@petransfhp
Στο spartathlon ήταν τρομαχτικό το ποσοστο που έτρεχε με superblast. Νομίζω δεν είδα κανέναν με Megablast εκτός αν μου διέφυγε σε κάποια φάση κανένας γιατί γενικά κοιτάζω τι φοράνε. Μη ξεχνάς πως αυτοί που δεν έχουν προβλημα με τις πορτες του αγώνα χρονικά, αλλάζουν παπουτσια σε κάποια φάση οπότε παιζει να χρησιμοποιουσαν και τα Nike μέσα στον αγώνα. Πάντως στο βουνό δε μπορείς να πας σε καμία περιπτωση με τέτοιο παπουτσι , ουτε να κατεβείς.
Γενικά προτιμουν non carbon shoes , οχι για να μη κουράσει το plate αλλά κυρίως γιατί όλα τα plated σχεδόν έχουν σχετικά στενή εφαρμογή. Πολλοί φοράνε 44 και όταν αλλάζουν παπουτσι πηγαινουν στο άλλο ζευγαρι σε 44,5-45 από το πρηξιμο.
Τώρα αν είδες Έλληνα να φοράει το Metaspeed tokyo , το έβαλε γιατί δε τον βόλεψε καθόλου το vaporfly 3. Από τη στιγμή που ήταν σε στάδιο ήθελαν κάτι γρήγορο, και μαλακό. Εγώ δε θα φορουσα ποτε κάτι τέτοιο. Θα πηγαινα προς το gara carbon η προς το craft που είναι πιο φιλικά, ακόμα και προς το New balance.
Αλλά αν τους βόλεψε ή αν τους βγήκε το παπουτσι δε μπορω να ξέρω ακόμα. Είναι και ψυχολογικό το θέμα παντως.
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 ημέρες, 16 ώρες πριν από
Stelios.