Workshop #1
HOW TO TRAIL RUN?
Η #SalomonHellasTeam σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώνουν το 1ο Salomon Summit Workshop για τo Ορεινό Τρέξιμο στη χώρα μας!
Ενώσαμε τις δυνάμεις του ανθρώπινου δυναμικού μας με κορυφαίους αθλητές και πολύπειρους γνώστες των προϊόντων μας για να σας παρουσιάσουμε συγκεντρωτικά όλη μας τη γνώση για το άθλημα που λατρεύουμε!
Εμπνευσμένοι από απορίες που γεννώνται από τους αθλητές και αθλούμενους για πλήθος θεμάτων, θέλουμε να προάγουμε τη γνώση από τους πλέον κατάλληλους του είδους και να βοηθήσουμε στην επίλυση των θεμάτων που μπορούν παρουσιαστούν στο ορεινό τρέξιμο.
Η ημερίδα περιλαμβάνει θεματικές παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια τεχνικών/guidelines, τις διατροφικές ιδιαιτερότητες που παρουσιάζονται σε πολύωρες προσπάθειες, εμπνευστική ομιλία από αθλητή που ξεπερνάει τα προβλήματα ενός αυτοάνοσου νοσήματος. Όλα αυτά θα απογειώσουν το τρέξιμό σας και θα απαντήσουν σε όλα σας τα ερωτήματα!
Το πρώτο Salomon Summit Workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 19:30 (https://www.mcf.gr) παρέα με τους καλύτερους του είδους!
Ώρα προσέλευσης: 19:00 – 19:30. Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου και μάθε για το περιβάλλον του βουνού από την οικογένεια της Salomon Hellas βελτιώνοντας την τεχνική σου. Πάνω από όλα θα το απολαμβάνεις περισσότερο!
Στις παρουσιάσεις-σεμινάρια θα λάβουν μέρος οι ομιλητές με τα εξής θέματα :
Θεοδωρακάκος Δημήτρης (Πρωταθλητής Μαραθωνίου & Ορ. Τρεξίματος) – “Προπονητικές αξίες στο ορεινό τρέξιμο και διαφοροποιήσεις με το τρέξιμο δρόμου”
Κουρκουρίκης Γιάννης (Πρωταθλητής Δρόμων Αντοχής & Κωπηλασίας) – “Διαχείριση αγώνων υπεραπόστασης στο βουνό”
Τζιατζιά Γλυκερία (Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου & Ορ. Τρεξίματος) – “Αποφυγή τραυματισμών και τρόποι αντιμετώπισης αυτών, στο ορεινό τρέξιμο” – “Γυναίκες & ορεινό τρέξιμο”
Διαλεκτός Γιώργος (Πρωταθλητής Στίβου & Ορ. Τρεξίματος) – “Οδηγίες και βασικές αρχές τεχνικής ανάβασης-κατάβασης”
Ματράς Σλάβεκ (Πρωταθλητής Ορ. Τρεξίματος & Παραπέντε) – “Σπορ βουνού, συνδυασμός και διαχείρηση”
Ανδριτσόπουλος Παναγιώτης (Υπεύθυνος πωλήσεων Salomon Hellas) – “Παρουσίαση εταιρείας Salomon & Suunto”.
Ζαρόγγας Βασίλης (Ορειβάτης, Αθλητής με R.A.*) – “Αυτοάνοσες νόσοι και αθλητισμός”
Μουρτάκος Σταμάτης (Αθλητικός διατροφολόγος) – “Ενεργειακή κάλυψη αγώνων ορεινού τρεξίματος μέσης & μεγάλης διάρκειας”
*R. A. = Ρευματοειδής αρθρίτιδα
Λίγα λόγια για τη Salomon
Η Salomon γεννήθηκε στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων το 1947. Καθοδηγούμενοι από το πάθος τους για τα σπορ του βουνού και τις καινοτομίες στον τομέα του design, ο Francois Salomon και ο γιος του George σχεδίασαν και τελειοποίησαν πολλές από τις πρώτες σύγχρονες δέστρες του σκι.
Σήμερα η Salomon διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα ορεινά σπορ και συγκεκριμένα για το σκι, το snowboarding, το adventure racing, την ορειβασία, την πεζοπορία, το trail running και πολλά άλλα αθλήματα.
Αυτό που χαρακτηρίζει τη Salomon και την καθιστά ηγέτιδα εταιρεία στον εξοπλισμό για τα ορεινά σπορ είναι η ανάγκη να κάνει πράξη ακόμα και τις πιο καινοτόμες ιδέες διευρύνοντας τα όρια του εφικτού. Η κληρονομιά, η κουλτούρα και η σημερινή δέσμευσή της καθοδηγούνται από ένα όραμα: κορυφαία προϊόντα για ορεινά αθλήματα δημιουργούνται από κορυφαίους ανθρώπους που ασχολούνται με τα ορεινά αθλήματα!
Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Το 2004, ο Μιχάλης Κακογιάννης συνέστησε το κοινωφελές ίδρυμα με την επωνυμία «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» με σκοπό τη μελέτη, υποστήριξη και διάδοση των τεχνών του θεάτρου και του κινηματογράφου, καθώς και την καταγραφή και διαφύλαξη των δημιουργημάτων των τεχνών αυτών, ενώ το φθινόπωρο του 2009 ξεκίνησε η λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 206, στον Ταύρο. Εντάσσοντας πολυάριθμα και ποικίλα πολιτιστικά γεγονότα στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του, ανέπτυξε ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες του με φορείς και Ιδρύματα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Λειτουργώντας με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις του, στις αρχές και τους σκοπούς του καταστατικού του, το ΙΜΚ σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα στοχεύοντας στην εξωστρέφεια, στις συντονισμένες συνεργασίες και την αλληλεγγύη, τιμώντας ιδιαίτερα την κοινωφελή του δράση και διατηρώντας μία πολιτική χαμηλής τιμολόγησης σε σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα.