Νέο(!) FORERUNNER 945…οι εντυπώσεις σας;

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη stratus.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Periklis
    Συμμετέχων

Το θέμα αφορά αποκλειστικά όσους έχετε αγοράσει και χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ρολόι, να μας πείτε τις εντυπώσεις & παρατηρήσεις σας, θετικές η αρνητικές ωστέ να μας δώσετε εικόνα για το νέο αυτό εργαλείο! Aν πάλι δε το έχετε αποκτήσει ακόμη, δεν πειράζει, θα περιμένουμε μέχρι να το κάνετε!

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα:
    – Η μπαταρία του διαρκεί αρκετή ώρα;
    – Πως σας φάνηκε το GPS του;
    – Έχει καλη ακρίβεια στις μετρήσεις του;
    – Σε περίπτωση που κάποιος είχε το F935 η το Fenix 5-5X η και άλλο μοντέλο, παρατηρεί
    διαφορές σε θέματα μπαταρίας και ακρίβειας μετρήσεων;

Αυτές και άλλες ερωτήσεις θα ήταν χρήσιμο να απαντηθούν με σκοπό να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο της σειράς 9.

stratus
    Συμμετέχων

Το γνωστό ψώνιο του φόρουμ ,ο υποφαινόμενος ,έτρεξε και το αγόρασε μη χάσει την πρωτιά
    1)Μπαταρία καμία 10αρια ώρες,αλλά δεν έχω κάνει ακόμα 3-4 πλήρεις φορτίσεις για να αποδώσει τα μέγιστα η μπαταρία
    2)Καλή η ακρίβεια του gps ,πολύ καλύτερη από του fenix 5 plus ,αλλά όχι τόση καλή όσο του 935 .Υποθετω θα στρώσει με τα update
    3)Οι μετρήσεις του είναι μια χαρά
    4)Έχει ωραία καλούδια .Μουσικη,χάρτες,ανέπαφες συναλλαγές μόνο όμως με revolute καρτα .Κατι άκουσα ότι συνεργάζεται και με Alpha bank κάρτες αλλά δεν επιβεβαιώνω .Σαν επιπλέον μετρήσεις έχει και αναπνοές ανά δευτερόλεπτο και επιτέλους οι εκτιμήσεις της firstbeat για αγώνες μοιάζουν πολύ κοντά στην πραγματικότητα
    Ότι άλλο θέλεις ρωτάς

Periklis
    Συμμετέχων

@stratus καλορίζικο!!! Ειμαι λίγο πριν την αγορά ειτε του 935 ειτε του 945. Ειλικρινα δεν ειμαι ο αθλητης που θα χρησιμοποιήσει στο επακρον τις λειτουργίες του ρολογιού. Αν είχα το 935 ηδη αγορασμενο πχ δε θα με χαλαγε καθολου. Μου αρέσουν τα μοντέλα της σειρας 9 αισθητικα! Η αγοραστική μανία του να εχεις οτι πιο καινουριο υπάρχει οσο να ναι με διακατέχει!
    Αυτό παντως που με δελεάζει στο νέο μοντέλο ειναι οι ΧΑΡΤΕΣ. Αν ειχε χαρτες το 935 θα επέλεγα αυτο καθως και σχεδιαστικά ειναι ιδιο αλλα και με καλυπτει απόλυτα στις λειτουργίες του. Τα e-pay και η μουσική μου ειναι αδιάφορα!
    Εκτός από τους χάρτες ομως, αναρωτιέμαι και για αυτο θελω τη γνώμη οσων γνωρίζουν, το 945 ως νέο μοντέλο είναι ανώτερο σε μετρήσεις και ακρίβεια αλλά και μπαταρία;
    Στην ουσία αυτά με βάζουν σε πειρασμο να σκεφτομαι την αγορά του 945. Διαφορετικά θα ειχα ηδη τρέξει για το 935 που ειναι και φτηνότερο!
    Ευχαριστώ για τις εντυπωσεις σου…αν στο μέλλον εχεις κατι νεότερο μπες αν θες στο κόπο να το αναφέρεις εδω!
    Καλοφόρετο!!!!

Periklis
    Συμμετέχων

Καλοφόρετο! @stratus ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να αναφέρεις τις πρώτες εντυπώσεις και παρατηρησεις σου!
    Ειμαι ανάμεσα στα μοντέλα της σειράς 9. Εμφανισιακά μου έχουν κολλησει και σιγουρα θα κινηθώ για ενα από τα δυο.
    -Να ειμαι ειλικρινής οποιο κι αν ειχα θα καλυπτε απολυτα τις αναγκες μου με το παραπάνω. Θα είχα πάει ηδη να αγοράσω το 935 αν το 945 δεν ειχε ΧΑΡΤΕΣ! Τα αλλα νέα στοιχεία (μουσικη & e-pay) μου ειναι αδιάφορα.
    -Αυτό που με ενδιαφέρει εκτός από τους χάρτες, ειναι, αν το 945 ως νέο μοντέλο που χρησιμοποιεί φαντάζομαι καλυτερη τεχνολογία θα έχει καλυτερης ποιότητας GPS, ακριβεια σε μετρήσεις και δυνατότερη μπαταρία. Αν ισχύουν αυτά μέσα από τις παρατηρήσεις σας τουλάχιστον εως ενα βαθμό θα ξέρω ότι αξίζει να δώσω κατι παραπάνω σε χρηματα αλλα να πιάσει τόπο. Διαφορετικά αν απλά ειναι ενα ιδιο σε απόδοση ρολόι με το προηγ μοντέλο και απλά εχει εξτρα λειτουργίες τότε το 935 που ειναι και φτηνότερο μου κανει μια χαρα και δεν εχει νοημα να προβώ σε αγορά του νέου μοντέλου.
    Ευχαριστώ κ πάλι και αν έχεις νέες παρατηρήσεις το επόμενο διάστημα κανε το κόπο και πες τις μας!!!

stratus
    Συμμετέχων

Εγω θα σου ελεγα παρτο.Να ξερεις οτι μετα απο 2-3 update θα ειναι ακομα καλυτερο

Periklis
    Συμμετέχων

To gps του 935 σε είχε αφήσει ικανοποιημένο;

stratus
    Συμμετέχων

Παρα πολυ.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.