Τοποθέτηση ετικέτας: Forerunner 935, garmin
- Αυτό το θέμα έχει 71 απαντήσεις, 16 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη πριν από τον χρήστη
pseiras.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Νοεμβρίου 2019 στις 10:04 #113720
Periklis
Συμμετέχων[Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η] Γεια σας! Λοιπόν, δεν ξέρω αν ψαχτήκατε (που λογικά το κάνατε) στην ΕΚΘΕΣΗ που γινεται μεχρι και σήμερα, έχουν προσφορές σε πολλά πράγματα, αλλά στα GARMIN και συγκεκριμένα στο FORERUNNER 935 που είναι καταπληκτικό ρολόι, η τιμή του έχει πέσει στα 340(!) ευρώ..
Νομίζω είναι ευκαιρία για όποιον ψάχνει ρολόι “βαρβάτο”…τι λέτε;
6 Απριλίου 2020 στις 16:30 #117030Periklis
ΣυμμετέχωνEχοντας το ρολόι 10 μήνες σχεδόν, έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος έως ερωτευμένος με το μαραφέτι αυτό! Και ο λόγος είναι διότι όλα τα θετικά που άκουγα και διάβαζα είναι μέχρι σήμερα εμφανή και με έχουν κάνει να ξεχάσω που ξεροκαταπινα όταν έδωσα τα χρηματα για να το αγοράσω!!!
Μπαταρία τούμπανο, το χρησιμοποιώ καθημερινά και το φορτίζω κάθε δυο βδομάδες χωρίς να αδειάζει εντελώς. Οσο για την ακρίβεια, δεν εχω δοκιμάσει αλλα ρολόγια οπότε δε θα κανω συγκριση, αλλά σε διαδρομές που κάνω η ακρίβεια είναι αριστη.7 Απριλίου 2020 στις 21:33 #117059PiKapa
ΣυμμετέχωνΜια ερώτηση παιδιά κάτοχος του 935 και έχω μόνιμο πρόβλημα με τον υψομετρητη του ρολογιού που σε δρόμο πάνω στη θάλασσα που συνήθως τρέχω μου βγάζει – στα μέτρα κτλπ. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος το θέμα?
7 Απριλίου 2020 στις 22:52 #117062pseiras
Συμμετέχων@pikapa Κανε ενα soft reset στο ρολοι γιατι συνηθως στρωνουν τα πραγματα.
Πατημενο το light button για 15 δευτερολεπτα.
Ξαναπατας μια φορα το ιδιο κουμπι για να ανοιξει.7 Απριλίου 2020 στις 22:53 #117063PiKapa
ΣυμμετέχωνΤι θα χαθεί με το soft reset?
8 Απριλίου 2020 στις 02:13 #117065Periklis
Συμμετέχων@PiKapa δεν χάνεται τίποτα…με το soft reset που σου λέει ο φίλος και γω το δοκίμασα 1-2 φορές και δεν χαθηκε το παραμικρό. Ουτε ρυθμίσεις.
8 Απριλίου 2020 στις 10:04 #117067Odysseas
Συμμετέχων@pikapa σύμφωνα με την Garmin μια απόκλιση της τάξεως των 15 μετρων ειναι λογική, επίσης συνίσταται να κάνεις calibration πριν από κάθε άσκηση αν και για πολλούς δεν παίζει ρόλο τόσο το ακριβές υψόμετρο κατά την εκκίνηση της άσκησης, όσο η μεταβολή του
https://support.garmin.com/en-US/?faq=fFqaolJqep3QqZY5UqOCa6
τέλος κάπου είχα διαβάσει πως τα βαρομετρα στα ρολόγια έχουν περιορισμένες δυνατότητες κοντα στην θάλασσα όπου οι συνθήκες ατμοσφαιρικής πίεσης είναι διαφορετικές
8 Απριλίου 2020 στις 11:38 #117068aRiSTiDiS
Συμμετέχων@pikapa Το soft reset είναι το ίδιο σαν να έκλεισε επειδή τελείωσε η μπαταρία. Δεν χάνεται κάτι, αλλά δεν ξέρω και αν βοηθάει και σε κάτι
Για την ατμοσφαιρική πίεση είναι όπως ακριβώς τα λέει ο @odiodiodi , όπως και για τό ότι λογικά δεν σε ενδιαφέρει το απόλυτο υψόμετρο αλλά η μεταβολή του κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ειναι σωστή αυτή? Π.χ. δείχνει σωστά τις ανηφόρες και κατηφόρες? Δες και το παρακάτω τέστ.
Από δική μου εμπειρία τρέχοντας στην ίδια κυκλική διαδρομή 4km, με ανηφοροκατηφόρες, όταν έχει δυνατό άερα (προτείνουν να φοράς το μανίκι πάνω απο το ρολοι για να κόβει τον αέρα) ή αλλάζουν οι συνθήκες κατά τη διάρκεια της προπόνησης (π.χ. ξεκινήσει να βρέχει ή ξεκινάω με ήλιο και με πιάνει βράδυ), τότε υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις. Δηλαδή ενώ θα έπρεπε στο τέλος κάθε γύρου το Elevation Gain με το Elevation Loss να είναι το ίδιο, όπως και για το συνολο της άσκησης αφου ξεκινάω και τελειώνω στο ίδιο σημείο, παρατηρώ κάποιες μικροαποκλίσεις.
Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο test, ξεκινώντας και τελειώνοντας στο ίδιο σημείο, να δείς αν θα βγάλει 0 διαφορά στο τέλος της άσκησης
8 Απριλίου 2020 στις 20:12 #117078PiKapa
ΣυμμετέχωνΘα το δοκιμάσω
18 Απριλίου 2020 στις 08:02 #117290PiKapa
ΣυμμετέχωνΠαιδιά υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις στο elevation. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κάνω full reset. Θα χαθούν τα πάντα και από την εφαρμογή που συγχρονιζω η απλά θα ξανασεταρω το ρολόι και όλα θα είναι οκ? Πως μπορώ να το κάνω reset?
18 Απριλίου 2020 στις 11:40 #117297Periklis
Συμμετέχων@PiKapa κρατάς το κουμπί “light” κρατημένο 15 δευτερόλεπτα μεχρι να σβησει το ρολόι. Υστερα πατάς ξανά το ίδιο κουμπι μετά από αλλα 5 για να ανοίξει. Δεν χανεις τιποτα. Σε κάτι forum του 935 που διάβασα υποστηρίζουν κάποιοι ότι αν βάλεις το ρολόι σε ενα νιπτήρα πχ με νερό και σαπουνάδα (πχ υγρό πιάτων) και το αφησεις πολυ λιγο και το ξεπλύνεις καθαρίζει ενας πύρος η κατι τεσπα που ειναι για τον υψομετρητη και βοηθάει στο θέμα αυτό. Τώρα τι ισχύει δε ξέρω. Πάντως κι εμένα να είμαι ειλικρινής το μόνο που δεν καταλαβαίνω στο ρολόι αν ειναι σωστό η οχι ειναι το υψομετρο που δειχνει. Ολα τα υπολοιπα, θερμοκρασία, παλμογράφος, κτλ ειναι super και τσεκαρισμένα.
18 Απριλίου 2020 στις 11:56 #117298PanDex
ΣυμμετέχωνΠαιδιά καλημέρα και Καλή Ανάσταση, ποτε σαπουνάδα στο κυρίως στέλεχος του ρολογιού, μόνο στο λουράκι. Το σαπούνι περνά με τον καιρό μέσα στις φλαντζες του ρολογιού με αποτέλεσμα να περάσει και υγρασία κάποια στιγμή. Καθαρο νεράκι μετα από κάθε προπόνηση και καλό στέγνωμα.
18 Απριλίου 2020 στις 15:06 #117299Periklis
Συμμετέχων@Panosdimi ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αυτές γιατί με τόσα που διαβάζουμε δε ξέρεις τελικά τι κάνει καλό και τι όχι. Και εγώ που το ανέφερα, δε θα το ρισκαρω ποτέ να το κάνω ακομα κι αν δε μας προειδοποιούσες. Εχω φιλο παρόλα αυτά που κανει μπάνιο κανονικά με το ρολόι και αγνοεί (ισως και πολλοί αλλοι) τον κίνδυνο αυτό!
Οπότε….ΟΧΙ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ..!-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από
Echetlos.
18 Απριλίου 2020 στις 16:26 #117301PiKapa
ΣυμμετέχωνΜα αφού το 935 είναι αδιάβροχο και μπαίνει και θάλασσα γιατί θέλει στέγνωμα? Επίσης αν κάνω full reset στο ρολόι τι θα χάσω? Και πως κάνω full reset όχι soft. Ευχαριστώ
18 Απριλίου 2020 στις 18:33 #117303pseiras
Συμμετέχων1) Τροπος , μεσα απο το μενου
-> Settings (κρατας πατημενο το Up button)-> menu System -> menu Reset.2) Τροπος μεσω κουμπιων
Με κλειστο το ρολοι
Κραταμε πατημενο το Back/Lap
Κρατοντας πατημενο το Back/Lap , ενεργοποιουμε το ρολοι.
Αφηνουμε το Back/Lap button οταν εμφανιστει το μηνυμα “Clear user data?”.
Επιλεγουμε YesΠροσωπικα εγω στο μπανιο δεν το βγαζω το ρολοι οπως και αρκετοι φιλοι μου κανουν το ιδιο. Το ξεπλενο λιγο μονο στο τελος.
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.