Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Διατροφή / Τζελάκια. Μεγάλη Ιστορία.

Τζελάκια. Μεγάλη Ιστορία.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 218 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Fanis
    Συμμετέχων

Για τα παιδιά που μένουν βόρεια προάστια,νομίζω προϊόντα Maurten φέρνει ο Γιώργος που έχει το Αέρας&Νερό στην Κηφισίας.

KostasVer
    Συμμετέχων

Ο κυριος αντιπρόσωπος στην Ελλαδα είναι στην Αγια Παρασκευη.
    Οριστε το λινκ για το που θα τους βρειτε: https://www.myofit.gr/
    Εξαιρετικα παιδια με πολλες γνωσεις και οι 2!

notaSOL
    Συμμετέχων

@toliszlv 3.14.30 o Τόλης, από εδώ, σήμερα στο Rotterdam! (Με πέρασμα 1.33.05 στο μισό και 21.42 στο πρώτο πενταρι! Δεν ξερω αν φταίει το maurten για αυτό! )
    2.35.28 η Γκλόρια πριβιλεντζιο 10η στις γυναίκες που πιανει το όριο για το Παγκόσμιο της Ντόχα.

Μπράβο Τόλη!

Elda
    Συμμετέχων

Ψαχνοντας για τον τροπο χρησης των maurten, σκονη και τζελ, βρηκα αυτο:

Designed on the basis of the elite protocol MAURTEN:
    null

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Απότι βλέπω 44 ευρώ για 12 gelάκια? Έχουν ξεφύγει τελείως! 3.6ευρώ το gelάκι? χαχαχαχαχα
    Ας χαλαρώσουμε λίγο…

Ευτυχώς στα LR έχω σταματήσει να παίρνω gels (έτσι είναι και το σωστό προπονητικά), οπότε χρειάζομαι μονο 6-8 το χρόνο (1 μαραθώνιο σύν 1 έως 2 αγώνες 21-30km)
    Προσωπικά προτιμώ τα SIS κατόπιν σύστασης του mashine. Πολύ ωραία γεύση και πολύ υδαρές για να μην χρειάζεται να πιείς νερό μαζί. Το μονο πρόβλημα ειναι αυτό του χώρου (είναι πιο ογκώδη από τα κλασικά)

stratus
    Συμμετέχων

@elda Μαρία πολύ χρήσιμο Θα υπολογίσω τώρα εγώ που σκοπεύω να κάνω γύρω ατό 2.15 πόσα τζελ να πάρω-:)

Elda
    Συμμετέχων

@aristidi, υπερβολες, ολο το πακετο βγαινει σε σουπερ τιμη ευκαιριας μολις 40 ευρω χαχαχα!
    Maurten – MARATHON DAY + CARB LOADING Pack

Ενταξει, αυτο ενα promotion ειναι, εννοειται οτι ειναι χαζο να παρει κανεις 4 πακετα σκονης τις προηγουμενες μερες κι αλλο ενα μετα, υπαρχουν απειρες τροφες υδατανθρακων να καταναλωσει κανεις πριν και μετα τον αγωνα. Για τη μερα του αγωνα δεν ειναι κακο το πρωτοκολλο που πρoτεινεται, ενα μπουκαλακι νερο με σκονη λιγο πριν την εκκινηση και στα πρωτα χλμ και μετα 5-6 τζελακια μια χαρα ειναι, συνολο γυρω στα 21 ευρω βγαινει. Κι εγω ειμαι οικονομικη σ αυτα πλεον καθοτι μονο σε αγωνες παιρνω τζελακια και περισυ ειχα τρεξει μονο στο μαραθωνιο Θεσσαλονικης, τα δε saltsticks μου εχουν ληξει απο τον Aυγουστο και τα παιρνω ακομα, λες εκει να οφειλονται τα ρεκορ? 😛

stratus
    Συμμετέχων

@elda Μαρία η σκόνη βολεύει όταν είσαι εξωτερικο που δεν ξέρεις τα κατατοπια .Στη Θεσσαλονίκη πας και ξέρεις που θα φας ,έξω το ψάχνεις. Στο Ροττερναμ που ήταν self service περιμέναμε 1 ώρα για να παραγγείλουμε, άσε που πάλεψα με 5-6 για το τραπέζι .Στο Άμστερνταμ είχα κλείσει τραπέζι από πριν όπως και τώρα αλλά άμα έχεις και την οικογένειά δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ζόρι για φαΐ

Elda
    Συμμετέχων

Σωστο αυτο Χρηστο, αλλα και παλι καπου δε θα φας, με σκονη θα τη βγαλεις παραμονη αγωνα? Και υδατανθρακες να παρεις απο τη σκονη, μια πεινα οσο να ναι θα την εχεις! Το κανονικο φαγητο δεν μπορουν να το αντικαταστησουν, το στομαχι νομιζω οτι θα διαμαρτυρεται και θα ζηταει στερεα τροφη!

tolisxlv
    Συμμετέχων

Τελικως τα maurten δουλεψαν νομιζω υποδειγματικα,πολυ καλη αισθηση πανω στον αγωνα οσο αφορα την καταναλωση,χωρις καμια επιθυμια διψας η κατι αλλο μολις το καταπιεις.
    Καμια στομαχικη διαταραχη κατα τη διαρκεια η το τελος του αγωνα.
    Για την ιστορια τερματισα με 3.14 ποιο πανω απο οτι ειχα στοχο,λογω αρκετης ζεστης που εβγαλε,θυμιζοντας μου περσι τον καιρο του Μεγα Αλεξανδρου.
    Ευχαριστημενος θα ελεγα δεδομενων των συνθηκων.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@toliszlv Συγχαρητήρια, Τόλη!

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Αν συνεχίσετε έτσι, αντί για pasta party στο Παγκράτι τις παραμονές του ΑΜΑ, θα μαζευόμαστε για Maurten Party, ο καθένας με τη σκόνη του!

Elda έχεις δίκιο, και εμένα μου είχαν ξεμείνει salt sticks. Βέβαια αυτα “φεύγουν” πιο γρήγορα γιατί στα LR τα χρησιμοποιώ, δεν έχει προπονητική αξία να τρέχεις χωρίς ηλεκτρολύτες και μπορεί να πάθεις και ζημιά. Τα gels που μου είχαν μείνει και έληγαν, αφου μοίρασα όσα μπορούσα σε γνωστούς, τα υπόλοιπα τα έπερνα από ένα μετά το κάθε LR, με το που τελείωνα, ώστε να ξεκινάει η αναπλήρωση αμέσως και όχι αφου φτάσω σπίτι.

Μπράβο Τόλη, πολύ καλός χρόνος

Elda
    Συμμετέχων

Ναι, κι εγω παιρνω saltsticks στα LR, αλλα ειχα παρει το κουτακι με τα 100 και μη τρεχοντας καθολου για 4 μηνες 2 καλοκαιρια στη σειρα, τελικα μου ξεμειναν. Και τζελακια μου ειχαν ξεμεινει παλιοτερα τα οποια επεισης επαιρνα ληγμενα.

@toliszlv
    , συγχαρητηρια κι απο μενα για το χρονο! Αν θες πες μας πώς και ανα ποτε χρησιμοποιησες σκονη και τζελακια κατα τη διαρκεια του αγωνα.

tolisxlv
    Συμμετέχων

Ευχαριστω Elda.
    Ξεκινησα με τη σκονη γυρω στο διωρο πριν τον αγωνα σιγα σιγα να πινω, μεχρι ενα μισαωρο πριν την εκκινηση.
    Τζελ ανα 6 χιλιομετρα με αρχη στο 6ο.
    Συνολικα πηρα 6 τζελακια.

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

Τελικά, όλοι ληγμένα παίρνουμε….

Από περιέργεια είδα τα σαλτστικ μου και έφριξα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 218 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.