@elda @stratus Ευτυχώς εδώ γύρω έχουμε καταπληκτικά νερά και έχω πολλαπλές επιλογές! (Πηγές Κωστηλάτα και Σαμαρίνα – το κορυφαίο με μόνο 2,24mg Ca!!!!, χωρίς να έχω τσεκάρει όλες τις μάρκες). Να σας στείλω 2-3 6αδες??? 😛
@Echetlos, ο Kipchoge μας βγήκε υπερβολικά αντιοικονομικός (για την τσέπη μας) και γρήγορος!!! Θα πάω στο πλάνο του ημι x 2, αρκεί να καταφέρω να τρέξω, γτ κονόμησα μια ελαφριά ενόχληση στη γάμπα στα καλά καθούμενα 🙁
Βρηκα στην εκθεση του NN Rotterdam που πηγα να παραλαβω το νουμερο,marathon pack με 6 gel 100,ενα drink mix 320 +ενα σεικερ maurten με αναγραφομενες οδηγιες για αναμιξη ολα μεσα σε ενα σακκο απο υφασμα,20ευρω.
Νομιζω αρκετα καλη τιμη.
Την οδηγια για το χαμηλο ca στην αναμιξη την αναγραφει ακομα και ατο σεικερ επανω με μαυρα γραμματα.
Βρηκα εμφιαλωμενο με μονο 5mg/l απο σουπερ μαρκερ.
Το δοκιμαστικο αυριο.
@toliszlv Τολη είναι πραγματικα μια πολύ καλη τιμη!Μην το σκέφτεσαι καθολου,παρτα!
Είναι η πρωτη φορα που κοιταω τα τα συστατικα του νερου!Αλλα όλα τα μπουκαλια που εχω στο ψηγειο (όλα από διαφορετικες εταιριες) εχουν Ca >40mg/l.Ειμαι τυχερος ή τα περισσοτερα είναι ετσι;
Kαλο αγωνα κι απο μενα, αναμενουμε εντυπωσεις. @KostasVer ετσι οπως τα γραφεις το Ca ειναι ανω των 40 mg/l, δεν ξερω αν εννοεις οντως αυτο γιατι εμεις το θελουμε λιγοτερο απο 40, τι μαρκες εχεις? Καμια απο τις πολυ γνωστες παντως δεν ειναι κατω του 40, εγω βρηκα Νερα Κρητης μονο με 39.
Εγώ την σκόνη maurten την δοκίμασα σήμερα σε 1550μ υψομετρική με 25χλμ διαδρομή που έβγαλα σε 4:10:00!!
Έχω μείνει έκπληκτος!!!
Καταναλωσα μέσα στην προπόνηση 1000ml νερού με σκόνη και 250ml νερού χωρίς σκόνη.
Βγήκα απίστευτα καλά κάτι που με τα τζελ δεν θα γινόταν!! Είχα να δώσω κι άλλο!! Έσπασα ρεκόρ χλμ και υψομετρικής και νιώθω σαν να έκανα 10ρακι.
Ευχαριστώ τον @echetlos για την ιδέα!!
@chrisbat Η Maurten στο βουνο βοηθαει πολύ!Στο οροπεδιο των Μουσων ενιωθα ότι τοτε ξεκιναγα τον αγωνα και ο Ενιπεας βγηκε σχεδόν ολος τρεχοντας!
Στο δρομο δεν μου εχει κατσει ακομα καλα!
Κωστα το εχω παρει ηδη το πακετο,και μαζι με το εμφιαλομενο των 5μονο mg/lt νομιζω με την αναμιξη δεν θα εχω θεμα.
Ευχαριστω για τις ευχες αλλα και για την ιδεα της αγορας,διοτι αν δεν ειχα προσεξει τη συζητηση εδω μεσα δεν θα γνωριζα τη maurten.