- Αυτό το θέμα έχει 0 απαντήσεις, 1 φωνή και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη petransfhp.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 #131697petransfhpΣυμμετέχων
Μετά την 2η μου συμμετοχή τον Δεκέμβριο του 2023 και το 2:42:38 στην Βαλένθια, ατομικό ρεκόρ 2:39:23 Valencia 2022 , έψαχνα έναν ακόμη δυνατό και δημοφιλή Μαραθώνιο σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, που τόσο πολύ μου άρεσει!
Η Βιέννη 21 Aπριλίου 2024 , ήταν μονόδρομος την δεδομένη χρονική περίοδο, λόγω της απευθείας και οικονομικής πτήσης της Austria Airlines από Θεσσαλονίκη! Επίσης υπήρχε τίμιο και προσιτό κατάλημμα στην Αυστριακή πρωτεύουσα!
Αναχώρηση Σάββατο και επιστροφή Τρίτη!
Ταξάκι από αεροδρόμιο Uber 30e , άνεση. Για δυο άτομα συμφαίρει πιο πολύ και από το τραίνο!
Μεσημέρι άφιξη στο ξενοδοχείο, γρήγορη τακτοποίηση στα δωμάτια, και άμεσα μετάβαση στην έκθεση για παραλαβή των bib numbers.
Χωρίς χρονοτριβή στα εκθέματα, κάτσαμε το πολύ μια ώρα, δεν είχε και κάτι σούπερ ουάου, αναχώρηση για υδατανθράκωση σε Ιταλικό εστιατόριο.
Το βράδυ μια από τα ίδια πέριξ του ξενοδοχείου.Στα του αγώνα, αρκετός κόσμος, ξεκίνησα ακριβώς μετά τους ελίτ τέρμα μπροστά. Δεν αντιμετώπισα στριμωξίδι όπως στην Βαλένθια. Ο καιρός πολύ καλός, σχεδόν τέλεια χαμηλή θερμοκρασία περίπου 10 +-Βαθμούς από ότι θυμάμαι, είχε ήλιο, απλά σε κάποια κομμάτια φυσούσε αρκετά κόντρα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στην προσπαθεια μου να προσκοληθώ σε καποιο γκρουπάκι για να προστατευτώ από τον αέρα, άνοιξα 3-4 φορές τον ρυθμό μου ώστε να τους φτάσω, και αυτό μου κόστισε μετά το 30.
Η τροφοδοσία σε ποτήρια. Όπου έβλεπα μπουκάλι το τσίμπαγα!
Η διαδρομή δεν ειναι εντελώς φλατ. Έχει μικρές συνεχόμενες εναλλαγές κλίσεων. Τις θεωρώ ύπουλες ανηφόρες, διότι προσωπικά πήγαινα στα όρια μου με 3:50/χλμ και με χρέωναν σιγά σιγά.
Επίσης το οδόστρωμα σε καποια σημεία δεν είναι καλό και έχει κακοτεχνίες υδικά όταν τρέχεις στον δρόμο του τραμ προς τα τελευταία χλμ.
Προσωπικά, έκανα μια αλλαγή ρυθμού στο 18 ώστε να προσπαθήσω να σπάσω το 2:40 το οποίο δεν μου βγήκε, πέρασα περίπου 1:21:30 , πήγαινα για 2:42, αλλά δεν μπόρεσα να κρατήσω τον ρυθμό και ειδικά μετά το 36 έκοψα πολύ. Τερμάτισα 2:45:56.
Δεν με πήρε από κάτω γιατί θεωρώ πως στα 42 μου ήταν ακόμη μια επιτυχία και μια πολύ όμορφη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα.Ο Μαραθώνιος της Βιέννης είναι ένας αστεράτος και λουσάτος Μαραθώνιος, αλλά δεν θα τον ξαναέτρεχα.
Το φαγητό δεν είναι τόσο καλό όσο θα περίμενα σε μια τόσο όμορφη πόλη. Επίσης είναι αρκετά ακριβό.
Η πόλη έχει πολλά μουσεία, αξιοθέτατα, παλάτια κτλ, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες δρομείς.Πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει να συνδιάσει εναν “γρήγορο” Μαραθώνιο σε συνδιασμό με δυνατό τουριστικό προορισμό!
Αυτά τα λίγα.
Επόμενη στάση Άμστερνταμ 20 Οκτώβρη 2024.
MINAS Coaching Team.
- Το θέμα τροποποιήθηκε 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από τον/ην petransfhp.
- Το θέμα τροποποιήθηκε 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από τον/ην petransfhp.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.