Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος 2018

9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος 2018

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    chriskapsio
    Συμμετέχων

Εμένα πάλι το garmin 230 μου το μέτρησε σε 20,97χλμ με 1:48:29(PB). Ευτυχώς ήταν νωρίς ο αγώνας και γλιτώσαμε τη ζέστη που όσο πέρναγε ο καιρός όλο και δυσκόλευε την προσπάθεια…

hapagan
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Εγώ κατάφερα να ρίξω το PB κατά 4 λεπτά, κάνοντας 1:56:45. Και το δικό μου ρολόι (FR235) κατέγραψε 20,97 χλμ.

Η διαδρομή μου φάνηκε πολύ πιο ωραία και ενδιαφέρουσα από την περυσινή. Πολύ καλή οργάνωση και σταθμοί τροφοδοσίας ανά 2,5 χλμ.

George-Karagiannis
    Συμμετέχων

Καλημέρα και από εμένα .
    Αγώνας στόχος αφού δεν καταφερα να πάω καλαμπάκα .
    Μετα από μια καλή προετοιμασία το ρολόι σταμάτησε στο 1.31.12 νέο ατομικό 4 λεπτά κάτω από το προηγούμενο.
    Η διοργάνωση πολύ ωραία με συχνους ανεφοδιασμούς και εθελοντες με το χαμογελο στα χείλη.
    Το κρυφό ονειρο του 1.29.59 πέθανε στο 15 χαχαχαχα δεν πειράζει εδω είμαστε μέχρι την επόμενη φορά

Kostão
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους και για τα ρεκόρ και για τους χρόνους σας γενικά.
    Πάλι καλές εμφανίσεις από το gorun.

Ksaraf
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και απο εμένα! Πρωτος ημί για εμένα! Και μπορεί ο χρόνος μου να σας φανεί λίγο αργός (2:20), προσωπικά όμως είναι μεγάλη επιτυχία που κατάφερα να τα τρέξω τα 21, μετά από 1 χρόνο τρεξίματος και 36 χρόνια “κρεπάλες”!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@ksaraf Όταν τρέχεις πρώτη φορά μια μεγάλη απόσταση, ο βασικός στόχος είναι να την κατακτήσεις. Λογικά, από εδώ και εμπρός θα έρχεται κι η συνεχής βελτίωση. 😉
    Συγχαρητήρια!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, διαβάζω πολύ καλούς χρόνους.

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Μπράβο σε όλους και από εμένα, ήμουν κι εγώ εκεί στο 1/4 και μετά και στο 5άρι με την κόρη μου (λίγο τρέξιμο λίγο κουβάλημα στην πλάτη του μπαμπά 50-50 περίπου το μοιράσαμε!). Εγώ έκανα 1:03 το 11άρι (10,7 έγραψε το ρολόι) και την επόμενη πάω Μαραθώνα για τον ημί. Ωραίος ο Ποσειδώνιος όμορφη η διαδρομή και όντως πολύ καλοί και ενθαριντικοί οι εθελοντές.

geovich84
    Συμμετέχων

Καλημέρα! 1ος μου ημιμαραθώνιος, έκανα 1:53:46, το garmin 235 μου έγραψε 21,04 κμ, είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ την επίδοση μου αλλά και τον αγώνα μου συνολικά όσο αφορά τη διατήρηση του ρυθμού αγώνα στο επιθυμητό pace, τροφοδοσία κτλ. Μετά την αναστροφή από αμφιθέας και έχοντας πλέον 3 χλμ να διανύσω αισθάνθηκα λίγη κούραση στα πόδια, ήταν κ η ζέστη που ίσως με επηρέασε και εκεί που ήθελα να ανεβάσω έπεσε λίγο ο ρυθμός μου. Αποφάσισα να πάω χωρίς να ζοριστώ ως το τέρμα για να το απολαύσω καθώς υπολόγιζα ότι θα είμαι και πάλι εντός στόχων. Ωραία διαδρομή, δίπλα στη θάλασσα, συχνοί σταθμοί ενυδάτωσης και αρκετός κόσμος που έτρεξε. Σίγουρα θα ξανατρέξω του χρόνου !

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.