Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Slow motion Saucony παπούτσια

Slow motion Saucony παπούτσια

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 37 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Antonios
    Συμμετέχων

Αν επιτρέπεται να συμπληρώσω και στο iso 4 ίσως χρειαστεί μισό νούμερο μικρότερο σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Ενώ στα iso1, iso2, ride 9, ride 10 φορούσα σταθερά 45 (US11, UK10), στο iso 4 χρειάστηκε να κατέβω μισό νούμερο.

Lachaniaris
    Συμμετέχων

@Echetlos Στο K8 ναι, στο 9 όχι (ακόμα είναι στα 40km)
    Πολύ καλή αναβάθμιση το 9άρι. Άστρωτα που τα έτρεξα το 10άρι του Μαραθωνίου, ούτε που τα σκέφτηκα. Σταθερότερα από τα 8, ελαφρύτερα και, τουλάχιστον οπτικά, το mesh καλύτερο. Αν πρόλαβες να κάνεις περισσότερα χλμ… βασικά…. περιμένουμε το Ριβγιού σου!!!

@antsa
    Κι εγώ κάτι τέτοιο αντελήφθην… ίσως και λίγο στενότερο. Αλλά ας αφήσουμε τους Reviewer να κάνουν τη δουλειά τους!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giakamozisfotis Έρχεται άμεσα review του Triumph και μετά του Kinvara 9.
    Το Κ9 μ’ έχει ενθουσιάσει, Φώτη. Έσφιξε λίγο ο αφρός, αρκετά πιο σταθερό, όπως είπες κι εσύ, ενώ η εφαρμογή είναι καλύτερη από ποτέ.
    Βασικά, το Kinvara ξαναέγινε performance.

Elda
    Συμμετέχων

Το Κ9 μ’ έχει ενθουσιάσει, Φώτη. Έσφιξε λίγο ο αφρός, αρκετά πιο σταθερό, όπως είπες κι εσύ, ενώ η εφαρμογή είναι καλύτερη από ποτέ.
    Βασικά, το Kinvara ξαναέγινε performance.

Αντε μακαρι, μπας και ξαναγυρισω στ αγαπημενα μου kinvara.

Thanassis Priskos
    Συμμετέχων

Να σημειώσω για τα Breakthru 3, πως μετά από 1000χλμ χρήσης σε άσφαλτο και τσιμέντο, είναι ακόμη σαν καινούργια, τόσο οπτικά όσο και ως αίσθηση-απόκριση, πραγματικά εντυπωσιακή η διάρκεια και η αντοχή τους. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Νίκο πως είναι ένα αδικημένο παπούτσι ως φήμη, αφού στέκεται με επάρκεια τόσο στα long runs, όσο και σε πιο γρήγορες προπονήσεις tempo. Θεωρώ ωστόσο, πως αφορά κυρίως σε πιο στενά πέλματα και σε backfoot strikers. Εγώ που είμαι midfoot νιώθω πως η σόλα στο κέντρο είναι πιο φτωχή απ’ αυτό που θα ήθελα (για το πάτημά μου, το Kinvara είναι το ιδανικό) και πως το “ψωμί” βρίσκεται στο heel…

Εξαιρετικό το post, πολλά μπράβο στον Φώτη!…

panos gr
    Συμμετέχων

Δηλαδή από το kinvara έφυγε αυτή η μαλακή αίσθηση από την φτέρνα επιτέλους;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosgr Ναι, Πάνο. Χωρίς να έχει χάσει σε απορροφητικότητα, είναι πολύ πιο σταθερό.
    Και μπροστά επίσης.

panos gr
    Συμμετέχων

Ε ρε μπερδέματα πάλι…χαχαχα

Lachaniaris
    Συμμετέχων

@echetlos Πρόγευση του K9

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πας να με παρασύρεις να γράψω από τώρα για το Κ9 αλλά δεν θα το κάνω… 😛 😛

(Ρε συ, περιμένει ο πελάτης στο βάθος κι εσύ κάθεσαι και τραβάς βίντεο?!?)

Lachaniaris
    Συμμετέχων

Όχι, δεν το κάνω! χαχαχαχα
    Και ο πελάτης στο βάθος είναι φουλ ψαρωτικός, παρόλο που είναι αφίσα! χαχαα

Lachaniaris
    Συμμετέχων

Saucony Hurricane ISO 4

Full length EveRun
    8mm drop
    Stability
    318gr

Το Hurricane ISO 4, ήρθε με την ίδια φιλοσοφία με τον προκάτοχο του αλλά με 2-3 διαφορές. Να ξεκινήσω από τις θετικές!
    Η νούμερο ΕΝΑ αλλαγή είναι το EVERUN το οποίο εφαρμόζεται πλέον σε όλο το μήκος του πέλματος! Το αποτέλεσμα είναι η πολύ καλή απορρόφηση και η σταθερότητα, η οποία προέρχεται από το μοναδικό κομμάτι σκληρότερο υλικό (τύπου EVA) στην περιοχή της καμάρας.
    Δεύτερη διαφορά είναι η διαπνοή, η οποία όπως και στο νέο Triumph, χρησιμοποιώντας λιγότερα layers πετυχαίνει ένα δροσερότερο αποτέλεσμα.
    Ένα το αρνητικό, το οποίο για κάποιους είναι αρκετά σημαντικό, το βάρος. Έξτρα 9 γραμμάρια στο παπούτσι (318gr στο 9us), τα οποία τα αιτιολογώ στην ύπαρξη του EVERUN, η οποία ανεβάζει το level στην απορρόφηση.

Lachaniaris
    Συμμετέχων

Καινούρια παραλαβή!
    Saucony Ride ISO

Lachaniaris
    Συμμετέχων

-Που είσαι εσύ χαμένος;
    -Εεεεεε…. Σόρρυ… ξέρεις να… Θα αποζημιώσω!
    Πώς; Μα με 2 σλοου μόσιον Saucony! Πώς αλλιώς;
    PWRRUN+ και στις δύο περιπτώσεις! Ελαφρύτερο από το EVERUN και πολύ καλύτερο παντού!

Hurricne 22!

και…

Triumph 17!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Lachaniaris.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Lachaniaris.
    Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@giakamozisfotis
    θα μπορούσες να μου πεις ποια διαφορά έχεις αντιληφθεί μεταξύ ride και triumph 17? και τα δυο τα έχω υπ’ όψιν μου για έναν ultra ασφάλτου, αλλά έχω δοκιμάσει μόνο τα triumph. Επίσης γνωρίζεις τα hoka ahari 3 για να τα βάλουμε στη σύγκριση;
    Thanks

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 37 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.