Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Mαραθώνιος Ναυπλίου 2018

Mαραθώνιος Ναυπλίου 2018

• Αυτό το θέμα έχει 121 απαντήσεις, 23 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη panos gr.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 122 συνολικά)
  • Συντάκτης
    panos gr
    Συμμετέχων

διπλασιάζεις τα οργανωτικα εξοδα και την γκρίνια των κατοίκων…χαχα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σωστά, είναι κι αυτό…

και την γκρίνια των κατοίκων…χαχα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@elda το βάθρο Γενικής Γυναικών πέρισυ έκλεισε στο 3.52… run Maria … run!!! Ηλικιακής άνετα!

Elda
    Συμμετέχων

Χαχα @kalogeridis το εχω δει, την τριτη θεση μαλιστα την πηρε γνωστη δρομεας και μητερα 6 παιδιων παρακαλω! Περισυ τον ειχα αυτο το χρονο ανετα, φετος ξεκινησα ουσιαστικα απο το μηδεν μετα απο 5 μηνες αποχης για εντατικη προετοιμασια 4 μηνων, οποτε δεν εχω ιδεα πώς θα μου βγει αυτο το Μαρτιο αν δεν εχω κλαταρει εν τω μεταξυ, προς το παρον αντεχω, θα δειξει… Βραβευσεις ηλικιακης κατηγοριας δε νομιζω να εχει φετος, δεν αναφερεται κατι στο site της διοργανωσης.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Πιθανόν να πάει για το 7ο η ταλαντούχα υπερμαμα και να μας αφήσει χώρο στο βάθρο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Η Δέσποινα;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εσύ συνέχισε τη δουλειά σου , το φαΐ σου και τον ύπνο σου και θα πάρεις οτιδήποτε καλύτερο σου αναλογεί! Πάμε γερά και κοντοζυγωνει το αγαπημένο μας μαγειρικο σκεύος! Τάπερ!!!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ο @echetlos μιτοχονδριος έχει και τα Άμκα μας?

Elda
    Συμμετέχων

Ναι Νικο, η Δεσποινα. Χαχα Παναγιωτη, τι αρχηγος θα τανε αν δεν τα ηξερε ολα?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

😛

Elda
    Συμμετέχων

Στο μεταξυ ωραια τα λετε ολοι, αλλα επι της ουσιας μηδεν!

για να δουμε ποιοι θα μαστε. Για μαραθωνιο, ημι και support, για δηλωστε παρακαλω!

@echetlos
    σ ακουω, ακομη δεν εχεις ξεχρεωσει, μη νομιζεις οτι το ξεχασα, ε?

@thanasiskypraios
    εσυ θα εισαι απ οσο ξερω, αλλος κανεις?

@dimitrissss
    θα κατεβεις για ημι που ελεγες παλιοτερα?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εγώ 90% θα είμαι κάτω, Μαρία.
    Για support, εννοείται.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@Elda Μαρία δυστυχώς no way! Πήρα 4 κιλά στις γιορτές με έφερε και 2 εβδομάδες πίσω η γαστρεντερίτιδα δεν είμαι για αγώνα σε 1 μήνα, παρότι συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα οι χρόνοι στις προπονήσεις βγαίνουν και έχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα του κόουτς θα με έχει έτοιμο όταν πρέπει χωρίς να το καταλάβω. Το κακό είναι ότι μετά τη γαστρεντερίτιδα βγήκα απότομα και το έχω πληρώσει με μια πεταγμένη, διογκωμένη φτέρνα που με ενοχλεί όταν είναι κρύα και όχι όταν τρέχω. Ο μασέρ το έδειρε αλύπητα το έχωσε στον πάγο και Παρασκευή βράδυ έχω ραντεβού στη γειτονιά του Πήλικα για διάγνωση. Αν τα νέα είναι καλά θα κατέβω ΣΔΥΑ που είναι safe επιλογή, έγινε και 21,1 φέτος και δε κάνεις και ταξίδι. Αν πάνε ημίκαλα θα κατέβω 10άρι Καλλιθέας και ίσως Ποσειδώνιο. Αν πάνε χάλια, κουλούρακι, καφές και κονιάκ.

Elda
    Συμμετέχων

@Echetlos, τελεια! Θα δωσω και το τυμπανο στο Γρηγορη να το κοπαναει να μη σου λειψει! 😛

@dimitrissss
    , αν πανε ολα καλα, θα τα πουμε στην Καλλιθεα.

panos gr
    Συμμετέχων

εγω θα ειμαι σιγουρα στον ημι

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 122 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.