Αρχική / Θέματα / Αγοραπωλησίες / Αγγελίες / ena athletics proto runner 1 ,συλλεκτική εκδοση

ena athletics proto runner 1 ,συλλεκτική εκδοση

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Πουλάω τα μπλε συλλεκτικά ena athletics proto runner 1 που μου χορήγησε η εταιρεία. Έχω τρέξει με αυτά 5 φορές, συνολικά έχω διανύσει 102 χλμ. Τα δίνω γιατί δεν με έχουν βολεψει. Νούμερο 41, 26,5 εκ Τιμή 130 ευρω

• Το θέμα τροποποιήθηκε 1 εβδομάδα, 2 ημέρες πριν από τον/ην tazi.
    cn
    Συμμετέχων

Ρισκάροντας να παρεξηγηθώ, νιώθω την ανάγκη να σχολιάσω ότι δεν είναι ιδιαίτερα «κομψό» να ζητείται αντίτιμο -και μάλιστα όχι ευκαταφρόνητο- για κάτι που σας παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ, αποκλειστικά για λόγους δοκιμής και προώθησης. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να πωληθεί ιδιωτικά, εντός του κύκλου των δρομέων που όλοι έχουμε, παρά μέσω αγγελίας στο site που σήμερα φιλοξενεί την κριτική του παπουτσιού. Από την άλλη, προς υπεράσπισή σας, θα μπορούσα να υποθέσω ότι το ζητούμενο αντίτιμο ίσως θεωρείται μια «αποζημίωση» για την καταπόνηση που υπεστήκατε κατά τη δοκιμή ή για την συνοπτική σας κριτική/σχόλιο στην παρουσίαση του Νίκου. Αν όμως ισχύει αυτό, τότε μάλλον θα έπρεπε να πληρώνουμε μηνιαία συνδρομή για να απολαμβάνουμε τις εξαιρετικές κριτικές του Νίκου όλα αυτά τα χρόνια!
    Φιλικά.

tazi
    Συντονιστής

@constantinosn Μα γιατι να παρεξηγηθεί τε, την άποψη σας λετε. Όχι το αντιτιμο δεν σχετίζεται καθόλου με αυτό που αναφερετε. Απλά πουλάω ένα προϊόν που δε μου ταιριαξε. Το ότι το αναρτώ έχει να κάνει με το γεγονός πρώτον ότι δεν έχω κανένα θέμα με το γεγονός ότι το πουλω, αν ίσως ήδη διαβάσατε στο φβ έχει ήδη γίνει αρκετός σχολιασμος και δεύτερον ότι δυνητικά το ενδιαφερόμενο κοινό θα είναι μεγαλυτερο

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Νικο Taz, check PMs 😉

tse89
    Συμμετέχων

@constantinosn +1 απόλυτα σωστό αυτό που λες!
    δεν θα πω κατι παραπάνω γιατί θα γίνω κακός…

nikos19
    Συμμετέχων

Respect στο Νικόλα tazi είσαι θεουλης ανοίγεις δρόμους θα βάλω κι εγώ μια αγγελία ζητώ να μου χαρίσουν ένα super shoe για να το πουλήσω αργότερα.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.