Τοποθέτηση ετικέτας: Saucony Freedom 3
- Αυτό το θέμα έχει 36 απαντήσεις, 12 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη Lachaniaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
4 Απριλίου 2018 στις 15:22 #93604AntoniosΣυμμετέχων
Αν επιτρέπεται να συμπληρώσω και στο iso 4 ίσως χρειαστεί μισό νούμερο μικρότερο σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Ενώ στα iso1, iso2, ride 9, ride 10 φορούσα σταθερά 45 (US11, UK10), στο iso 4 χρειάστηκε να κατέβω μισό νούμερο.
4 Απριλίου 2018 στις 22:51 #93610LachaniarisΣυμμετέχων@Echetlos Στο K8 ναι, στο 9 όχι (ακόμα είναι στα 40km)
Πολύ καλή αναβάθμιση το 9άρι. Άστρωτα που τα έτρεξα το 10άρι του Μαραθωνίου, ούτε που τα σκέφτηκα. Σταθερότερα από τα 8, ελαφρύτερα και, τουλάχιστον οπτικά, το mesh καλύτερο. Αν πρόλαβες να κάνεις περισσότερα χλμ… βασικά…. περιμένουμε το Ριβγιού σου!!!
@antsa Κι εγώ κάτι τέτοιο αντελήφθην… ίσως και λίγο στενότερο. Αλλά ας αφήσουμε τους Reviewer να κάνουν τη δουλειά τους!!!4 Απριλίου 2018 στις 23:04 #93616Nikos PilikasΣυντονιστής@giakamozisfotis Έρχεται άμεσα review του Triumph και μετά του Kinvara 9.
Το Κ9 μ’ έχει ενθουσιάσει, Φώτη. Έσφιξε λίγο ο αφρός, αρκετά πιο σταθερό, όπως είπες κι εσύ, ενώ η εφαρμογή είναι καλύτερη από ποτέ.
Βασικά, το Kinvara ξαναέγινε performance.5 Απριλίου 2018 στις 01:26 #93620EldaΣυμμετέχωνΤο Κ9 μ’ έχει ενθουσιάσει, Φώτη. Έσφιξε λίγο ο αφρός, αρκετά πιο σταθερό, όπως είπες κι εσύ, ενώ η εφαρμογή είναι καλύτερη από ποτέ.
Βασικά, το Kinvara ξαναέγινε performance.Αντε μακαρι, μπας και ξαναγυρισω στ αγαπημενα μου kinvara.
5 Απριλίου 2018 στις 10:14 #93622Thanassis PriskosΣυμμετέχωνΝα σημειώσω για τα Breakthru 3, πως μετά από 1000χλμ χρήσης σε άσφαλτο και τσιμέντο, είναι ακόμη σαν καινούργια, τόσο οπτικά όσο και ως αίσθηση-απόκριση, πραγματικά εντυπωσιακή η διάρκεια και η αντοχή τους. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Νίκο πως είναι ένα αδικημένο παπούτσι ως φήμη, αφού στέκεται με επάρκεια τόσο στα long runs, όσο και σε πιο γρήγορες προπονήσεις tempo. Θεωρώ ωστόσο, πως αφορά κυρίως σε πιο στενά πέλματα και σε backfoot strikers. Εγώ που είμαι midfoot νιώθω πως η σόλα στο κέντρο είναι πιο φτωχή απ’ αυτό που θα ήθελα (για το πάτημά μου, το Kinvara είναι το ιδανικό) και πως το “ψωμί” βρίσκεται στο heel…
Εξαιρετικό το post, πολλά μπράβο στον Φώτη!…
5 Απριλίου 2018 στις 13:12 #93646panos grΣυμμετέχωνΔηλαδή από το kinvara έφυγε αυτή η μαλακή αίσθηση από την φτέρνα επιτέλους;
5 Απριλίου 2018 στις 13:35 #93648Nikos PilikasΣυντονιστής@panosgr Ναι, Πάνο. Χωρίς να έχει χάσει σε απορροφητικότητα, είναι πολύ πιο σταθερό.
Και μπροστά επίσης.5 Απριλίου 2018 στις 13:36 #93650panos grΣυμμετέχωνΕ ρε μπερδέματα πάλι…χαχαχα
5 Απριλίου 2018 στις 17:15 #93686LachaniarisΣυμμετέχων@echetlos Πρόγευση του K9
5 Απριλίου 2018 στις 17:59 #93718Nikos PilikasΣυντονιστήςΠας να με παρασύρεις να γράψω από τώρα για το Κ9 αλλά δεν θα το κάνω… 😛 😛
(Ρε συ, περιμένει ο πελάτης στο βάθος κι εσύ κάθεσαι και τραβάς βίντεο?!?)
5 Απριλίου 2018 στις 22:52 #93752LachaniarisΣυμμετέχωνΌχι, δεν το κάνω! χαχαχαχα
Και ο πελάτης στο βάθος είναι φουλ ψαρωτικός, παρόλο που είναι αφίσα! χαχαα6 Απριλίου 2018 στις 18:59 #93768LachaniarisΣυμμετέχωνSaucony Hurricane ISO 4
Full length EveRun
8mm drop
Stability
318grΤο Hurricane ISO 4, ήρθε με την ίδια φιλοσοφία με τον προκάτοχο του αλλά με 2-3 διαφορές. Να ξεκινήσω από τις θετικές!
Η νούμερο ΕΝΑ αλλαγή είναι το EVERUN το οποίο εφαρμόζεται πλέον σε όλο το μήκος του πέλματος! Το αποτέλεσμα είναι η πολύ καλή απορρόφηση και η σταθερότητα, η οποία προέρχεται από το μοναδικό κομμάτι σκληρότερο υλικό (τύπου EVA) στην περιοχή της καμάρας.
Δεύτερη διαφορά είναι η διαπνοή, η οποία όπως και στο νέο Triumph, χρησιμοποιώντας λιγότερα layers πετυχαίνει ένα δροσερότερο αποτέλεσμα.
Ένα το αρνητικό, το οποίο για κάποιους είναι αρκετά σημαντικό, το βάρος. Έξτρα 9 γραμμάρια στο παπούτσι (318gr στο 9us), τα οποία τα αιτιολογώ στην ύπαρξη του EVERUN, η οποία ανεβάζει το level στην απορρόφηση.4 Αυγούστου 2018 στις 16:20 #97648LachaniarisΣυμμετέχωνΚαινούρια παραλαβή!
Saucony Ride ISO
10 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:50 #116309LachaniarisΣυμμετέχων-Που είσαι εσύ χαμένος;
-Εεεεεε…. Σόρρυ… ξέρεις να… Θα αποζημιώσω!
Πώς; Μα με 2 σλοου μόσιον Saucony! Πώς αλλιώς;
PWRRUN+ και στις δύο περιπτώσεις! Ελαφρύτερο από το EVERUN και πολύ καλύτερο παντού!
Hurricne 22!και…
Triumph 17!- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Lachaniaris.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Lachaniaris.
11 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:40 #116333Γιώργος ΚΣυμμετέχων@giakamozisfotis
θα μπορούσες να μου πεις ποια διαφορά έχεις αντιληφθεί μεταξύ ride και triumph 17? και τα δυο τα έχω υπ’ όψιν μου για έναν ultra ασφάλτου, αλλά έχω δοκιμάσει μόνο τα triumph. Επίσης γνωρίζεις τα hoka ahari 3 για να τα βάλουμε στη σύγκριση;
Thanks -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.