Αρχική / Επικαιρότητα / Έναρξη εγγραφών Ziria Skyrace 2018

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Έναρξη εγγραφών Ziria Skyrace 2018

Έναρξη εγγραφών Ziria Skyrace 2018

Στον αγαπημένο πολυχώρο #pilabox, (Ηρακλείτου 94,Πάτημα Χαλανδρίου, 2106615758) www.pilabox.gr κάνουν από σήμερα την εκκίνηση τους οι εγγραφές του αγώνα Ziria Sky 30χλμ και Scale 10χλμ, που και φέτος θα προσφέρει τις μοναδικές θρεπτικές μπάρες, γνωστές μέχρι το Μεξικό…στους σταθμούς των αγώνων.

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές για τους διαδικτυακούς φίλους, έχουν ανοίξει μέσα από το site του αγώνα, www.zccr.gr και θα κλείσουν αυστηρά, την Παρασκευή 1 Ιουνίου το βράδυ.
Για τις ομάδες τις σκυταλοδρομία για την μετακίνηση  με το πούλμαν και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνεί τε στο τηλέφωνο 6937986848 (Ασημίνα Συλαίου)
 Το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ξεκινάει και φέτος από την γνωστή σε όλους πλατεία της Γκούρας το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 με την παράδοση του Start pack , την τεχνική ενημέρωση και φυσικά το Pasta Party με τοπικά ζυμαρικά της περιοχής.
Το αγωνιστικό μέρος συνεχίζεται την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, με τις 2 γνωστές διαδρομές των 10 και 30+ χλμ καθώς και με τους αγώνες σκυταλοδρομίας μοιράζοντας στα 2 την μεγάλη διαδρομή.

Αναλύοντας τις διαδρομές του αγώνα, προτείνουμε τη διαδρομή των 10χλμ σε αρχάριους δρομείς βουνού, που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη ιδέα για το ορεινό τρέξιμο , αλλά και σε εκείνους που θέλουν να κάνουν έναν γρήγορο αγώνα σε καλό χρόνο.
Καλές προπονήσεις

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση