Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Αεροσόλα ή αφρώδη σόλα?

Αεροσόλα ή αφρώδη σόλα?

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    smavrid
    Συμμετέχων

θα ηθελα να μου πείτε την αποψή σας για την επιλογή παπουτσιού για καθημερινή προπόνηση κυρίως σε άσφαλτο. Η εως τώρα επιλογή μου ήταν mizuno wave rider, brooks clycerin, mizuno prophecy. Γενικά δεν μπορω να πω ότι δεν ειμαι ευχαριστημένος με τις επολογές των παπουτσιών μου εως τώρα, εκτός απο το γεγονός ότι τα mizuno δεν αντεξαν πολύ. Τώρα ειμαι για αγορά καινούργιου παπουτσιού και θα ήθελα τη γνωμη σας για την επιλογή ανάμεσα σε αεροσόλα η αφρώδη σόλα. Δοκίμασα τα nike VaporMax Flyknit Moc και μου αρεσαν πολυ (χωρίς να τα τρέξω) ήταν σα να φοράω κάλτσα, πανάλαφρα με μαλακό, αλλά όχι με μεγάλη βύθιση, πάτημα (γύρω στα 80kgr).

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @smavrid. Καταρχάς θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σχετικό με Nike Air. Η ίδια η Nike έχει πολύ καλύτερα παπούτσια για καθημερινό τρέξιμο σε σχέση με τα Vapormax. Ρίξε μια ματιά στα Vomero, Pegasus, Odyssey React και Epic React. Εκτός Nike, φαίνεται ότι το skechers gorun ride 7 έχει πολύ καλές κριτικές, ενώ σίγουρα πολύ καλές επιλογές είναι τα Saucony Ride και Triumph και το New Balance 1080. Στη σελίδα αυτή http://31958001149.blog.com.gr/category/reviews/ μπορείς να βρεις κριτικές για πολλά μοντέλα. Δώσε έμφαση στα παπούτσια της κατηγορίας trainer. Κλείνοντας, σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να πάρεις το παπούτσι που σου κάθεται καλύτερα στο πόδι και στο πάτημα. Έτσι, έχοντας πάρει μια πιο θεωρητική ιδέα για τα διάφορα μοντέλα που θα δεις εδώ και αλλού, μπορείς να πας σε κάποιο εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα και να τα δοκιμάσεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@smavrid Όπως ακριβώς σου τα είπε ο Σωτήρης.
    Ξέχνα οτιδήποτε σε air max, είναι καθαρά lifestyle μοντέλα, ασχέτως που η Nike τα βάζει στη κατηγορία running στο site της.
    Αντιθέτως, τα μοντέλα air zoom είναι όντως δρομικά, συνδυάζοντας αφρό και ενσωματωμένους αεροθαλάμους.

smavrid
    Συμμετέχων

Σας ευχαριατώ για τη βοήθεια. Τελικα επελεξα τα Saucony Triumph iso 4, τα έτρεξα σήμερα, αν και ειχα ενδιασμούς ομολογώ ότι με εντυπωσίασαν αρχικά.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Καλορίζικα @smavrid! Πολύ καλή επιλογή

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.