- Αυτό το θέμα έχει 71 απαντήσεις, 16 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη tse89.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:57 #115218Nikos PilikasΣυντονιστής
Πολύ δυνατός ο @aristidi, 39:30! 💪
Αν δεν έκανα λάθος στους υπολογισμούς καθώς παρακολουθούσα, πρέπει να ήταν κουμπωμένος στο 3:57 σε όλη την διάρκεια.Την Μαρία δεν πρόλαβα να την δω, ελπίζω να πήγε καλά.
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:43 #115220Nikos PilikasΣυντονιστής@elda Δεν είχα δει το ποστ σου, Μαρία.
Μπράβο, όπως και να ‘χει!14 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:28 #115222Nikos PilikasΣυντονιστής@johnb Συγχαρητήρια, Γιάννη!
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:31 #115224EldaΣυμμετέχωνΑν πας πισω στην προβολη του youtube, βλεπεις και τις προηγουμενες σειρες. Τωρα ειδα οτι ο Σαββας εκανε 39:50, λιγο πιο πισω απο τον Αριστειδη τερματισε. Πολλα συγχαρητηρια και στους 2!
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:37 #115226Nikos PilikasΣυντονιστήςΤο ξέρω, μετά το σκέφτηκα… 😛
Μπράβο, Σάββα!14 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:54 #115228EldaΣυμμετέχων@elda Δεν είχα δει το ποστ σου, Μαρία.
Μπράβο, όπως και να ‘χει!Thanks. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη, ειχα καλομαθει βλεπεις μια και ειχα πολυ καιρο να μη μου βγει αγωνας και πιστευα οτι μπορουσα να κανω κατι καλυτερο απο το ΣΔΥΑ. Ετσι μου ρχεται να παω να βαρεσω το 10αρι της Λιμνης (που χωρια απο τις υψομετρικες δεν ειναι και 10αρι, ειναι 10.2), ετσι, για την παρτη μου, για να δω αν μπορω το sub 47, αναλογικα εστω. Aλλιως, το 10αρι της Καλλιθεας θα ειναι ξανα μονοδρομος μια εβδ. πριν το Μεγαλεκο να μην ξεχνιομαστε, ελπιζω να μου ξανακανεις την τιμη εκει!
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:02 #115230Nikos PilikasΣυντονιστής@elda Αν δεν γίνει τίποτα περίεργο και μου ‘ρθει να τον τρέξω κι εγώ, πολύ ευχαρίστως!
…ελπιζω να μου ξανακανεις την τιμη εκει!
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:46 #115232chriskapsioΣυμμετέχωνΑν και η βροχή ήταν αποτρεπτική πριν ξεκινήσει ο αγώνας 2 λεπτά πριν αρχίσουμε σταμάτησε. Οι διαδρομές είχαν αρκετά νερά και στους πρώτους γύρους πλατσουρίσαμε! Στο τέλος κάναμε καλή δουλειά και οι γρήγοροι των επόμενων σειρών δε πρέπει να είχαν προβλήματα. Στα δικά μου ξεκίνησα δυνατά από την αρχή και τερμάτισα ανέλπιστα σε 45.11 με pb και ένα λεπτό κάτω. Συγχαρητήρια σε όλους έτρεξαν σήμερα.
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:46 #115234aRiSTiDiSΣυμμετέχων@echetlos Ευχαριστώ, έκανα ότι είχες πεί κι εσύ, “εγώ και τα laps μου”.
Ημουν λίγο ψαρωμένος γιατί δέν έχω ξανατρέξει σε στίβο (ακόμα και οι προπονήσεις μου σε στίβο ειναι ελάχιστες), οπότε είχα σκονάκι (Πανος style) με τους γύρους και τα περάσματα και τα τηρούσα ευλαβικά. καρφωμένος στο 1:35 ο γύρος! Είχα ρυθμίσει και το ρολόι όπως είχε πεί η Μαρία στο “Last Lap Time”.Ο Σάββας έκανε και αυτός Sub40, δυνατός!
Και η Μαρία μια χαρά πήγε (ας λέει οτι δεν πήγε). Είχα παέι και λίγο νωρίτερα να εμψυχώσω. Μαρία πάντως αντί για Λίμνη, σκέψου να έρθεις στα Κυριακίδεια (τελευταία Κυριακή Γεννάρη), που ειναι και μετρημένη διαδρομή 10Κ και να σαρώσεις εκεί. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς κιολας. Στα Λιοφίλια ουσιαστικά δεν καναμε προετοιμασία, με τις αναθυμιάσεις της προπόνησης του Μαραθωνίου πήγαμε… χαχαχα
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:02 #115238taziΣυντονιστήςΜπράβο παιδιά, είδα όσους μπορούσα από το live stream και πολύ το χάρηκα. Συγχαρητήρια για τους PBσαντες!! Επίσης να θυμίσω στη Μαρία ότι νυσαφι πια, κάθε αγώνας και ρεκόρ, τι σκ…α το κάναμε, θα σε περάσουν για ντοπαρισμενη στο τέλος. Τα Κυριακιδεια τα οποία υπεραγαπω σαν αγώνα να θυμίσω ότι ειναι κομματάκι δύσκολα, λογω μπολικων στροφών πάντα γράφεις παραπάνω. Είναι για δρομείς με χιλιόμετρα στα ποδιά τους που δε καταλαβαίνουν από ανηφοριές και αλλαγές ρυθμού. Καμία σχέση βέβαια με λίμνη Βουλιαγμένης η ποσο μαλλον Πανεπιστημιουπολη.
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:16 #115240savinioΣυμμετέχωνΕυχαριστώ πολύ!!!!39:51 έγραψε το ρολόι. Υπερευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Τα περάσματα προσεγμένα στο 1:36 το lap εκτός από το τελευταίο που τελείωσε με sprint με άλλο συναθλητή που νομίζαμε ότι τερματίζαμε σε κατοστάρι 😂. Εκπληκτική διοργάνωση είδα και τις υπόλοιπες σειρές όλα κύλησαν άψογα. Εκεί και ο coach Vafeiadis που σίγουρα η παρουσία του έδωσε ένα extra boost. Συγχαρητήρια στη Μαρία και στον Αριστείδη τον οποίο έβλεπα μπροστά μου στα 100 μέτρα να καλπάζει.
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:24 #115242EldaΣυμμετέχων@tazi, χαχα Νικο, ντοπαρομαι με το παντζαρι και τα maurten! Πλακα πλακα το μονο που εκανα διαφορετικα σε αυτον τον αγωνα ειναι οτι δεν πηρα maurten, μου ειχαν τελειωσει, πηρα ενα GU. Maurten εκτος των μαραθωνιων ειχα παρει και στο 10αρι της Καλλιθεας, και στο 10αρι του ΣΔΥΑ (με καφεινη εκει), αποτελεσμα PB και στα 2. Εμενα παντως οι ανηφοριες μου πανε πολυ, και το 10αρι της Λιμνης ειναι απο τους αγαπημενους μου αγωνες αν και εχω χρονια να τον τρεξω.
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:14 #115246EldaΣυμμετέχωνΝα πω επισης οτι το 735 μου μετρησε την αποσταση 9760, οπως ακριβως και στο στιβο της Κερατεας οπου χανει γυρω στα 20μ το 1000αρι. Με τα λαπς βεβαια δεν ειχα κανενα θεμα στους υπολογισμους μου, απλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση τοσο μεγααλη αποκλιση προς τα κατω (κι ετρεχα αρκετα και στο 2ο διαδρομο για να προσπερασω). Το 310 το 2016 που ειχε τρεξει ο γιος μου στα Λιοφιλια στον Αγ. Δημητριο ειχε δειξει 380 μ παραπανω!
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:48 #115248aRiSTiDiSΣυμμετέχων@elda Έχεις αυτές τις ρυθμίσεις?
Run Settings>GPS>GPS+GLONASS
Settings>System>Data Recording>Every Second14 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:55 #115250EldaΣυμμετέχωνΝαι, ετσι ακριβως τα εχω, το ειχα ψαξει και τα ρυθμισα ετσι αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.