Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 8α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύχτα των 10.000 μέτρων

8α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύχτα των 10.000 μέτρων

• Αυτό το θέμα έχει 71 απαντήσεις, 16 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη tse89.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 72 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aroulio
    Συμμετέχων

Στα αποτελέσματα ή σε mail που σου στέλνουν, θα δεις τα 25 περάσματα σου και το χρόνο του κάθε 400αριού σου.

Elda
    Συμμετέχων

@aristidi, μια που ανεφερες support, μια ιδεα ειναι να εχεις δωσει συνολικο επιθυμητο χρονο ανα 400αρι στο συνοδο σου (οχι περασματα, αυτα θα τα τσεκαρεις εσυ, αλλα συνολικο χρονο μεχρι εκεινη τη στιγμη) κι εκεινος σε καθε 400αρι να σου λεει ποσο μπροστα ή ποσο πισω εισαι.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Ζωγράφισες Μαρία!
    Άρα βάζω οθόνη με 4 ενδείξεις: Πάνω Distance (άχρηστο μεν αλλά το θέλω για ψυχολογικούς λόγους), Κάτω Timer, και από τα 2 μεσαία στο αριστερό Last Lap Time και Δεξια Lap.
    Οπότε στην γραμμή εκκίνησης θα πατάω το Lap, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξω κάτι εκείνη τη στιγμή, και κάποια στιγμή μέσα στο γύρο θα βλέπω το Last Lap Time που θα είναι πάντα αριστερά, και πόσους γύρους έχω κλείσει, δεξιά.

Στο Support θα έχω φτιάξει ένα σκονάκι με το συνολικό χρόνο που θα πρέπει να έχω σε κάθε γύρο, και απλά θα μου φωνάζει πόσα δεύτερα μπροστά ή πίσω είμαι συνολικά!!
    Thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu

Elda
    Συμμετέχων

Ακριβως οπως τα λες Αριστειδη. Βεβαια το timer δε θα σου χρησιμευσει και ιδιαιτερα μια και σε καθε γυρο θα βλεπεις το ρολοι της διοργανωσης. Εγω σιγουρα θα εχω και τους παλμους μια και εχω μαθει να δουλευω με αυτους και στο 10αρι θα μου δινουν μια εικονα του ποσο αντεχω ακομα καρδιοαναπνευστικα.

Elda
    Συμμετέχων

Ηρθε και το ε μεηλ. 1η σειρα ωρα εκκινησης 4, 57 δρομεις στη σειρα μου, 294 στο συνολο!😲

Για να δουμε και τι κολπα θα μας κανει ο καιρος, προς το παρον δινει βροχες και φουλ υγρασια μεχρι το απογευμα του Σαββατου, οι επομενες σειρες μαλλον θα γλιτωσουν τη βροχη αλλα οχι και την υγρασια.

sigi
    Συμμετέχων

Καλησπέρα παιδιά!!!
    Γράφω μετά από πολύ καιρό!!!
    Ένας από τους καλύτερους και οργανωμένους αγώνες..και μάλιστα δωρεάν!!!
    Σπανίζει πλέον στις μέρες μας!!
    Και σε πολύ καλό γήπεδο!! Με εξαιρετικό ταρτάν..
    Τον έτρεξα τον εν λόγω αγώνα πέρσι..
    Με απίστευτη υγρασία από ότι θυμάμαι..
    3η σειρά εκκίνησης..

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@elda Μαρία 3η σειρά εμείς με Σάββα (17:50). Mή σε πέρνει από κάτω με τη βροχή και την υγρασία! Εδώ ολόκληρο μαραθώνιο βγάλαμε με υγρασία και βροχή, σιγά μη μασήσουμε σε ένα 10ράκι.. Σήμερα είχε προπόνηση με προσομοίωση σε συνθήκες αγώνα https://connect.garmin.com/modern/activity/4326958002 χαχαχαχαχαχα

@sigi
    και εγώ 3η σειρά ειμαι, να βρεθούμε πριν την εκκίνηση αν θες να τα πούμε ή καλύτερα θες τα λέμε και κατα τη διάρκεια του αγώνα, με κουβεντούλα, καφεδάκι, εφημεριδούλα κτλ χαχαχα

chriskapsio
    Συμμετέχων

Στην 1η σειρά 57 άτομα. Έχει να πέσει μπουρδούκλωμα….
    Ας ελπίσουμε να μη φάμε καμιά γλίστρα από την πιθανή βροχή. Χρονικά η κατάταξη της 1ης σειράς από 50-46 λεπτά μάλλον.

