Πολύ καλό. Ειχα ενδοιασμούς οταν το πήρα για τη κοπέλα μου δώρο πριν 3 μήνες ομως τελικά αποδειχτηκε ΚΑΛΥΤΕΡΟ από οτι περιμενα!
Οι λόγοι:
1oν) πανάλαφρο, ανετο στο τρέξιμο (το φόρεσα κι εγώ καποιες φορές)
2ον) Ακρίβεια στις μετρήσεις. (στο ένα χέρι το 935 στο άλλο το vivoactive3, ιδιες μετρήσεις στην αποσταση, gps, παλμογράφος 2-3 βαθμοί αποκλιση μια φορά θυμάμαι).
3ον) το touch της οθόνης αρκετά καλό.
Αρνητικό αν μπορεις να το πεις ειναι η μπαταρία που διαρκεί με καθημερινή χρήση μια βδομάδα οριακά, ενα φορτισμα το θελει. Με χρηση ομως gps, παλμογράφο, θες 2-3 το πολύ φορές φόρτιση τη βδομάδα. 6 ώρες πάντως να τρέχεις σε μαραθώνιο θα αντέξει..!
Για την τιμή πάντως, νομίζω πως αν έπεφτε στα 130-140 ευρώ θα ηταν υπέροχο ρολόι. Στα 170-180 που παιζει φτηνοτερη τιμη στο σκρουτζ ειναι νομιζω τσιμπημένη. Κι εγω τοσο το πηρα βεβαια. 180e. Πολλά λεφτά. Δε το συζητάμε για πανω από 200 που το βρισκεις σε ορισμένα μεγάλα καταστηματα. Εκει δενεις σκοινι από το λαιμό και βουτάς!
@Echetlos, δεν ξέρω τι αποψη εχεις εσυ ή αλλοι φίλοι εδώ, αλλά το Samsung s3 Frontier το πουλάνε black friday τιμη στα μεγαλα καταστηματα με δυνατοτητα δοσεων ατοκων, 190ε από 260ε…νομίζω πως πρόκειται για καλη ευκαιρία. Kαι σιγουρα ειναι απο αποψη ποιότητας κατασκευής ρολογάρα!