- Αυτό το θέμα έχει 10 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
dimitrissss.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
1 Ιουλίου 2016 στις 00:01 #8576
VickyΣυμμετέχωνΓεια σας.
Εχω το ambit 2s και θα ηθελα να ρυθμισω μια διαλειμματικη προπονηση…το προσπαθησα απο το movescount αλλα δεν καταφερα τιποτα…
Θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου πειτε πως θα το κανω;
Ευχαριστω…..Βικη.1 Ιουλίου 2016 στις 00:13 #8577
dimitrissssΣυμμετέχωνΒίκη καλησπέρα, έχω το Ambit 3 Run και μάλλον γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Μέσω Movescount πας σε όποιο sport mode θες (π.χ. Running) και κάνεις κλικ στο show advanced settings. Εκεί έχει επιλογή Interval Timer. Κάνε κλικ στο Use interval time και θα ανοίξει μενού με επιλογές (αριθμός κομματιών, χρόνος, απόσταση, διάρκεια ή απόσταση διαλείμματος κτλ). Μετά στην προπόνηση θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο sport mode αλλά πριν ξεκινήσεις θα κρατήσεις το μεσαίο δεξί κουμπί πατημένο για να βγει η ένδειξη Activate. Από το μενού activate (έχει navigation, interval timer etc) επιλέγεις το interval timer και ξεκινάς. Δυστυχώς δεν έχω βρει τρόπο να σετάρω πιο πολύπλοκη διαλειμματική με διαφορετικά κομμάτια (π.χ. πυραμίδα) κτλ. Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνεται με custom apps αλλά δεν έχω χρόνο ούτε να ψάξω ούτε να πειραματιστώ.
1 Ιουλίου 2016 στις 10:09 #8579
VickyΣυμμετέχωνΚαλημερα Δημητρη.
Ειχα παει στο interval Timer ειχε να βαλεις χρονο κοματιων το ενα ελεγε low, ειχε αριθμο κιμματιων, διαλειμμα δεν καταλαβα που επρεπε να μπει….και επισης δεν ειδα πως αποθηκευονται οι συγκεκριμενες ρυθμισεις….θα το ξαναδω σημερα….
Σε ευχαριστω για την απαντηση….
Βικη.1 Ιουλίου 2016 στις 10:22 #8580
dimitrissssΣυμμετέχωνΒίκη καλημέρα. Το low είναι το διάλειμμα, εννοεί κομμάτι χαμηλής έντασης. Όταν θα ενεργοποιήσεις το interval timer θα ξεκινάει με hard και μετά την απόσταση ή το χρόνο που έχεις ορίσει για κομμάτι υψηλής έντασης (hard) σε περνά στο low, για όσες επαναλήψεις έχεις ορίσει. Επίσης καλό θα ήταν να απενεργοποιήσεις το autostop, ειδικά αν στα διαλείμματα σταματάς εντελώς, γιατί θα σταματάει να μετρά και το ρολόι όταν ακινητοποιήσε.
1 Ιουλίου 2016 στις 10:38 #8581
VickyΣυμμετέχωνΔημητρη βαζω στο high τον επιθυμητο χρονο των κομματιων και στο low το διαλλειμα….στο high οταν βαζω αποσταση σβηνει τον χρονο που εχει παρει σπο πανω ….ξερεις τι πρεπει να κανω;…
1 Ιουλίου 2016 στις 11:46 #8583
VickyΣυμμετέχωνΜαλλον οριζεις ενα απο τα δυο….αν ορισω αποσταση πχ. το km..θα μπορω να βλεπω pace, σφυγμους;;πατωντας το next οπως κανω οταν το χρησιμοποιω στις απλες προπονησεις;;;
Σε κουραζω λιγο….sorry….νομιζω ομως οτι πλησιαζουμε στην επιλυση των αποριων…
Ευχαριστω πολυ….
Βικη.1 Ιουλίου 2016 στις 14:01 #8589
dimitrissssΣυμμετέχωνΒίκη δεν πειράζει δε με κουράζεις. Εγώ ορίζω τη διαλειμματική με απόσταση και το διάλειμμα (low) με χρόνο. Π.χ. για 400ρια βάζω 0,4km. Τώρα για ρυθμό, σφυγμούς κτλ, όταν είσαι σε interval timer σε περνάει σε άλλο display διαφορετικό από αυτά που έχεις φτιάξει για το συγκεκριμένο sport mode. Νομίζω αν παίξεις με τις οθόνες κάτι θα δεις αλλά δε το έχω πολυψάξει. Μάλλον από ότι φαίνεται η Suunto υστερεί στο θέμα του interface και των μενού και δεν έχει κάποιες επιλογές που θα μας βοηθούσαν παραπάνω.
1 Ιουλίου 2016 στις 15:03 #8592
VickyΣυμμετέχωνΔημητρη σε ευχαριστω με βοηθησες πολυ….και να το εβρισκα στο movescount στο ρολοι δεν θα εβρισκα πως να το ξεκινησω με τιποτα…
Θα το χρησιμοποιησω την επομενη εβδομαδα γιατι εκανα χτες διαλειμματικη…και θα επανελθω…
Ευχαριστω πολυ και παλι,
Βικη.1 Ιουλίου 2016 στις 23:34 #8602
dimitrissssΣυμμετέχωνΒίκη και εγώ την πρώτη φορά που βγήκα για διαλειμματική με το Ambit δε τα κατάφερα γιατί δε το ξεκίνησα. Έβαζα το Interval training πατούσα start και ήταν σαν κανονική προπόνηση. Που να πάει το μυαλό μου ότι έπρεπε να κάνω και activate το interval timer.
17 Ιουλίου 2016 στις 12:22 #8998
VickyΣυμμετέχωνΚαλημερα.
Τελικα Δημητρη ολα πηγαν καλα με τη ρυθμιση της διαλειμματικης….
Πατωντας το next μπορω και βλεπω οτι εβλεπα στην απλη λειτουργια του….χρησιμο….
Αργησα λιγο να αναφερθω λογω διακοπων….17 Ιουλίου 2016 στις 12:40 #8999
dimitrissssΣυμμετέχωνΚαλημέρα Βίκη. Ωραία πολύ χαίρομαι που σε βοήθησα. Να έπαιρνε και πιο πολύπλοκες διαλειμματικες (π.χ. πυραμίδα) τι καλά που θα ήταν!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.