τον ίδιο χρόνο, στις τελευταίες θέσεις ενός γρήγορου.
27 Νοεμβρίου 2019 στις 18:32 #114664Nikos PilikasΣυντονιστήςΔεν ξέρω τώρα αλλά μέχρι το 2015 τουλάχιστον, έμπαινες στο γκρουπ-στόχο.
27 Νοεμβρίου 2019 στις 19:37 #114666aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΤο 2015 δέν έτρεχα.. μπουσούλαγα (δρομικά) χαχαχαχα, οπότε δεν ξέρω.
Τώρα ζήταγε καλύτερη επίδοση και μάλιστα και σε ποιά διοργάνωση την έκανες, άρα δέν μπορείς να δηλώσεις στόχους
Πιθανότατα θα γίνει όπως είπε η Μαρία. Θα διαιρέσουν τους συμμετέχοντες με τον αριθμό των groups, και μετά θα τους ισοκατανείμουν σε αυτά με βάση τις επιδόσεις τους σε φθίνουσα σειρά (αφου τα αργά groups ξεκινάνε πρώτα).28 Νοεμβρίου 2019 στις 16:51 #114704aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΛΙΟΦΙΛΙΑ-Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10000μ
27 mins ·Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών στον αγώνα (max 200) και για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία της διοργάνωσης και την εγκυρότητα των επιδόσεων είναι αναγκαίο να τηρηθούν αυστηρά δύο βασικές προυπόθεσεις:
1) Η επίδοση των 50:00 για τα 10.000μ.ως χρονικό όριο συμμετοχής.
2) Η εγκυρότητα της ατομικής επίδοσης του κάθε συμμετέχοντα βάση της οποίας θα καθοριστούν οι σειρές (αναφορά του αγώνα που έχει κάνει το χρόνο με κάποιο link ή certificate)28 Νοεμβρίου 2019 στις 17:14 #114708EldaΣυμμετέχωνΝαι, τωρα που εκλεισαν οι εγγραφες βγηκε η ανακοινωση, 8η φορα γινεται ο αγωνας, τωρα θυμηθηκαν να τα γραψουν? Στην προκηρυξη δε ζητουσαν ουτε το 1 ουτε το 2. Και το link ή το certificate σε ποια φαση θα μας το ζητησουν αραγε?
28 Νοεμβρίου 2019 στις 17:28 #114710aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΠιθανώς να τα ζητήσουν και με προσωποποιημένα emails από όσους δέν βρήκαν από μόνοι τους το link αποτελεσμάτων για τη διοργάνωση που δήλωσες στην Εγγραφή σου.
Εγώ έστειλα το link των αποτελεσμάτων, κάνοντας fwd το Automated email εγγραφής, για να φαίνονται όλα τα στοιχεία, στο
“This is an automated email. Please don’t reply! You can reply to liofilia10000m@gmail.com ”Μέσα στο αυτοματοποιημένο email έχει και link που βλέπεις και την κατάσταση της εγγραφής σου, μέχρι και φωτογραφία μπορείς να ανεβάσεις χαχαχα
Registration status: Pending verification9 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:32 #115044chriskapsioΣυμμετέχωνΝα ρωτήσω κάτι ακόμα για τον αγώνα. Πως γίνεται η καταμέτρηση των γύρων? Ηλεκτρονικά? Και πως ενημερώνονται οι αθλητές? Είναι αρκετά δύσκολο στη διάρκεια του αγώνα να μετράς γύρους και μάλιστα 25…
9 Δεκεμβρίου 2019 στις 14:27 #115048EldaΣυμμετέχωνΦοραμε 2 τσιπακια, ενα που μετραει την αποσταση κι ενα που μετραει τους γυρους. Εκτος απο αυτο, υπαρχουν αισθητηρες στην εκκινηση, απο τους οποιους περνας καθε φορα που κλεινεις γυρο, καθε 400μ δηλ και οι υπευθυνοι του αγωνα βλεπουν ανα πασα στιγμη ποσα μετρα εχεις διανυσει. Εξαλλου και στα τελικα αποτελεσματα αναγραφονται και τα περασματα ανα 400μ.
9 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:27 #115054aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΜαρια τα data από τα τσιπάκια τα βλέπουν live λογικά μόνο οι υπεύθυνοι. Εκ των υστέρων θα μπορούμε να δούμε τα 400ρια, αλλά live πώς θα μετράμε γύρους και περάσματα ανά 400?
Προσωπικά έχω σκοπό να βάλω ένα άτομο “support” για να κάνει αυτή τη δουλεία, με χρονόμετρο χειρός. Υπάρχει κάποιος άλλος (πιο έξυπνος) τρόπος?9 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:34 #115056EldaΣυμμετέχωνΠερασματα ανα 400 μπορεις με πατημα λαπ στο ρολοι σου οπου θα το εχεις ρυθμισει να σου δειχνει το χρονο του τελευταιου λαπ (το pace δε θα ειναι σωστο οποτε δε σ ενδιαφερει). Ταυτοχρονα θα βλεπεις και ποσους γυρους θα εχεις κανει, καθε πατημα λαπ θα ειναι και ενας γυρος. Επισης στους τελευταιους 4-5 γυρους τους καθενος, οι υπευθυνοι σου λενε και ποσοι γυροι υπολειπονται.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.