Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 541 έως 547 (από 547 συνολικά)
  • Συντάκτης
    George Provo
    Συμμετέχων

@blackdog ακριβώς..θέλω χωρο μπροστά και κάτι που να αντέχει για χλμ..κάποια πρόταση?

Blackdog
    Συμμετέχων

Πάρε novablast5

George Provo
    Συμμετέχων

ευχαριστώ πολύ @blackdog!

Stelios
    Συμμετέχων

@petransfhp
    Στο spartathlon ήταν τρομαχτικό το ποσοστο που έτρεχε με superblast. Νομίζω δεν είδα κανέναν με Megablast εκτός αν μου διέφυγε σε κάποια φάση κανένας γιατί γενικά κοιτάζω τι φοράνε. Μη ξεχνάς πως αυτοί που δεν έχουν προβλημα με τις πορτες του αγώνα χρονικά, αλλάζουν παπουτσια σε κάποια φάση οπότε παιζει να χρησιμοποιουσαν και τα Nike μέσα στον αγώνα. Πάντως στο βουνό δε μπορείς να πας σε καμία περιπτωση με τέτοιο παπουτσι , ουτε να κατεβείς.
    Γενικά προτιμουν non carbon shoes , οχι για να μη κουράσει το plate αλλά κυρίως γιατί όλα τα plated σχεδόν έχουν σχετικά στενή εφαρμογή. Πολλοί φοράνε 44 και όταν αλλάζουν παπουτσι πηγαινουν στο άλλο ζευγαρι σε 44,5-45 από το πρηξιμο.
    Τώρα αν είδες Έλληνα να φοράει το Metaspeed tokyo , το έβαλε γιατί δε τον βόλεψε καθόλου το vaporfly 3. Από τη στιγμή που ήταν σε στάδιο ήθελαν κάτι γρήγορο, και μαλακό. Εγώ δε θα φορουσα ποτε κάτι τέτοιο. Θα πηγαινα προς το gara carbon η προς το craft που είναι πιο φιλικά, ακόμα και προς το New balance.
    Αλλά αν τους βόλεψε ή αν τους βγήκε το παπουτσι δε μπορω να ξέρω ακόμα. Είναι και ψυχολογικό το θέμα παντως.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 ημέρες, 16 ώρες πριν από Stelios.
    petransfhp
    Συμμετέχων

@Stelios
    Πιστεύω πως μια πολύ καλή περίπτωση είναι να φορέσει κάποιος σε αγώνα μεγαλύτερο των 120χλμ στην αρχή πχ AlphaFly3 και μετά σε μια στάση κάποια στάση να τα αλλάξει με Superblast!

Stelios
    Συμμετέχων

Εγώ θα το έκανα ανάλογα την τακτικη του αγώνα. Αν θελεις να φυγεις μπροστά η αν εισαι οριακά για τις πορτες και θέλεις να βγει γρήγορα θα ήταν μια καλή λύση.
    Το θέμα είναι όμως , σε εμένα τουλάχιστον πως ότι και να βάλω μετά από plated θα μου φανεί flat … Και βγαίνει και η κουραση και αρχίζουν να φταίνε όλα.
    Πολλοί όμως βάζουν plated στην αρχή. Τώρα για 6-7 ώρες και εγώ με carbon θα έτρεχα, στα 200+ όμως πρέπει να βρεις τι σε βολευει.

Kostakos
    Συμμετέχων

To EVO SL είναι ασταθές ;
    Τι θέλεις να πεις ;
    Εγώ το έβαλα με ψιλοβροχο και κάτω δρόμο γεμάτο λακούβες (την Κυριακή) για 31χιλιομετρα και δεν καταλαβα κάτι(άλλη μια φορά ευχαριστώ Νίκο για την πρότασή σου) και μάλιστα στους χρόνους που ανέφερες. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 541 έως 547 (από 547 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.