Αρχική / Επικαιρότητα / Δείχνουμε το δρόμο για τα παιδιά-Μαζί για το παιδί και WIND στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Δείχνουμε το δρόμο για τα παιδιά-Μαζί για το παιδί και WIND στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Δείχνουμε το δρόμο για τα παιδιά-Μαζί για το παιδί και WIND στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Δείχνουμε το δρόμο για τα παιδιά

 

Η WIND υποστηρίζει το «Μαζί για το Παιδί» και μας καλεί να προσφέρουμε  κι εμείς σε περισσότερες από 19.000 οικογένειες!

Ιδιαίτερα ξεχωριστός είναι φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος των Αθηνών για το «Μαζί για το Παιδί», καθώς   αποτελεί αφορμή για ένδειξη αλληλεγγύης και αγάπης σε περισσότερα από 30.000 παιδιά! Η WINDεπίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, υποστηρίζοντας την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και ενισχύοντας οικονομικά τη δράση «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», ενώ προτρέπει ταυτόχρονα δρομείς και θεατές, να υποστηρίξουν τον καθημερινό μαραθώνιο του «Μαζί για το Παιδί» συμβάλλοντας έστω και με 1€ μέσω της πλατφόρμας www.supportmazi.gr !

 

Υποστηρίξτε μας κι εσείς μέσω του www.supportmazi.gr

 

Τώρα μπορούν όλοι να προσφέρουν από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους, πληκτρολογώντας www.supportmazi.gr και κάνοντας τη δικιά τους δωρεά! Μια μικρή κίνηση είναι ικανή να ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά, που θα χωρέσει ακόμα περισσότερα παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη, γιατί ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός και η καλύτερη αφορμή για ένδειξη αλληλεγγύης.

 

Η δράση που θα χρηματοδοτήσει την αξιοπρεπή ζωή χιλιάδων παιδιών και οικογενειών

 

Σε συνεργασία  με  περισσότερους από 200 φορείς από όλη την Ελλάδα, το «Μαζί για το Παιδί» είναι δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο μέσα στο 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε, μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα, έχει βοηθήσει, περισσότερους από 1.500 συνανθρώπους μας που πλήττονται από ακραία φτώχεια, εντάσσοντάς τους σε πρόγραμμα δωρεάν σίτισης  για διάστημα 6 μηνών.

Στόχος μας, με τη δική σας υποστήριξη, είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ωφελούμενων από τα προγράμματα κατά της φτώχειας του «Μαζί για το Παιδί», ώστε ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποί μας να αποκτήσουν αξιοπρεπώς πρόσβαση σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

 

Το να στηρίζεις παιδιά είναι ένας μαραθώνιος. Σε αυτόν τον καθημερινό μαραθώνιο, σας θέλουμε συνοδοιπόρους και τώρα μπορείτε εύκολα να μας ενισχύσετε μέσω του www.supportmazi.gr .

 

Βοηθήστε μας κι εσείς με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο να καλύψουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα στο δικό μας μαραθώνιο για τα παιδιά σε ανάγκη! Ακόμη και αν δεν τρέξετε, μπορείτε με μια απλή κίνηση να δώσετε χαρά σε χιλιάδες παιδιά που δοκιμάζονται. Μια μικρή προσφορά μέσω του  www.supportmazi.gr είναι σημαντική και μεταφράζεται σε υποστήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

 

Το 100% των εσόδων που συγκεντρώνονται από τις εισφορές πηγαίνει στους δικαιούχους, χάρη στην υποστήριξη χορηγών και συνεργατών που καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του προγράμματος!

 

Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται

 

Αναμφισβήτητα η οικονομική και η κοινωνική κρίση έχει απλώσει τη σκιά της σε πολλές οικογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν πάνω από ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του 2016, που έδωσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη δημοσιότητα η Eurostat.

 

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα το 2016 βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,6% του πληθυσμού. Σε αυτές τις οικογένειες η Ένωση Μαζί για το Παιδί προσφέρει βοήθεια και ελπίδα, υψώνοντας  τείχη ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό και βοηθώντας σε συστηματική βάση οικογένειες και φορείς που πλήττονται από τη φτώχεια μέσω της δράσης «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι». Μπορείτε κι εσείς να γίνεται αρωγοί των παραπάνω προσπαθειών  μέσω του www.supportmazi.gr

 

 

#supportmazi

#mazigiatopaidi

#deiksepoioseisai

#windrunningteam

#AMA17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________

 

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:

 

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

 

Τα Σωματεία-μέλη του Μαζί για το Παιδί

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27 | Τηλ.: 210 7482690 |  Fax : 210 7482664 | E-mail: info@mazigiatopaidi.gr | http://www.mazigiatopaidi.gr| www.facebook.com/mazigiatopaidi |Twitter/Instagram: @mazigiatopaidi

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση