Αρχική / Επικαιρότητα / Η πόλη γεμίζει ποδήλατα, ανοίγει τις πύλες του το 7ο Athens Bike Festival

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Η πόλη γεμίζει ποδήλατα, ανοίγει τις πύλες του το 7ο Athens Bike Festival

Η πόλη γεμίζει ποδήλατα, ανοίγει τις πύλες του το 7ο Athens Bike Festival

Πριν 7 χρόνια θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια αληθινά μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο στην Ελλάδα. Σε ένα χώρο με ιδιαίτερο αισθητικό και ιστορικό χαρακτήρα, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στην καρδιά της πόλης, κάθε Σεπτέμβριο το Athens Bike Festival υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, χομπίστες και απλούς ποδηλάτες, λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και της ποδηλασίας δρόμου, ανθρώπους που έχουν επιλέξει το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις.
Φέτος, από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν πολλά ποδήλατα, αλλά και να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του ποδηλάτου.
Οι νέες, ενδιαφέρουσες τάσεις στο χώρο του ποδηλάτου, τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός είναι μερικά από αυτά που θα δείτε στα περίπτερα των εταιρειών στο 7ο Athens Bike Festival.
Αφού δείτε και χορτάσετε ποδήλατα, ελάτε να δοκιμάσετε ποδήλατα μαζί με τη δεξιοτεχνία σας στην πίστα Bike Fun Park. Απολαύστε στην κεντρική σκηνή ένα ολοκαίνουριο trial & flatland show από τους Andrei Burton και Josh Briars. Δείτε την εκπληκτική έκθεση φωτογραφίας του Wouter Roosenboom. Περιηγηθείτε στο χώρο του Bikeart και δείτε το ποδήλατο να γίνεται καλλιτεχνική έμπνευση. Αν είστε φίλη του ποδηλάτου, μη χάσετε τα workshops που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για σας και βέβαια ελάτε στο Athens Skirt Ride, μια βόλτα μόνο για κυρίες στην καρδιά της Αθήνας. Το Athens Bike Festival έχει ετοιμάσει ειδικά για τους μικρούς του φίλους μια πίστα όπου θα μάθουν περισσότερα για το ποδήλατο και θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Την Κυριακή το πρωί θα πάμε όλοι στο Solar Ride, τη βόλτα με ποδήλατα που οργανώνει η Greenpeace. Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου στην Ελλάδα!
Το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού είναι και φέτος στο 7ο Athens Bike Festival, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Σας περιμένουμε!

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Δήμου Αθηναίων

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
18:00-21:00
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
10:00-21:00
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
10:00-21:00

Είσοδος ελεύθερη

Για περισότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση