Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παππουτσια για καθημερινη Χρηση

Παππουτσια για καθημερινη Χρηση

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη georun.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostas Kalais
    Συμμετέχων

Καλησπερα. Ειχα ενα χρονο τα Nike odyssey react αλλα ειναι τωρα μια βδομαδα που εχω ενοχλγσεις στο δεξι μερους του αστραγαλου. Η χρηση ειναι καθημερινη (σχολη βολτες κλπ) και οχι αθλητοκη δραστηριοτητα. Το πατημα μου ειναι εξωτερικο(φαινεται μαλιστα και απο το οτι ειναι φθαρμενα περισσοτερο στην εξωτερικη μερα της σολας). Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο ; Τα odyssey ηταν καλη επιλογη; Μου τα ειχαν προτεινει επειτα απο πρλματογραφημα στα ιντερσπορτ.

Kostas Kalais
    Συμμετέχων

Επίσης, για την χρήση που τα κάνω κάθε πότε θα ήταν καλό να αλλάζω παπούτσια;

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

@kostas_kalais Εγώ φίλε θα σου πρότεινα εφόσον όπως λες δεν τα θες για τρέξιμο κλπ να πάρεις, αν δεν έχεις, ένα ζευγάρι ελαφριά μποτάκια. Θα σου κρατάνε τον αστράγαλο μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς χειμώνας μπαίνει, σίγουρα θα τα ευχαριστηθείς περισσότερο από αθλητικά.

Kostas Kalais
    Συμμετέχων

Έχετε να προτείνεται κάποιο αθλητικό αδιάβροχο παππούτσι τύπου Salomon ; Όχι όμως με καρφιά από κάτω για πεζοπορία, ανώμαλα εδάφη, κλπ.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Δες τη σειρά Shield της Nike
    https://www.nike.com/gr/w/mens-nike-shield-running-37v7jzajijwznik1?q=nike%20shield
    Για χρήση σε πιο ανώμαλα εδάφη υπάρχει κι αυτό
    https://www.nike.com/gr/w/gore-tex-running-2o5ryz37v7j?q=gtx

Kostas Kalais
    Συμμετέχων

Τελεια. θα τα τσεκαρω. Εχει κανεις δοκιμασει τα SALOMON SENSE RIDE 2 ; Ειναι της κατηγοριας των nike react στην αποδοτικοτητα σε ομαλο εδαφος ή κουραζουν για καθημερινη χρηση ;

georun
    Συμμετέχων

καλημερα.ειναι για light trail.παρα πολυ καλο παπουτσι.δεν τα φοραω στην ασφαλτο.δεν θα σε κουρασουν ομως εκει.αν κανειςκομματια ασφαλτο και τρειλ οκ!βασικα κανειςτα παντα με τα παντα .ακομα καιμε ultra raptor τρεχεις ασφαλτο αν θες!!!!φαντασου το αυτοκινητο σου(απλο οχι 4χ4) η την μοτο σου με λαστιχα of road.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.