Αρχική / Επικαιρότητα / Προπομπός του Αυθεντικού Μαραθωνίου η ERGO MARATHON EXPO

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Προπομπός του Αυθεντικού Μαραθωνίου η ERGO MARATHON EXPO

?????

Αποτελεί πλέον θεσμό η ERGO MARATHON EXPO και αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, καθώς οι συμμετέχοντες στον καθιερωμένο αγώνα δίνουν το παρών πρώτα στην Έκθεση.
Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά την ERGO MARATHON EXPO 2016, στο πλαίσιο του 34ου Μαραθωνίου Αθήνας, του «Αυθεντικού Μαραθωνίου».
Η ERGO MARATHON EXPO 2016 έρχεται όχι απλά να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης έκθεσης, αλλά και να διευρύνει ακόμα περισσότερο την απήχηση και τις τεράστιες προοπτικές της, παρά τις αντίξοες, ομολογουμένως, οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες.
Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, από τις 13:00 έως τις 20:00, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 20:00.
Η ERGO MARATHON EXPO είναι μια Έκθεση, για τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό και την Υγεία, με ελεύθερη είσοδο. Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές αγορών των εταιρειών,  που ισχύουν μόνο για τους επισκέπτες της Έκθεσης. Να επισκεφθούν τα περίπτερα άλλων Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου και να μιλήσουν με τους εκπροσώπους τους. Να ενημερωθούν για τα αθλητικά τουριστικά πακέτα, που προσφέρουν τα Ταξιδιωτικά Γραφεία σε ειδικές τιμές, συνδυάζοντας τη συμμετοχή ή παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και δραστηριοτήτων με την επίσκεψη σε ονειρεμένους προορισμούς ανά τον κόσμο.
Θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και προϊόντα διατροφής και υγείας, που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού, αλλά και να πληροφορηθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των διαφόρων χορηγών του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού, καθώς και διάφορα δώρα τους, που είναι και ενδιαφέροντα και χρήσιμα τόσο για δρομείς όσο και επισκέπτες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής της Έκθεσης, Βαγγέλης Χαραλάμπους αναφέρθηκε στην εφετεινή  ERGO MARATHON EXPO 2016: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική Έκθεση, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 εταιρειών, οι οποίες παρουσιάζουν όλα τα καινούργια προϊόντα και τις υπηρεσίες για τον αθλητισμό, τη διατροφή και την υγεία».
Κέντρο Εγγραφών & Διανομής Υλικού Δρομέων
Το Κέντρο Εγγραφών για τους δρομείς, που συμμετέχουν στους Αγώνες Δρόμου του 34ου Μαραθώνιου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, λειτουργεί παράλληλα με την Έκθεση, τις ίδιες ώρες και ημέρες (Πέμπτη-Παρασκευή, 10-11/11/2016) και Σάββατο 12/11/ 2016  θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως τις 18.00).
Για περισσότερες πληροφορίες: www.athensclassicmarathonexpo.gr
ΠΗΓΗ: ΣΕΓΑΣ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση