Αρχική / Επικαιρότητα / Κλήρωση συμμετοχών για τον αγώνα Syros Run 2017

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα / Επιλεγμένα

Κλήρωση συμμετοχών για τον αγώνα Syros Run 2017

Κλήρωση συμμετοχών για τον αγώνα Syros Run 2017

Στα πλαίσια προώθησης του αγώνα “Syros Run 2017” και της δρομικής κοινότητας goRUN, προσφέρουμε δυο (2) δωρεάν συμμετοχές στα μέλη μας για την απόσταση της επιλογής σας.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, αφήστε απλά ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο, μέχρι την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00. Η ανάδειξη των τυχερών θα γίνει κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των μοναδικών χρηστών που έχουν αφήσει σχόλιο. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας την επόμενη ημέρα.

Κλήρωση

Για την κλήρωση ακολουθήσαμε την εξής διαδικασία. Επιλέχθηκαν όλοι οι μοναδικοί χρήστες που άφησαν σχόλιο. Είχαμε λοιπόν τους εξής:

1. Μαρία Κρόντη @syros-r
2. Dimitris Vasia @dimitris_vasia
3. Oresths @oresths7

Χρησιμοποιήσαμε την ιστοσελίδα https://www.random.org/, η οποία έχει μια μηχανή παραγωγής τυχαίων αριθμών. Ορίσαμε όρια τα 1 και 3, πατήσαμε Generate και παράχθηκαν οι μοναδικοί αριθμοί… 2 και 3.

Οι τυχεροί λοιπόν της κλήρωσης είναι οι @dimitris_vasia και @oresths7.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

3 Σχόλια

  1. Το περσινό πετυχημένο SYROS RUN μας έδωσε την ευκαιρία για ένα καλό ξεκίνημα. Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής και αυτοβελτίωσης, υγεία, χαρά, δυναμισμός! Τώρα πια είναι μέσα στην καθημερινότητα μου. Οι προπονήσεις με βοηθούν να γίνομαι κάθε μέρα, άλλος άνθρωπος. Το κομμάτι της ψυχικής υγείας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το μυαλό πιο οξύ και καθαρό. Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι να το σκεφτούν και να κάνουν την αρχή. Ένας μήνας μας έμεινε. Αυτός ο δρόμος… ανοίγει πολλούς άλλους καλούς δρόμους, το ίδιο αγωνιστικούς και ελεύθερους!

  2. Δεν έχω ξανατρεξει Στη Σύρο. Να λοιπόν η ευκαιρία!

  3. Εχω καταγωγη απο την ομορφη συρο και θα ηταν χαρα μου να μπορεσω να τρεξω αυτον τον ομορφο αγωνα στον τοπο καταγωγης μου!!

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο.