Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Παντελής Καμπαξής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 100χλμ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Ο Παντελής Καμπαξής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 100χλμ

 

 

 

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 50&100χλμ.που θα γίνουν στην Ψάθα Αττικής θα λάβει μέρος ο πρωταθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Παντελής Καμπαξής με στόχο να προσθέσει ακόμα μία νίκη σε αυτό το δύσκολο αγώνισμα των 100χλμ.
Οι αγώνες αυτοί διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Λαικου Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του αθλητή υπεραπόστασης Αλέξανδρου Θεοφανίδη.
Το 2013 έτρεξε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ήταν νικητής με 7 ώρες και 38 λεπτά – τρίτη καλύτερη επίδοση στα 100 χλμ. στην Ελλάδα στον συγκεκριμένο αγώνα..
Ως γνωστον τα τελευταία χρόνια εκπρωσωπεί την χώρα μας σε όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα κυρίως σε αγώνες βουνού.Και συγκαταλέγεται από τους κορυφαίους αθλητές υπεραπόστασης όλων των εποχών στην χώρα μας.
Επίσης με την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια υπεραπόσταης Στέλα Μαρκάκου αθλήτρια του Συλλόγου μας αποτελούν το κορυφαίο δίδυμο αθλητών στην χώρα μας.(ως γνωστον η Στέλλα έτρεξε το 2015 500χλμ.στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη -Αθήνα σε 101 ωρες)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης τα μέλη και οι αθλητές μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας Καμπαξή Παντελή και το Σάββατο να πανηγυρίσουμε μαζί άλλη μία μεγάλη νίκη.

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση