Αρχική / Επικαιρότητα / 4th Lycabettus Run: Ανοιχτές Προπονήσεις

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

4th Lycabettus Run: Ανοιχτές Προπονήσεις

4th Lycabettus Run: Ανοιχτές Προπονήσεις

4th Lycabettus Run: Ανοιχτές Προπονήσεις

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

 

Μετά την επιτυχία της περσινής σειράς ανοικτών προπονήσεων, η οργανωτική επιτροπή του 4ου Lycabettus Run που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018, αποφάσισε την συνέχιση της δράσης και για την φετινή διοργάνωση. Έτσι, το πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων ενισχύεται με την προσθήκη περισσότερων ημερομηνιών κάθε μήνα από τον Οκτώβρη έως και τον Φεβρουάριο για τους δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν τις υπέροχες Trail διαδρομές του Lycabettus Run, καθώς και τα υπόλοιπα μονοπάτια του Λυκαβηττού.

Η διάρκεια της κάθε προπόνησης θα είναι 1 ώρα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τρέξουν σε 2 ή 3 γκρουπ διαφορετικής δυναμικότητας με την καθοδήγηση συνοδών της SE Training. Το SE Training πρόκειται για υπηρεσία προπονητικής που προσφέρει η Sport Event, η εταιρία που διοργανώνει το 4o Lycabettus Run και καλύπτει όλο το φάσμα αθλουμένων ή αθλητών, επιστρατεύοντας συνεργασίες με πεπειραμένους προπονητές.

Σε κάθε συνάντηση, θα προηγείται καθοδηγούμενη προθέρμανση και ενώ η άσκηση θα ολοκληρώνεται με σύντομη αποθεραπεία. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα φυλάσσονται προαιρετικά στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η συμμετοχή των δρομέων στην προπόνηση είναι δωρεάν ενώ δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση από πλευράς τους πλην της τήρησης των οδηγιών των συνοδών. Δεν προβλέπεται κράτηση θέσεων για το πρόγραμμα οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα στο χώρο συγκέντρωσης που θα είναι το lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.

 

Ημερομηνίες προπονήσεων:

7 Οκτωβρίου &  21 Οκτωβρίου 2017

4 Νοέμβριου &  18 Νοεμβρίου 2017

2 Δεκεμβρίου &  9 Δεκεμβρίου 2107

13 Ιανουαρίου &  27 Ιανουαρίου 2018

3 Φεβρουάριου &  17 Φεβρουαρίου 2018

 

Ώρα συγκέντρωσης: 09:30 π.μ.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr  και στη σελίδα facebook www.facebook.com/lycabettusrun.

Όπως επίσης από την ιστοσελίδα www.setraining.gr.

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση