Αρχική / Επικαιρότητα / Η “μαραθώνια” κάλυψη της ΕΡΤ για την Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Η “μαραθώνια” κάλυψη της ΕΡΤ για την Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

ama_a1
Για μια ακόμα χρονιά η ΕΡΤ θα είναι παρούσα στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Η δημόσια τηλεόραση με μια πολύωρη μετάδοση θα καλύψει κάθε μέτρο και κάθε εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί για εκείνη την ημέρα.
Δεν είναι  υπερβολή να πούμε ότι και η ΕΡΤ προετοιμάζεται για τον δικό της τηλεοπτικό μαραθώνιο, προκειμένου να καλύψει όλη τη δράση της κλασικής διαδρομής του Αυθεντικού Μαραθωνίου από την εκκίνηση στον Μαραθώνα μέχρι τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς επίσης και τους δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων στην πόλη της Αθήνας, αλλά και όλες τις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις.
Πιο αναλυτικά: από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1 από τις 07:30 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 12.30, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πέντε ολόκληρες ώρες όλη την αγωνιστική δράση, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ, προκειμένου να επιτευχθεί η πληρέστερη δυνατή κάλυψη της μοναδικής αυτής διοργάνωσης.
Από το στούντιο της ΕΡΤ τους αγώνες θα παρουσιάσουν οι Βαγγέλης Ιωάννου, Νίκος Τσώνης και Περικλής Μακρής, ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε όλα τα κρίσιμα σημεία της πόλης και των αγώνων ( Μαραθώνας ,  Σύνταγμα, βασικοί σταθμοί , Παναθηναϊκό Στάδιο) το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, αποτελούμενο από  15 δημοσιογράφους . Θα υπάρξουν καλεσμένοι στο στούντιο ενώ μια από τις ξεχωριστές στιγμές της μετάδοσης θα είναι η εορταστική εκδήλωση της ΕΟΕ και του ΣΕΓΑΣ για την “Επέτειο των 120 χρόνων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων και Μαραθωνίου Δρόμου”. Λίγο πριν τον τερματισμό του πρώτου Μαραθωνοδρόμου στις 10.45 της Κυριακής, θα παρελάσει η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα και οι Ολυμπιονίκες του “Ρίο 2016” ενώ θα βραβευτούν Ελληνες και ξένοι Μαραθωνοδρόμοι και προσωπικότητες. Όλα αυτά στο Παναθηναϊκό Στάδιο που φιλοδοξία είναι να κατακλυστεί από φιλάθλους.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι για τις ανάγκες της κάλυψης θα χρησιμοποιηθούν δύο  OB VAN, δύο live U,  έξι δορυφορικά link και θα εργαστούν για την παραγωγή ήχου και εικόνας συνολικά 45 τεχνικοί.
ΠΗΓΗ: ΣΕΓΑΣ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση