Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Κλασικός μαραθώνιος …παπούτσι – ρούχο

Κλασικός μαραθώνιος …παπούτσι – ρούχο

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Spiros Daglis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτος Μαραθώνιος θα είναι φέτος για μένα ο κλασικός. Στις 24/7 ξεκινάω την προετοιμασία και έχω πάρει το NIMBUS 18 για την προετοιμασία και τον αγώνα. Τι λέτε; Για ρολόι λέω το Garmin fenix 3 hr ή το 735xt. Για ρούχα δεν ξέρω. Μέχρι τώρα έχω τρέξει έναν ημιμαραθώνιο σε 1 ώρα και 55 λεπτά. Τα κιλά μου θα είναι στα 90 … τώρα είμαι 98 (ύψος 1,80) … περιμένω απόψεις …

big-blue
    Συμμετέχων

Καλώς τον. Τρέξε με ό,τι σου είναι πιο άνετο.
    Μην κολλάς τόσο στην τεχνολογία όσο στην άνεση. Πχ μη δίνεις τόσα για να πάρεις ένα σούπερ ρολόι αλλά πάρε δυο ζευγάρια παπούτσια και αρκετά ρούχα ώστε να μη χρειάζεται να πλένεις κάθε μέρα.(Εγώ ξεκίνησα το τρέξιμο το 2012 με 96,5 κιλά και ύψος 1,76). Τώρα είμαι -20 κιλά σχεδόν και δυστυχώς στο ίδιο ύψος… Α, και κάπου μια ώρα κάτω στον Μαραθώνιο. Καλά τρεξίματα να έχεις και να φροντίζεις την υγεία σου.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spiros_daglis Ένα δεύτερο παπούτσι σίγουρα χρειάζεται, μην το πας ξελιγωμένο το Nimbus στον μαραθώνιο.
    Όσον αφορά τα ρούχα, οι διαφορές δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, αρκεί να είναι “τεχνικά” και όχι βαμβακερά. Έχεις πολλά χλμ μπροστά σου, οπότε υπάρχει χρόνος και χώρος για πειραματισμούς.
    Το δε ρολόι, περισσότερο από το οικονομικό εξαρτάται αλλά και το πόσο γκατζετάκιας είσαι. 😉
    Τα high end ρολόγια έχουν λειτουργίες που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστείς ποτέ. Επειδή όμως μιλάμε για χόμπυ, πέρα από άθλημα, είναι και υποκειμενικό.
    Άντε, καλή αρχή…

Spiros Daglis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ παιδια … ναι στην προετοιμασια δεν θα εχω μονο το nimbus και τα ρολογια στην προετοιμασια για παρεα και ελεγχο … για τα ρουχα εχω ήδη πολλά τεχνικά για αλλαγες, τους ερεθισμους στο στηθος φοβαμαι …

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.