Elda
    Συμμετέχων

@aristidi, καθοτι προτιμω το ζορι της αποστασης και της μυικης κουρασης παρα της καρδιοαναπνευστικης εξαντλησης, ητοι καλυτερα πολλα χλμ να τρεχω για ωρες παρα να χτυπιεμαι για λιγο στα κοκκινα, μου φαινεται πολυ πιο ευκολο ενας μαραθωνιος με υγρασια και βροχη παρα ενα δεκαρι. Στο μαραθωνιο βλεπεις παλμους, πας και λιγο πιο αργα στην αρχη, οκ, εχασες 1-2 λεπτα, δεν τρεχει κατι. Στο δεκαρι που παιζεις με τα δευτερολεπτα δεν εχεις την πολυτελεια για κατι τετοιο ουτε βεβαια ν ανπληρωσεις στο τελος για το χαμενο χρονο αν νιωθεις καλα. Στο μαραθωνιο οι παλμοι μου απο την αρχη ηταν στα υψη, στο δεκαρι του ΣΔΥΑ που ειχε μια χαρα καιρο εκανα PB στο δεκαρι με παλμους τεμπο και πολυ καλη αισθηση. Τεσπα, ο,τι βρεξει ας κατεβασει! 😛

Εσεις ολοι της 3ης σειρα ελατε κανα τεταρτακι πιο νωρις απο το 50λεπτο που λενε να με υποστηριξετε στο τελευταιο ζορικο πενταλεπτο (αν εχω αντεξει μεχρι τοτε!)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όλη η ιστορία σε αγώνες στον στίβο, είναι να μην παρασυρθείς από τους άλλους. Είσαι εσύ και τα laps σου.-
    Δεν ασχολείσαι με τον μπροστινό. Αν σου κάνει για λαγός, τον ακουλουθείς, τσεκάροντας όμως τα περάσματά σας.
    Δεν αγχώνεσαι με τους πίσω. Όποιος θέλει να προσπεράσει, οφείλει να το κάνει από δεξιά. Δεν είναι δικό σου μέλημα να του κάνεις χώρο. Αν έχεις κουμπώσει στον ρυθμό σου, απλά κάθεσαι τέρμα αριστερά κι αφήνεις τους άλλους να κάνουν ό,τι θέλουν.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

“Η νύχτα των 10000 μέτρων”, τα 8α Λιοφίλια, στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου,αυτό το Σάββατο! Όλοι οι δρομείς παρακαλούνται να είναι έγκαιρα στον χώρο και τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνησή τους για να παραλάβουν τον αριθμό και το chip τους.
    Όλες οι σειρές εκκινήσεων θα μεταδοθούν με Live video μέσω YouTube στη διεύθυνση:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:
    • 16:00 Εκκίνηση 1ης σειράς
    • 17:00 Εκκίνηση 2ης σειράς
    • 17:50 Εκκίνηση 3ης σειράς
    • 18:45 Εκκίνηση 4ης σειράς
    • 19:35 Εκκίνηση 5ης σειράς
    • 20:15 Εκκίνηση 6ης σειράς
    • 21:00 Τελετή Λήξης-Απονομές Επάθλων

Πρόγνωση καιρού
    Ο καιρός προβλέπεται νεφελώδης κατά την διάρκεια των αγώνων. Η πρωινή βροχή θα σταματήσει πριν τις 3 το μεσημέρι οπότε και δεν αναμένουμε βροχή κατά την διάρκεια των αγώνων για όλες τις σειρές. Ίσως πέσουν κάποιες περαστικές ψιχάλες στις πρώτες σειρές. Ο άνεμος θα είναι ασθενής βόρειος και η θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 12 και 16 βαθμών Κελσίου.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@elda Βατραχοπέδιλα Saucony έχεις;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

xaxaxaxa Μαρία να τρέχεις γρήγορα, να στεγνώσεις το ταρτάν!
    ΟΚ μπορεί να μην βγούν τα PB αλλά θα γελάσουμε σίγουρα!!

Elda
    Συμμετέχων

Αχαχαχα, θα σταματησει την ωρα που θα ξεκινησω τον αγωνα, τα χουμε συμφωνησει με τη βροχη χρονια τωρα, ποτε δεν εχω τρεξει σε αγωνα με βροχη κανονικη, το πολυ πολυ να πεσει καμια ψιχαλα. Τωρα για το ταρταν ελπιζω οτι επειδη ειναι καινουριο, μολις 2 ετων, δε θα εχει κανει λιμνες.

Elda
    Συμμετέχων

Τελικα οπως τα ειπα, η βροχη σταματησε ακριβως 5′ πριν το μπαμ. Βεβαια το ζεσταμα το εκανα υπο βροχη, ευτυχως ειχα προνοησει κ φορουσα μπουφαν και αλλα παπουτσια.

Αγωνιστικα 47.40, δε μου βγηκε οπως ηθελα, ειχα απο το ζεσταμα υψηλους παλμους και δεν πιεσα καμια στιγμη. Ηθελα 1.52 το γυρο, τελικα πηγα σταθερα σε 1.54’1.55 απο την αρχη. Γενικα δεν ενιωσα ουτε οτι σκαω αλλα ουτε κι οτι ηθελα να πιεσω παραπανω. Δεν ηταν η μερα μου σημερα και δε μου εφταιγε ο καιρος, εγω μου εφταιγα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 72 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.