Θέμα με spm ίσως

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη KostasVer.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tse89
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! Εχω garmin fenix 5!!
    Νομίζω οτι εχω θεμα με λάθος μετρηση με τα spm !ετρεξα το σαββατο τον πρώτο μου αγώνα 10χιλιομέτρων και μου έβγαλε 155 avg spm!!γενικα και στις χαλαρες μου προπονήσεις(δλδ ολες) μου βγάζει χαμηλό spm !! Ξερω πως τρέχω φτέρνες και αυτό αναγκαστικά ανοιγει τον διασκελισμό μου..πώς γινεται όμως στο 10ρι που έτρεξα να βγει σε 42.40 με 1.75 ύψος κοντός δλδ,να ωγει μόνο 155; Μηπως φταίει κατι σε ρύθμιση;μηππως απλά ειμαι τοσο άσχετος και δεν καταλαβαίνω και τονπάω χοροπηδηχτά το τρέξιμό μου ;!; Επίσης στο garmin connect μου βγάζει μόνο το avg spm kai to max!ενω σε αλλους εχω δει βγαζει επιπλέον στοιχεία όπως την αποσταση του διασκελισμου κλπ!!το έψαξα λιγο αλλα δεν κατάφερα να βρω κατι να βαλω τις επιπλέον επιλογες για τα spm και γενικα μήπως γνωρίζει καποιος να μου πει καποια ρύθμιση ίσως απο την αρχή να μετράει σωστα;!

ant33507
    Συμμετέχων

@tse89 Για να έχεις αξιόπιστη μέτρηση spm πρέπει να φοράς hrm run ζώνη.

KostasVer
    Συμμετέχων

Τσεκαρε και τις ρυθμισεις στο garmin connect.Στα στοιχεια βαζεις τα βηματα που χρειαζεται για να κανεις μια γνωριμη αποσταση (100μ).Με βαση αυτό υπολογιζει στο περιπου τον βηματισμο.
    Για σωστες μετρήσεις θα χρειαστείς foot pod.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.