Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 647 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Έτσι όπως είναι διατυπωμένο στο site θεώρησα πως -θεωρητικά, με κάποιο τρόπο- αφορούσε τους πάντες.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
    Stelios
    Συμμετέχων

@albertosalazar κανονικά αφορά τους πάντες όπως λες , αλλά με τόσο κόσμο δεν προκειται να γίνει τίποτα. Δε τους συμφέρει κιόλας να ρίχνουν penalty . Ειδικά στο τρέξιμο που είναι όλοι χάλια δεν θα κοιτάζει κανεις τι παπουτσια φοράει κάποιος.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
    DenVas
    Συμμετέχων

Και εδώ τα Valid shoes από iaaf.
    https://certcheck.worldathletics.org/FullList
    Βλέπω τα ταπεινά puma speed είναι μέσα, αλλά όχι τα novablast/superblast της asics. Επίσης hoka clifton 7 μέσα και όχι τα 8 και 9.

Stelios
    Συμμετέχων

@DenVas
    Οτιδήποτε είναι άνω των 40mm και έχει παραπάνω από μια carbon plate απαγορεύεται εδώ και 4 περίπου χρόνια . Ακόμα και στο πανελλήνιο στον ΑΜΑ ισχύει.

George Provo
    Συμμετέχων

Καλημέρα και καλη Σαρακοστή με υγεία σε όλους. Επανερχομαι καθως ψαχνω για παπουτσι για προπονησεις tempo (4’20-4’40). Στοχος μαραθωνιου 3’15. Εχω το boston 12 κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος (για daily ride17 κ αγωνιστικο Endorphin Pro4). Το προβλημα ειναι οτι ψαχνω κατι vfm,(ελέω “κοφτη στο budget”), που αποκλειει πχ τα superblast. Επισης εχω φαρδυ ποδι, οποτε δε με βολευουν τα hoka (σε κανονικη γραμμη αλλα κ τα wide ειναι δυσερευτα), ενω το speed 4 επισης δε μου εκατσε. Θα ηθελε γνωμες για Novablast 5, rebel 4, κάποιο brooks ή αλλο.
    Ευχαριστώ!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@georgeprovo Το Rebel 4 είναι πασπαρτού, πολύ καλό και με ιδιαίτερα άνετο toe box.

George Provo
    Συμμετέχων

@nikos pilikas να το προτιμησω δλδ και απτο NB5 ???

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πιο γρήγορο και πολύ ελαφρύτερο από το Νovablast. To Asics είναι κατά βάση ένα προπονητικό που μπορεί να τσιμπήσει και ρυθμό.

George Provo
    Συμμετέχων

Τελεια! Ευχαριστώ!

Blackdog
    Συμμετέχων

Συμφωνώ με Νίκο για το rebel, εξαιρετικό σε όλα του πρόσεξε μόνο ότι μετά τα 300km πέφτει/χάνει αρκετά ο αφρός. Είναι από τα παπούτσια που άλλαξα αρκετά νωρίς σε σχέση με άλλα.

George Provo
    Συμμετέχων

@Blackdog αυτο που αναφερεις το εχω ξανακούσει για το συγκεκριμενο μοντέλο. Μηπως ειναι κ ανασταλτικος παραγοντας? Δεδομενου οτι κανω 70-90/χλμ τη βδομαδα? Θα δω μηπως στραφω αλλού.. ευχαριστώ!

swimer
    Συμμετέχων

Εξαιρετικό το rebel v4, και μπορώ να πω πολύ καλύτερο από παπούτσια με “πλάκα”. Ναι ο αφρός του δεν είναι στο “διηνεκές”, αλλά πια παπούτσια με πλάκα είναι στο “διηνεκές”, για αυτό είναι ο fresh foam. Δεν μπορεί να έχεις ferrari με 750hp 2,5′ 0-100 και να περιμένεις να σου κάψει 4,5 λίτρα το χιλιόμετρο.

George Provo
    Συμμετέχων

@swimer δεκτό και λογικό το επιχείρημά σου, απλά το ”διηνεκέ” να είναι έστω το όριο πχ 500χλμ. Οι πιο πολλοί γράφουν για όρια αλλαγής γύρω στα 300 και μου φαίνεται λίγο νωρίς.

swimer
    Συμμετέχων

Εδώ πολύ ακριβότερα παπούτσια με πλάκα που έχω και εγώ προμηθευθεί στα ίδια και ίσως λιγότερα χλμ έχουν παραδώσει πνεύμα. Βέβαια ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τς δικά του κριτήρια.

George Provo
    Συμμετέχων

@swimer Ορθότατα!! Μάλλον με έψησες να τα δοκιμάσω. Ευχαριστώ!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 647 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.