Αρχική / Επικαιρότητα / Πέμπτη νίκη για την Καρακατσάνη στο 10χμλ, ο Μπουντούλης νικητής στους Ανδρες

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Πέμπτη νίκη για την Καρακατσάνη στο 10χμλ, ο Μπουντούλης νικητής στους Ανδρες

karakatsani1
Ο Χρήστος Μπουντούλης με ένα δυνατό φίνις στα τελευταία μέτρα της κούρσας κατάφερε να αναδειχθεί για πρώτη φορά νικητής στα 10χλμ. στο πλαίσιο του 34ου ΑΜΑ.
Ο αθλητής του Παναγιώτη Χαραμή σημείωσε 31.47 και άφησε δεύτερο τον Δήμο Μαγγίνα (31.48) και τρίτο τον
Ιάσωνας Ιωαννίδης (31.52).
Η Αναστασία Καρακατσάνη για πέμπτη φορά στην καριέρα της κατάφερε να μπει πρώτη στο επιβλητικό΄Παναθηναικό Στάδιο, επικρατώντας στην κούρσα των 10χλμ. των 35.23 με την αθλήτρια του μαραθωνίου Λίλι Λούικ να ακολουθεί με 36.23 και την Ελένη Λεβεντάκη τρίτη με 36.35.
Δημοσθένης Μπουντούλης
«Χάρηκα πάρα πολύ που τερμάτισα πρώτος φέτος, γιατί πέρσι ήμουν δεύτερος. Ηταν ένας εξαιρετικός αγώνας, είναι τιμή να τερματίζεις στο Καλλιμάρμαρο».
Μαγγίνας Δημοσθένης Μαγγίνας
«Ηταν πολύ ωραίος αγώνας. Δεν μπορούσα να λείψω από αυτή τη γιορτή. Υπήρχε έντονος συναγωνισμός, ειδικά στα τελευταία μέτρα. Εκανα ότι καλύτερο μπορούσα και είμαι χαρούμενος που πήρα μέρος».
Ιάσων Ιωαννίδης
«Εκανα ατομικό ρεκόρ. Ηταν πολύ δύσκολη διαδρομή με δυνατούς αθλητές σε έναν εξαιρετικό αγώνα. Εχω τρέξει πολλά χρόνια σε αγώνες, αλλά σαν το Καλλιμάρμαρο δεν υπάρχει πουθενά».
Αναστασία Καρακατσάνη
«Ηταν σχετικά δύσκολος αγώνας καθώς είχε συμμετοχή από αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ηθελα να κερδίσω για 5η φορά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που είναι η οικογένεια μου και κυρίως τον προπονητή και την οικογένεια μου, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».
Λίλυ Λούικ   (Εσθονία)
«Ηταν καλός αγώνας, το τελευταίο κομμάτι με δυσκόλεψε πάρα πολύ, αλλά με τράβηξε η πρώτη αθλήτρια για να πάω πιο γρήγορα».
Ελενα Λεβεντάκη
«Ηταν ένας υπέροχος αγώνας και έκανα προσωπικό ρεκόρ. Ηταν τόσο όμορφα που έτρεχα με χαμόγελο»

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση