Αρχική / Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά

Τι είναι το goRUN

Το goRUN είναι ένα εξελιγμένο περιβάλλον κοινωνικής δικτύωσης για τη σύγχρονη ελληνική δρομική κοινότητα.

Ποιοί δημιούργησαν το goRUN;

Πηγαίνετε στο τέλος αυτής της σελίδας, για να δείτε τους συντελεστές του goRUN. Ίσως να τους γνωρίζετε…

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο περιεχόμενο του goRUN;

Η ιστοσελίδα μας είναι υλοποιημένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε (προσωπικός υπολογιστής, ταμπλέτα, κινητό). Απλά δοκιμάστε το!

Ερωτήσεις Προφίλ

Ποιά στοιχεία είναι απαραίτητα για να δημιουργήσω ένα προφίλ;

Τα μόνα υποχρεωτικα στοιχεία που χρειάζονται είναι το Όνομα χρήστη (Username) για τη σύνδεσή σας, ο Κωδικός πρόσβασης (Password), η Ηλεκτρονική σας διεύθυνση (Email) και το Όνομα με το οποίο θέλετε να εμφανίζεστε στην κοινότητα.

Μπορώ να εισάγω τη δική μου εικόνα προφίλ;

Φυσικά, μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, όπως επίσης και εξώφυλλο για το προφίλ σας.

Με τι άλλες πληροφορίες μπορώ να εμπλουτίσω το προφίλ μου;

Μπορείτε προαιρετικά να εισάγετε το πραγματικό σας όνομα, να επιλέξετε την ηλικιακή σας κατηγορία, καθώς επίσης τις επιδόσεις σας για τις κυριότερες δρομικές αποστάσεις. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναζητήσετε πολύ εύκολα, με το πάτημα του σχετικού συνδέσμου, όλα τα μέλη της κοινότητας που βρίσκονται στην ίδια δυναμικότητα με εσάς.

Ερωτήσεις Δραστηριότητας

Τι είναι η Δραστηριότητα του προφίλ μου;

Η Δραστηριότητα είναι ο τοίχος (όπως στο Facebook), στον οποίον μπορείτε να γράφετε ενημερώσεις για τη δρομική σας καθημερινότητα . Εδώ μπορείτε να εισάγετε τις προπονήσεις σας, να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη, να αναρτήσετε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει και να σχολιάσετε τις ενημερώσεις των άλλων μελών.

Μπορώ να περιορίσω το περιεχόμενο που βλέπω στη Δραστηριότητα;

Φυσικά. Εκτός από τη δραστηριότητα όλης της κοινότητας, μπορείτε να δείτε μόνο τη δραστηριότητα των φίλων σας ή μόνο τη δραστηριότητα των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε, καθώς επίσης να περιορίσετε την προβολή με επιπλέον φίλτρα.

Είναι η Δραστηριότητα το κεντρικό σημείο όλης της κοινότητας;

Πράγματι, όλες οι αναρτήσεις και τα σχόλια των χρηστών, οι αναρτήσεις και τα σχόλια των άρθρων, καθώς επίσης και οποιαδήποτε καταχώρηση στα θέματα των Συζητήσεων, εμφανίζεται στη Δραστηριότητα.

Ερωτήσεις περιεχομένου

Μπορώ να εισάγω τις προπονήσεις μου ή τους αγώνες μου από το Garmin Connect;

Μπορείτε να εισάγετε στη Δραστηριότητά σας τον σύνδεσμο (URL) της δραστηριότητας του Garmin Connect (π.χ. https://connect.garmin.com/modern/activity/1040710226) και αυτή θα ενσωματωθεί αυτόματα (αρκεί να είναι ορατή για όλους στο Garmin Connect). Δυστυχώς, οι υπόλοιπες εταιρίες (Polar, Suunto, κλπ.) δε δίνουν ανάλογη δυνατότητα προς το παρόν.

Μπορώ να εισάγω εικόνες;

Μπορείτε να εισάγετε στη Δραστηριότητά σας τον σύνδεσμο (URL) της εικόνας που βρίσκεται σε μια από τις δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας εικόνων, όπως τα Instagram, Flickr, Cloudup, Photobucket και η εικόνα θα ενσωματωθεί αυτόματα.

Μπορώ να εισάγω βίντεο;

Μπορείτε να εισάγετε στη Δραστηριότητά σας τον σύνδεσμο (URL) του βίντεο που βρίσκεται σε μια από τις υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως τα YouTubeVimeo, Cloudup, AnimotoDailyMotionHulu, TED, VideoPress, Vine, και το βίντεο θα ενσωματωθεί αυτόματα.

Τι άλλο περιεχόμενο μπορώ να ενσωματώσω;

Μπορείτε να εισάγετε συνδέσμους (URL) από το Twitter, μουσική από τα SoundCloud, Spotify, ReverbNation, Mixcloud, παρουσιάσεις από τα SlideShare, Speaker Deck, και θα ενσωματωθούν αυτόματα. Δοκιμάστε για παράδειγμα τον σύνδεσμο (http://www.slideshare.net/coachjayjohnson/threshold-running-3185613) της παρουσίασης “Threshold Running”.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω emoji;

Μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε emoji στη Δραστηριότητά σας και στα μηνύματά σας. Υποστηρίζονται όλα τα emoji μέχρι την έκδοση unicode 7. 👍👏😃😂😞😠💬❤️🏃🏊🚲🌟🎽🏅🏆🚀🍌🍝📌

Ερωτήσεις επικοινωνίας μελών και ομάδων

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με άλλα μέλη της κοινότητας;

Ένα από τα δυνατά σημεία του goRUN είναι οι δυνατότητες επικοινωνίας που δίνει στους χρήστες. Όλοι οι χρήστες μπορούν να στείλουν προσωπικά μηνύματα σε αλλους χρήστες ή να αναφερθούν δημόσια προς αυτούς με τη χρήση του συμβόλου @username, όπως ακριβώς και στο Twitter. Και όλα αυτά βέβαια, υποστηρίζοντας ελληνικούς χαρακτήρες.

Πώς μπορώ να συμμετέχω σε μια ομάδα;

Υπάρχουν αρκετές θεματικές ομάδες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους. Μπορείτε να προσκαλέσετε επίσης φίλους στις ομάδες που συμμετέχετε.

Μπορώ να δημιουργήσω με άλλα μέλη τη δική μας ομάδα;

Αν πιστεύετε ότι η νέα σας ομάδα θα προσελκύσει τη συμμετοχή πολλών μελών, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δημιουργήσουμε για εσάς την ομάδα που επιθυμείτε (δημόσια ή ιδιωτική).

Ερωτήσεις για τις Συζητήσεις

Τι είναι οι Συζητήσεις;

Οι Συζητήσεις είναι το φόρουμ της κοινότητας. Εδώ μπορείτε να ανοίξετε εξειδικευμένα θέματα (topics) προς συζήτηση.

* Προτείνεται η χρήση της Δραστηριότητας στα προφίλ των μελών και των ομάδων για τρέχοντα καθημερινά θέματα.

Κάποιες Συζητήσεις είναι συνδεδεμένες με τις Ομάδες;

Οι Ομάδες έχουν τον δικό τους χώρο Συζήτησης, όπου τα μέλη τους μπορούν να ανοίξουν νέα εξειδικευμένα θέματα.

* Προτείνεται και στις Ομάδες η χρήση της Δραστηριότητας για τρέχουσες ενημερώσεις.

Μπορώ να επεξεργαστώ τις αναρτήσεις μου στις Συζητήσεις;

Για λόγους ακεραιότητας των συζητήσεων, η επεξεργασία των αναρτήσεων επιτρέπεται μόνο για τις 3 πρώτες ώρες μετά τη δημοσίευσή τους.

Ερωτήσεις για τα προσωπικά δεδομένα

Πως προστατεύει το goRUN τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η πολιτική ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζεται στο goRUN και η συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation) της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφεται αναλυτικά εδώ.

Υπεύθυνος

Συχνές ερωτήσεις
Νίκος Πήλικας
Υπεύθυνος κοινότητας

Δρομέας, ενεργό μέλος της δρομικής κοινότητας. @echetlos

Ιδρυτικά μέλη

Συχνές ερωτήσεις
Χαράλαμπος Μαυρίκας
Τεχνικός υπεύθυνος (ανενεργός)

Δρομέας, εμπνευστής και δημιουργός του ιστοχώρου. @chamav

Συχνές ερωτήσεις
Νίκος Ταζάρτες
Πρεσβευτής του goRUN

Δρομέας αξιώσεων, σεβαστό μέλος της δρομικής κοινότητας. @tazi