Αρχική / Αγώνες / Προσεχείς / Piraeus EndoNight Run 2018
Φόρτωση Αγώνες

« Όλοι οι Αγώνες

  • Αυτός ο αγώνας έχει ολοκληρωθεί.

Piraeus EndoNight Run 2018

16 Ιουνίου 2018

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, το κέντρο του Πειραιά θα γεμίσει ακόμα μια φορά με Endorunners από όλη την Αθήνα!

Μετά την μεγάλη επιτυχία των Endomarch Greece Run/Walk events 2016 & 2017, η ΑμΚΕ “AWARE” και ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ θα στηρίξουν την γυναικεία υγεία και τη μάχη κόντρα στην Ενδομητρίωση, με ακόμα ένα NIGHT RUN&WALK το Σάββατο 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.

 

Το Piraeus EndoNight Run/Walk 2018, θα περιλαμβάνει 5 & 10χλμ τρέξιμο και 2,5χλμ περπάτημα.

 

To event, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την AμΚΕ “AWARE” [Για την ενημέρωση & πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων], στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE. Το Κίνημα, που έχει πλέον εξαπλωθεί σε πάνω από 63 πόλεις-χώρες του κόσμου, αποτελεί μια Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την άγνωστη πάθηση που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος του Endomarch Greece: να ‘διαδώσουμε’ όλοι μαζί το μήνυμα για την Γυναικεία Υγεία! Να ενημερώσουμε… να ευαισθητοποιηθούμε… να ‘σπάσουμε την σιωπή’ για την γυναικολογική πάθηση της Ενδομητρίωσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του “Piraeus EndoNight Run 2018”, θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα στα: Instagram: endomarch_greece, Facebook: Endomarch Greece, αλλά και στο www.endomarch.gr  

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Ιουνίου 2018
Αγώνας Categories:
,