Αρχική / Επικαιρότητα / 41ος Αγώνας  Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

41ος Αγώνας  Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

41ος Αγώνας  Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

41ος Αγώνας  Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Συνεχίζονται οι Εγγραφές

Φέτος ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης μπαίνει στην 5η δεκαετία της ζωής του και έρχεται ανανεωμένος με νέα απόσταση! Έτσι από 20 χιλιόμετρα πλέον γίνεται 21.1 δίνοντας στους δρομείς την ευκαιρία για ρεκόρ στην πιο γρήγορη και όμορφη διαδρομή της Αθήνας στις 4 Μαρτίου 2018. Φυσικά στο πρόγραμμα της διοργάνωσης παραμένουν και οι αγώνες 2χλμ. για παιδιά καθώς και η σκυταλοδρομία 2Χ10,55χλμ.

Με διοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας και με την τεχνική υποστήριξη της All About Running, ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ, αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες δρομείς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις  4  Μαρτίου 2018, σε μία μεγάλη γιορτή για το τρέξιμο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο www.athenshealthrun.gr

Κοινωνική Προσφορά
               

Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ είναι αφιερωμένος στο έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στην κάλυψη μέρους των αναγκών του προσφέροντας σε φάρμακα και υλικά.

Χορηγοί και υποστηρικτές

Για ακόμα μια χρονιά η Asics είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα και μαζί με τους διοργανωτές υπόσχεται σε όλους τους δρομείς ότι θα πάρουν μέρος σε μια επιτυχημένη διοργάνωση . Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής τους από τα καταστήματα Runner Store το Σάββατο 3 Μαρτίου, τα οποία και φέτος είναι χορηγοί του αγώνα. Κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενυδατωθούν με  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και να ενισχυθούν ενεργειακά με το αθλητικό ποτό POWERADE και με το ενεργειακό Gel της HIGH5. Υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι και ο Μακεδονικός Χαλβάς προσφέροντας δύναμη και ενέργεια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Φέτος ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του Δήμου Γλυφάδας.

Εκ της Διοργάνωσης

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση