Αρχική / Επικαιρότητα / Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στον 8ο Λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στον 8ο Λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στον 8ο Λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥΑ

“ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ” 8ος Λαϊκός Αγώνας Βουνού

Κυριακή 10-9-2017

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, συμμετέχοντας στον 8ο Λαϊκό Αγώνα Βουνού ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ.

Τον αγώνα διοργανώνουν το “Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου” σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ).

Η αναχώρηση από την Αθήνα για το Βαλτεσινίκο θα γίνει την Κυριακή το ώρα 06.30 ακριβώς από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείο). Αναχώρηση από το Βαλτεσινίκο για την Αθήνα ώρα 16.00μμ.

Η μεταφορά καλύπτεται από τους Διοργανωτές.

Σας παρακαλούμε πολύ η δήλωσή σας να συνοδεύεται από την αντίστοιχη εγγραφή σας στον αγώνα που έχετε επιλέξει. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων ‘Παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια Η ΦΛΟΓΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα και στην εκδρομή θα γίνονται μέχρι την  Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 (τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3625168 Ελένη Μπερτσάτου)   Παρακαλούμε όπως δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.

Παραθέτουμε κατωτέρω την Προκήρυξη των διοργανωτών

Η Πρόεδρος                                      Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου                            Σπυριδούλα Μπούκα

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση