- Αυτός ο αγώνας έχει ολοκληρωθεί.
No Finish Line Athens 2017
26 Απριλίου 2017 - 30 Απριλίου 2017
Για τα ζωντανά αποτελέσματα πατήστε εδώ
Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός στο είδος του φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη. Τον εμπνεύστηκε πρίν από 17 χρόνια ο Γάλλος δρομέας υπεραποστάσεων Philippe Verdier και από το 1999 που ιδρύθηκε ο διεθνής μη-κερδοσκοπικός οργανισμός No Finish Line International, διεξάγεται ανελλιπώς στο Πριγκηπάτο του Μονακό με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία.
Eνα ποτάμι δρομέων που τρέχουν για καλό σκοπό ξεχύθηκε λίγο μετά τις 19:30 τη Τετάρτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου, το No Finish Line που ξεκίνησε θριαμβευτικά και στην Αθήνα.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί ασταμάτητα ως την Κυριακή στις 13.00 με τους δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή να τρέχουν όσο θέλουν, όση ώρα θέλουν και όποτε θέλουν.
Εδώ μπορείτε να βλέπετε LIVE τα αποτελέσματα. Για εσάς, για όσους θα μετέχουν συμβολικά τρέχοντας έστω 1 χιλιόμετρο, για αυτούς που θα διανύσουν δεκάδες, ή και εκατοντάδες χιλιόμετρα, για αυτούς που ήδη ξεκίνησαν, για όσους μπούνε στον αγώνα τις επόμενες ημέρες!
https://results.chronolog.gr/row/nfla.html
Το No Finish Line στην Ελλάδα!
26-30 Απρ. ‘17
No Finish Line Athens
Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, το No Finish Line, ένας μοναδικός στο είδος του αγώνας που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη, από το 2017 έρχεται και στην Ελλάδα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό No Finish Line International σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα Ολυμπιακής & Αθλητικής Παιδείας.
Ο μοναδικός αγώνας τρεξίματος και βαδίσματος χωρίς σταματημό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα επί πέντε συνεχόμενες ημέρες (90 ώρες) από 26 έως 30 Απριλίου 2017 και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20.000 κόσμο, αφού θα είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό-αθλητικό-ψυχαγωγικό γεγονός της άνοιξης στην Αθήνα.
Στο No Finish Line Athens, oι συμμετέχοντες περπατούν και τρέχουν όπως μπορούν, όσο μπορούν, όποτε μπορούν, όταν μπορούν και όσες φορές μπορούν, για να συμβάλουν με τα χιλιόμετρά τους στην συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατίθεται για την υλοποίηση προγραμμάτων που έχουν να κάνουν με τα ς παιδιά.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